Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Везни - хороскоп за април 2018

За вас, представители на зодия Везни, месец април на 2018 година ще бъде по-спокоен по отношение на деловите ви задачи. Това ще позволи да се заемете с някои лични дела, които все отлагате. Няма да е лошо да сложите в порядък дома си, да обърнете внимание на семейството и роднините си, защото ще последва един натоварен период, през който ще бъдете ангажирани с много работа. През април ще трябва да бъдете внимателни към новите си контакти. Не споделяйте лични неща с всеки, не коментирайте плановете си, ако се занимавате с частен бизнес. Повече слушайте и събирайте информация. Не се доверявайте на хората, с които току-що сте се запознали, ако ви обещават да ви включат в грандиозни и много печеливши проекти.

Везни - хороскоп за април 2018 - продължава
 
Хороскоп - 17 март

Овен – 21.03 до 20.04
Поне в тази събота забравете за работата. Имате нужда да си починете и да се разтоварите от напрежението през седмицата. Ако се налага да сте на работното си място, карайте я по-спокойно. Повече занимания с творчески дейности ще ви успокоят. Бъдете по-грижовни към здравето си и колкото и да ви се иска вече да хвърлите зимните шуби, обличайте се топло.

Хороскоп - 17 март - продължава
 
Дева - хороскоп за април 2018

Вие Деви, през април на 2018-та година ще трябва да сте много оперативни, защото някои събития не само че ще ви изненадват, а ще изискват от вас и спешни реакции. Това ще ви създаде напрежение, защото ще промени вашите предварителни планове, ще ви наложи да търсите финансови средства и ще ви подложи на един твърде изтощителен ритъм. Но пък в края на месеца ще имате повод за удовлетвореност при положение, че успеете да реагирате адекватно на всичко.
Към многото задачи ще се добави и неочаквано гостуване на хора, които не сте виждали отдавна. Не се дразнете, а се опитайте да приемете това събитие откъм хубавата му страна. След време ще установите, че всъщност посещението на тези ваши приятели ще се окаже полезно за семейството ви.

Дева - хороскоп за април 2018 - продължава
 
Хороскоп - 16 март

Овен – 21.03 до 20.04
Запазете спокойствие днес, не се ядосвайте заради чужди грешки. Достатъчно изморени се чувствате, за да се натоварвате с допълнителни проблеми. Избягвайте излишни спорове, щадете нервите си. Непредвидени разходи ще объркат сметките ви, но с помощта на приятели ще се справите. Все пак предстоят почивни дни и трябва да сте позитивни, когато планирате тази вечер с близките си как да ги прекарате.

Хороскоп - 16 март - продължава
 
Лъв - хороскоп за април 2018

За вас, представители на зодия Лъв, месец април ще е значително благоприятен, но има опасност да изпаднете в самохвалство, а това вече може да ви донесе известни неприятности. Повече се занимавайте с преките си задължения. Не се самоизтъквайте, оставете другите да оценят заслугите ви и да ви похвалят. Действително ще имате успехи на работното място, ще докажете правотата си в някои направления, но това не бива да ви превръща в човек, който размахва постиженията си и се опитва да покаже, че без него работата ще върви по-зле. Бъдете скромни. Оказвайте помощ на колегите си, не ги упреквайте в некадърност или невежество. Ако се занимавате с частен бизнес, за вас ще са най-успешни дните между 1-во и 15-то число на месеца.

Лъв - хороскоп за април 2018 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 3 of 310

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68