Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 24 май

Овен – 21.03 до 20.04
Предстои един напрегнат ден. Много от задачите от вчера не са довършени и се налага да работите съсредоточено и интензивно. Това ще ви доведе почти до изтощение и нервно напрежение. Намерете начин да получите помощ, но не упреквайте колегите си за несвършена работа. Известно е, че не сте дипломатични, но опитайте този път. Вечерта не се натоварвайте с неприятно общуване. Бъдете само с хора, които са ви приятни. Внимавайте с какво се храните. Вероятни са проблеми с храносмилателната система.

Хороскоп - 24 май - продължава
 
Близнаци - хороскоп за юни 2018

Близнаци, за вас се очертава един благоприятен месец юни. Особено спокойно и приятно ще ви бъде след 17-то число на месеца, когато е време да си дадете една заслужена почивка. Тогава е имате и много весели моменти сред приятни хора, с които предстои да се запознаете.
И колкото и да е странно, докато отдъхвате спокойно, деловите ви работи ще вървят с едно отлично темпо. Ако се занимавате с частен бизнес, ще имате възможност някак между другото да разширите дейността си, да откриете нови насоки. Това никак няма да е случайно, тъй като ще се освободите от постоянното си напрежение и тревогата дали ще се справите с всичко, което се стремите да държите под личен контрол.

Близнаци - хороскоп за юни 2018 - продължава
 
Хороскоп - 23 май

Овен – 21.03 до 20.04
Тази сряда ще бъде разделена на две половини. До обяд ще се чувствате енергични и ще свършите успешно деловите си ангажименти, а следобедът ви ще е малко тъжен и няма да сте мотивирани за работа. Успешни ще са пътуванията с развлекателна цел. Ще изживеете много приятни моменти по време на подобно пътуване, особено ако сте с любимия човек. Не е желателно днес да правите едри покупки, тъй като е вероятно да сгрешите в избора.

Хороскоп - 23 май - продължава
 
Телец - хороскоп за юни 2018

За вас, представители на знака Телец, месец юни на 2018 година ще бъде малко сложен, ще повече, че сте посвикнали късметът да ви съпътства навсякъде напоследък. В интерес на истината трябва да кажем, че не късметът ви е напуснал, а самите вие ще бъдете в особено емоционално състояние – ще страдате по дребни поводи, ще се дразните от поведението на околните, все ще ви се струва, че някой умишлено ви вреди. Помислете дали не сте прекалено изморени и по тази причина сте станали твърде чувствителни и даже мнителни. Още в началото на месеца побързайте да възстановите душевното си равновесие, като си дадете макар и кратка, но пълноценна почивка. Няма да е лесно да се разтоварите от деловите си задачи, те ще бъдат твърде много. Можете обаче да помислите за по-добра организация, да потърсите помощ.

Телец - хороскоп за юни 2018 - продължава
 
Хороскоп - 22 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят може да ви поднесе някои неприятни изненади, но трябва да намерите сили и да се справите с трудните моменти. Днес преценявайте добре думите си, не наранявайте околните  с безсмислени критики. Очакват ви и някои интересни неща. Има много голяма вероятност да спечелите от лотария. Вечерта - отново изненади от приятно естество. Може да се каже, че в този вторник ще изживеете много повече радости, отколкото ядове.

Хороскоп - 22 май - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 3 of 327

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68