Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Лъв - хороскоп за юли 2018

Месец юли на 2018 година ще бъде изпълнен с голямо разнообразие за вас, представители на зодия Лъв. Трябва да помните обаче, че не е време за нови мащабни начинания. Довършвайте работата по започнати вече проекти, проучвайте информация, която ще ви потрябва за бъдещите ви планове и почивайте през този месец. Особено важно е да се въздържате от рискове през втората половина на месеца. Не инвестирайте в недвижими имоти и не сключвайте сделки с хора, в чиято почтеност имате даже малко съмнение. През този месец не пилейте пари за излишен лукс, колкото и да обичате разкоша и глезотиите.

Лъв - хороскоп за юли 2018 - продължава
 
Рак - хороскоп за юли 2018

За вас, представители на зодия Рак, месец юли на 2018-та няма да е много лесен. Трудно ще устоявате интересите си и често ще ви се налага да се борите, за да ги защитите. Това ще важи както за деловите ви отношения, така и за семейните. Не бива да се занимавате с никакви интриги, а от друга страна трябва да бдите да не ви заплетат в такива. Възможно е да станете жертва на клюки, на недоразумения. Стойте настрани от хора, които обичат да злословят. Не правете опити да обяснявате на никого какво и пред кого сте казали, как и защо сте го казали. Въобще не допускайте да ви въвличат в разправии.

Рак - хороскоп за юли 2018 - продължава
 
Близнаци - хороскоп за юли 2018

За вас, Близнаци, месец юли на 2018-та ще е спокоен по отношение на деловите ви занимания. Не се опитвайте да започнете нови проекти, а просто спокойно довършете всичко, което сте започнали. Ако имате възможност, излезте в по-дълга отпуска. Ако сте принудени да останете на работа, не се напрягайте, когато ситуациите не зависят от вас. Работете според обстоятелствата, нека те определят темпото. Излишно бързане и нервничене няма да помогнат. Дори да ви е скучно на работното място, не правете опити да накарате колегите си да ускорят темповете. Това ще ви създаде само неприятни поводи за кавги и излишни реплики с останалите.

Близнаци - хороскоп за юли 2018 - продължава
 
Хороскоп - 16 юни

Овен – 21.03 до 20.04
През този ден трябва да сте много внимателни спрямо хора, които ще се опитат да ви пречат. Не допускайте никой да ви се меси в служебните и личните дела. Дори и да се обиди някой, не отстъпвайте от решенията си. Не полагайте начало на нови проекти, но се опитайте да довършите започнатото през седмицата. Опасни за вас са горещините, така че не ги подценявайте, както обикновено правите.

Хороскоп - 16 юни - продължава
 
Хороскоп - 15 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Няма да останете доволни днес от работата си, защото много от плановете ви ще претърпят изменения, трудно ще се справяте със задачите си, а и все някой ще се опитва да ви дава съвети. Владейте нервите си и не влизайте в конфликти. Опитайте се да организирате нещата така, че да работите повече самостоятелно върху най-важните си задачи. Вечерта останете в дома си. Не посещавайте шумни места – има вероятност да се ядосате допълнително.

Хороскоп - 15 юни - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 3 of 335

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68