Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 14 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Ще сте прекалено възбудени и е много вероятно да обърквате работата си, да проваляте успеха на възложените ви задачи. Опитайте се се да работите съсредоточено, особено ако от вашия труд зависят други хора. Твърде на шега ще вземате и някои проблеми на семейството, а не е точно сега моментът да ги подценявате.

Телец – 21.04 до 21.05
Прекалено активни ще сте. Можете да се окажете обект на недоволство, защото не се съобразявате кога какво трябва да кажете. Не натрапвайте мнението си на околните, не ги ангажирайте постоянно с вижданията си по един или друг въпрос. Щом не ви питат, мълчете. Вечерта се занимавайте с любимите си дейности, вместо да досаждате постоянно на любимия.

Хороскоп - 14 декември - продължава
 
Хороскоп - 13 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Денят предполага успехи в духовните дейности. Не се ядосвайте за нищо, което ви се струва неправилно в службата ви. Първо помислете дали вие оценявате правилно ситуациите и не проявявате прекалена мнителност. Уважавайте труда на хората около вас и бъдете толерантни към някои техни грешки. Колкото сте по-деликатни, толкова по-успешно ще се справяте с всичко. Пазете се от преяждане, особено с мазни храни.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес е благоприятен ден да помислите за собствено си усъвършенстване в професията. Ако ви предложат да посетите някакъв семинар или курс, не отказвайте. Добре ще е да се поучите и от по-опитните от вас. Когато трябва да дадете мнение по служебен въпрос, се старайте да не засегнете някого с необмислена критика. Вечерта ще се чувствате силно изморени физически, но ще бъдете доволни от свършеното през деня.

Хороскоп - 13 декември - продължава
 
Хороскоп - 10 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Днес ще ви завладее весело настроение и това е чудесно, но се постарайте да не пропуснете важна служебна среща, която точно вие сте си назначили в събота. През целия ден ще сте малко несериозни, което би могло да ви подтикне към необмислени изказвания. Преценявайте дали всичко, което ви хрумне, трябва да казвате на момента. Отнесете се достатъчно сериозно и към семеен проблем и се изяснете с близките си, защото те се дразнят от вашето нехайство по важен за тях проблем.

Телец – 21.04 до 21.05
Колкото и да сте заети днес, намерете време за среща със стари приятели. Това ще повиши настроението ви, а е много възможно да бъдете поканени за участие в купон. Има хора, които високо ценят способностите ви и точно един разговор с тях може да ви отвори вратите за нова изява в края на годината, макар че на пръв поглед всичко се говори така, между другото. Не подценявайте информацията, която получавате, независимо че не е по официален път.

Хороскоп - 10 декември - продължава
 
Хороскоп - 12 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Задоволете се в този понеделник да изпълнявате само най-важните си задължения. Не се натоварвайте да водите битки и да доказвате правотата си, времето ще я докаже. Пазете се от финансови измами, не подписвайте договори. Има голяма вероятност вечерта да се почувствате много изморени и да станете раздразнителни. Болки в ставите ще ви подскажат, че е нужно да се погрижите за здравето си.

Телец – 21.04 до 21.05
Не се претоварвайте в този ден с физическа дейност сутринта. Опитайте се да разпределите задачите си така, че да сте  ангажирани повече с умствени дейности. Ще се чувствате изморени и леко отпаднали. Постарайте се днес да не общувате с хора, които явно търсят конфронтация. Нервното напрежение ще ви дойде малко повече, ако се наложи да водите словесни битки.

Хороскоп - 12 декември - продължава
 
Хороскоп - 9 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Ще бъдете  заети с много разнообразни задачи. Докато помагате на колегите си, е вероятно да пропуснете важна своя работа. Не бъдете разсеяни, ако работите с пари – няма да ви излязат сметките. Не пилейте пари за безсмислени неща, трябват ви за много по-важни работи в близко бъдеще. Внимавайте, ако пътувате вечерта, всяко превишаване на скоростта може да ви създаде неприятности с властите.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес бъдете по-внимателни на работното си място. Разсеяността ви може да доведе до  неприятности и конфликти с началниците. Вечерта е вероятно да се натъкнете на открито показано недоволство от постоянния си партньор. Знаете, че направо сте виновни, само няма да си спомняте добре какво точно сте обещали.  Контролирайте кръвното си налягане и не се излагайте на силно слънце – здравето ви не е в отлично състояние.

Хороскоп - 9 декември - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 3 of 378

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68