Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Анатолия

Анатолия ж. – (от Анатолия — област в Мала Азия). виж м. Анатоли.

 
Анатолий

Анатолий м. (гръц. Anatolios, от anatole) – „изгрев”, „изток”; от Анатолия — област в Мала Азия.

 
Птах (Бог, създал други богове, и покровител)

3 август - 22 август
Птах – това е бог на  животните, растителността, хората и техните творения: градове,  занаяти, изкуства, храмове. Той е и богосъздател. Сътворява първите 8 бога.
Хората под знака на Птах са изключителни особняци. Зад фасадата на самоувереност, грубост и дори агресивност те често прикриват романтичност и консервативност. Като цяло те са общителни, но на практика общуването с тях не е лесно, защото са лишени от дипломатичност, егоистични са, понякога проявяват прекалена себичност, искат да са винаги в центъра на вниманието и често успяват да постигнат това, тъй като са доста остроумни. Тяхната самовлюбеност ги прави уязвими за ласкателства, но когато проумеят, че някой ги манипулира с похвали и угаждане, тежко му.

Птах (Бог, създал други богове, и покровител) - продължава
 
Анатол

Анатол м. съкр. от Анатоли(й), фр. Anatol.

 
Лешник

22 март до 31 март и 24 септември до 13 октомври
Хората от тази зодия притежават невероятен чар и са способни да спечелят приятели, без да полагат особени усилия за това. За тях е характерно, че винаги следват желанията и чувствата си, които обаче са твърде променливи. През пролетта хората от зодия Лешник са изключително енергични, нетърпеливи, безкомпромисни. Живеят динамично, реагират спонтанно. През есента те стават по-уравновесени и толерантни, поради което са още по-симпатични за околните.
Привидно кротката външност обаче крие и някои изненади.

Лешник - продължава
 
<< Start < Prev 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 Next > End >>

Page 288 of 316

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68