Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Целувка на Рак

Хората от зодия Рак са стеснителни, нежни, но се отличават с някакъв странен инат. Понякога се държат като малки деца и се сърдят, ако не стане тяхното. Решат ли да демонстрират несъгласието си с вас, няма начин да сломите съпротивата им.
Ако търсите големи страсти, няма да ги намерите в целувките на мъжа Рак, но ако търсите нежни целувки, романтични вечери, значи сте на правия път. Ракът целува дълбоко, продължително, деликатно.

Целувка на Рак - продължава
 
Целувка на Близнаци

За хората от зодия Близнаци се знае, че думите „вярност” и „постоянство” са наистина само думи по отношение на любовния им живот. Те не са способни на преданост спрямо партньора, но докато са влюбени, се раздават изцяло.
Мъжете Близнаци умеят да целуват страстно, знаят това и много се гордеят с тази своя способност. Те обаче не осъзнават, че тяхната самовлюбеност понякога им пречи. За да се докажат като майстори на целувката, те търсят различни позиции, измислят си  нови техники, но ако имат чувствителна или много умела партньорка в любовната игра, тя долавя този стремеж към изобретателност и може да се обиди, че вместо да се отдадат на страстта, си играят на откривателство.

Целувка на Близнаци - продължава
 
Ангела

Ангела ж. (гръц. Angelos) – „вестителка, пратеничка”.

 
Ангелаки

Ангелаки м. (умал. гръц. Angelaki) – Ангелчо.

 
Ангел

Ангел м. (гръц. Angelos) – „пратеник, вестител”.

 
<< Start < Prev 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 Next > End >>

Page 297 of 327

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68