Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Бързане

Ако вие бързате насън  и сте в движение, ще се хармонизират нещата в семейството ви и на работното място. Очакват ви ведри, спокойни и успешни дни.

Ако сънят изразява, че стоите на едно място, а всъщност бързате да тръгнете за другаде, ви предстои някакъв ожесточен спор, в който може и да не сте победител.

 

 
Белезници

Ако са на вашите ръце – не се очертават скорошни щастливи дни за вас.
Ако видите белезници на чужди ръце – пазете се от злополука.

 
Блато

Имате някакви душевни терзания, изпитвате духовна слабост. Всичко зависи от вас самите, вземете се в ръце и ще се справите.

 
Буря

Ако вие сте попаднали в буря, значи че в дома ви се заражда огнище на враждебност поради някакъв семеен проблем. Проявете малко търпение и деликатност по отношение на близките си хора и се опитайте да ги разберете. Не отвръщайте с агресия, независимо кой е прав.

Ако наблюдавате бурясънят ви дава сигнал да не обръщате внимание на агресивност  от страна на колеги или началници. Тези хора ще ви потрябват в близко време. Просто се правете, че не забелязвате как се държат. Те не са наистина враждебни, просто напрежението им  идва малко в повече.

 
Целувка на Телец

Надяваме се да знаете, че едно от основните занимания на мъжа Телец е да се грижи за собствените си удоволствия. Така е и при целуването му. Той се наслаждава на всяка целувка, за него тя е голяма емоция. Телецът е истински професионалист в целуването. Много положителен факт е грижата му за партньорката, той се стреми да й достави удоволствие, за да изживеят заедно страстта. Изключително търпелив е, ако прецени, че любимата му не изпитва радост от целувките, е готов да чака, докато настъпи подходящият момент.

Целувка на Телец - продължава
 
<< Start < Prev 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 Next > End >>

Page 298 of 327

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68