Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Рак - хороскоп за април 2018

За вас, представители на зодия Рак, месец април на 2018 година може да бъде твърде разнообразен , ако не се увлечете по идеята да седите срещу компютъра си и да проучвате теории за всяко нещо, което предстои да свършите или да купите. Добре е човек да бъде информиран, но животът ви ще е по-забавен и ползотворен, ако бъдете дейни и сте сред хора, с които ви е приятно да общувате на всякакви теми.
Деловата обстановка около вас няма да е идеална, но ще бъде достатъчно благоприятна, ако изиграете умно ходовете си. Заемете твърда позиция пред партньорите си по повод развитието на частния си бизнес и устоявайте мнението си, щом сте убедени, че сте на правилния път.

Рак - хороскоп за април 2018 - продължава
 
Хороскоп - 15 март

Овен – 21.03 до 20.04
Ще се наложи днес да се оправяте в твърде заплетена ситуация, да изяснявате кой крив и кой прав. Колкото по-малко време загубите с това, толкова по-добре. Не бъдете агресивни, но не давайте възможност на никого да извлича полза на ваш гръб. Не е препоръчително и вие да плетете интриги. В любовните ви отношения ще има известно напрежение, но можете да изгладите всичко с повече спокойствие.

Хороскоп - 15 март - продължава
 
Хороскоп - 14 март

Овен – 21.03 до 20.04
От сутринта си спомнете, че през целия ден трябва да се контролирате много добре. Не можете да правите всичко, което ви се иска, и да изоставяте работата си. Има опасност да получите значително голямо наказание, ако си позволите да своеволничите. Важно е и поведението ви спрямо близките хора, които можете да обидите, като проявявате своенравие. Днес не харчете пари за всяка своя прищявка, научете се да си отказвате някои неща.

Хороскоп - 14 март - продължава
 
Близнаци - хороскоп за април 2018

За вас представители на знака Близнаци,  месец април на 2018 година няма да е от най-веселите. Ще изпаднете в някакво песимистично настроение и непрекъснато ще се оплаквате от нещо, ще ви се струва, че сте заобиколени от недоброжелатели. Практически около вас няма да има такава реална ситуация, но прекалената ви мнителност може да ви изиграе лоша шега. Има вероятност да досадите на околните, ако постоянно ги занимавате с натрапчивите си мними заплахи. Дори е много вероятно да ви заподозрат, че преследвате някаква непочтена цел, заради която си измисляте несъществуващи проблеми.

Близнаци - хороскоп за април 2018 - продължава
 
Телец - хороскоп за април 2018

През месец април на 2018 година вие, представители на зодия Телец, ще имате възможност да реализирате някои свои стари желания, от които почти вече сте се отказали. Много от вас ще променят местоработата си, други ще се сдобият със собствено жилище, а трети ще имат възможност да заминат на работа в чужбина. Няма да се чувствате обаче особено доволни от промените, макар че преди време сте копнели за тях.
Що се отнася до вашият бизнес, той ще е успешен. Повече ще успеят хора, които се движат по добре установени пътища и са планирали внимателно всичко.

Телец - хороскоп за април 2018 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 4 of 310

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68