Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Телец - хороскоп за юли 2018

През юли на тази година вие, представители на зодия Телец, няма да имате възможност да почивате достатъчно, тъй като ще имате твърде много делови и домашни задачи. Всъщност навярно така сами сте си организирали месеца, така че няма на кого да се сърдите. И нещо важно – по-малко говорете за плановете си и тяхната реализация. Бъбривостта може да ви донесе неприятности. Ще се наложи да свършите много неща предсрочно, което ще ви наложи едно значително темпо на действие. Добре би било да не прибързвате, колкото и да ви притискат началници или делови партньори. За вас няма да е полезно да понасяте големи натоварвания. Поне домашните си задължения разпределете така, че да си осигурите достатъчно отдих. Отдаде ли ви се възможност да излезете в отпуска, не се колебайте и веднага се възползвайте от нея.

Телец - хороскоп за юли 2018 - продължава
 
Овен - хороскоп за юли 2018

Юли месец на 2018 година ще е значително благодатен за вас, представители на знака Овен. Предстоят ви много разнообразни дни, ще имате достатъчно физически сили и преди всичко творческо вдъхновение. Ако сте в отпуска, починете си, но намерете време да се заемете с устройството на дома си. Ще имате великолепни идеи и най-вече желание да ги осъществите. Можете да се радвате и на разбиране и подкрепа отстрана на близките си.
На деловия фронт също ви очакват успехи. Само в последната декада на месеца не си позволявайте да вземате хазартни решения, нито пък да участвате в хазартни игри. Опитайте се да върнете дълговете си към всички, а ако това не ви се отдаде напълно, поне върнете значими части от задълженията си.

Овен - хороскоп за юли 2018 - продължава
 
Хороскоп - 13 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Днес  ще е един интересен за вас ден по отношение на деловата ви работа. Макар и да започнете деня без особен интерес, постепенно ще се увлечете от заниманията си и ще се постараете да докажете дори на себе си, че трудностите не ви плашат. Ще се почувствате твърде изморени от работата си, но и доволни от уменията си да се справяте с предизвикателствата. Контролирайте кръвното си.

Хороскоп - 13 юни - продължава
 
Хороскоп - 14 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Прекрасен ден за работа и отдих. Вашите идеи ще бъдат посрещнати с възхищение от колегите ви. На този ден можете да планирате, да водите преговори, да сключвате сделки. Пътуванията ще са успешни, ще създадете полезни контакти. Финансовото ви положение ще се подобри значително. Ще получите неочаквано допълнителни пари. Бъдете мили тази вечер с любимия човек и ще се насладите на любовта му.

Хороскоп - 14 юни - продължава
 
Хороскоп - 12 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Днес ви очакват твърде досадни задачи, но трябва да се мобилизирате и да ги изпълните. Те не търпят отлагане. По-успешна ще е работата в екип, но трябва да владеете нервите си и да не критикувате никого. Интересна новина ще предизвика положителни емоции, но не бързайте да проявявате любопитство. Близките ви ще ви съобщят всичко, каквото трябва и когато трябва. Ако проявите излишна настойчивост, може и да обидите някого.

Хороскоп - 12 юни - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 4 of 335

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68