Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Овен - хороскоп за юни 2018

През месец юни на 2018 година вие, представители на знака Овен, ще бъдете подложени на различните прищявки на съдбата. От една страна ще имате повод да се поздравите с много успехи, но от друга ще трябва да се справите с някои завистници, които ще положат не малко усилия да ви пречат. Внимавайте, защото някои от интригите, които недоброжелателите ви ще плетат около вас, могат да ви направят уязвими. Колкото и да ви е неприятно, ще загубите много време да изяснявате истината. И вие ще си имате вина за ситуациите, в които ще попаднете, защото е крайно време да разберете, че не бива да споделяте всичко с всеки.  Не се подавайте на провокации, не се ядосвайте, а действайте безкомпромисно, за да извадите истината наяве.

Овен - хороскоп за юни 2018 - продължава
 
Хороскоп - 21 май

Овен – 21.03 до 20.04
Понеделникът ще бъде достатъчно интензивен, за да нямате време да си спомняте някои неприятности от неделния ден. Успешни ще бъдат преговорите и пътуванията, разговорите с близките ще носят позитивни емоции. Не обещавайте на никого финансова помощ, самите вие имате нужда от значителни парични средства.

Хороскоп - 21 май - продължава
 
Хороскоп - 19 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще е напрегнат във всяко отношение. Трудно ще работите с колегите си, по-добре ще е да сте самостоятелни, особено при изпълнение на важни задачи. Опитайте се да избегнете конфликтните ситуации, но ако се наложи да се намесите, говорете само истини. Вечерта избягвайте шумните места и хора, които са агресивно настроени.

Хороскоп - 19 май - продължава
 
Хороскоп - 20 май

Овен – 21.03 до 20.04
Днес не слушайте съвети за работата си, особено от хора, с които просто сте споделили нещо, но те смятат, че вече имат право да ви учат на ум. Помнете, че вие сте човекът, който е отговорен и това е достатъчно да вземате сами решенията.  В тази неделя е наложително да посетите по-възрастните си близки и ако се нуждаят от помощта ви, да я окажете без излишно мърморене. Това ще донесе удовлетворение и на вас самите.

Хороскоп - 20 май - продължава
 
Хороскоп - 18 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще много натоварен за вас. Трябва на всяка цена да изпълните плануваните задачи. Отдавна отлагате някои ангажименти, но вече е дошъл крайният срок за тях. Колкото и да ви се иска да изкарате един мързелив петък, това няма да се получи точно сега. Не се излагайте дълго на слънце, макар и да не е много силно все още.

Хороскоп - 18 май - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 4 of 327

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68