Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 8 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Четвъртъкът ще бъде значително добър за вас. Повече резултати ще има, ако си направите една сериозна равносметка за изминалите дни и планирате тези до края на седмицата. На служебното място нещата вървят без особени проблеми. Ако загубите документ, не се притеснявайте, ще го откриете лесно. Не предприемайте никакви инициативи в любовта, оставете нещата да се развиват сами.

Телец – 21.04 до 21.05
Добър четвъртък ще е този само в делово отношение, но не и в любовта. На работното място всичко ще е спокойно, няма да има дразнители около вас. Не се стремете да свършите всичко, работете с умерено темпо и отхвърляйте най-съществените задачи. В любовта не допускайте конфликти, не коментирайте миналото, не изисквайте да приемат решенията ви за правилни. Оставете партньорът ви да решава сам за себе си какво желае. Малка искра е нужна да пламне голяма караница помежду ви.

Хороскоп - 8 декември - продължава
 
Хороскоп - 7 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Поставили сте си важна цел за този ден, но внимавайте какви средства ще използвате за постигането й. Трябва да сте на първо място почтени, а на второ, да не прибързвате. Имайте достатъчно търпение и ще успеете да я постигнете. Не позволявайте на хора, които ви завиждат, да се месят в семейните ви работи. Това ще доведе само до неприятности.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес не бъдете вироглави и се вслушвайте в съветите на хора, които ви учат да сте по-търпеливи и сдържани. С лошо няма да постигнете целите си, но с търпение ще успеете. Все още сте под влияние на емоции от предишния ден. Овладейте ги вече – каквото е станало, е минало.

Хороскоп - 7 декември - продължава
 
Хороскоп - 5 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Ще се чувствате малко изморени тази сутрин, но трябва да сте безупречни днес в работата си. Това ще ви осигури по-силно влияние сред колегите и макар че вече имате авторитет сред тях, малко повече стабилност няма да навреди.  По обед ви предстои среща, която няма да ви изненада с нищо, но пък ще ви бъде много приятно.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес не се опитвайте да ставате приятел на всеки, който се завърти около вас. Най-после трябва да разберете, че хората имат и по-недостойни цели. Не си мислете, че истината е винаги такава, каквато на вас ви се иска. Ще ви струва много нерви едно неволно забавяне на документ. Преди да поемете към важна среща, помислете дали сте приготвили всичко необходимо.

Хороскоп - 5 декември - продължава
 
Хороскоп - 6 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Работата няма да ви върви особено добре, но в любовта може да ви споходи голяма радост. Занимавайте се с по-творчески неща, ще имате повече успех. Можете да направите интересни проекти, да фантазирате, макар че това не е силната ви страна. Пазете се от конфликти днес, не проявявайте сприхавост. Голям риск от заразяване - бягайте от подсмърчащи, кихащи и кашлящи хора.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес е ден, в който трябва много сериозно да владеете емоциите си. Наистина ви се струпват много задачи, но с нервничене няма да ги решите. Съществува голяма опасност да обидите хората, с които работите. Интуицията ви е много силна днес, доверете й се. Не искайте нищо назаем. Справяйте се сами, особено по финансови въпроси.

Хороскоп - 6 декември - продължава
 
Хороскоп - 4 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Няма да имате избор днес, когато ви се отвори допълнителна работа. Колкото и да се ядосвате, никой няма да се съобрази с вашите емоции, така че съхранете нервната си система и помислете как най-лесно да се справите. Не пропускайте да посетите лекар, ако имате затруднено дишане, а страдате от някакво белодробно заболяване.

Телец – 21.04 до 21.05
Плановете ви за деня няма да се осъществят напълно, но все пак ще сте доволни от себе си тази неделя.  Ще възникнат непредвидени ангажименти  от личен характер. Просто това е ден, през който ще трябва да действате според случая. Всичко ще е със знак плюс в крайна сметка.

Хороскоп - 4 декември - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 4 of 378

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68