Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Болка

Изпитате ли болка насън - децата ще ви донесат много радост и щастие.

 
Божур

Божурите са символ на щастлива любов, радвайте се, вие обичате и вас ви обичат.

 
Целувка на Дева

Хората от зодия Дева са педантични, но им липсва достатъчно самоувереност в любовта. Те често са обладани от страх да не ги отхвърлят.
Мъжете не трябва да бъдат насилвани за нищо, те обичат спокойствието, трябва им време да осмислят нещата. Първоначално са сдържани в своите целувки. Заради опасенията си да не бъде изоставен, мъжът Дева има високи изисквания към партньорката си.

Целувка на Дева - продължава
 
Целувка на Везни

Представителите на зодия Везни са отличници в сферата на любовта. Мъжете са много всеотдайни във връзката си, което не значи, че са абсолютно верни на партньорките си. Те са и истински виртоози в целувките. Умеят да се пригодят към предпочитанията на жените и умеят да целуват, като че ли изпълняват поръчка: страстно, дълбоко, гальовно и т.н.

Целувка на Везни - продължава
 
Целувка на Лъв

Хората от зодия Лъв винаги пораждат у партньорите си много емоции и странна възбуда. Лъвовете се отличават с интересни творчески хрумвания и силна страст. Ако сте на тяхното ниво, ви очакват много приятни преживявания, ако обаче не можете да го достигнете – ще ви споходят доста разочарования.
Мъжете Лъв целуват страстно, те нямат спирачки в любовната игра. Това не значи, че са верни, те просто обичат да целуват. Жените не винаги разбират добре поведението на Лъва, понякога се подвеждат от неговата привидна ангажираност, обърквайки я с любов, но скоро им се налага да разберат грешката си.

Целувка на Лъв - продължава
 
<< Start < Prev 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 Next > End >>

Page 301 of 335

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68