Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Болница

Виждате пред погледа си болница, но не влизате в нея - някаква неприятна ситуация скоро ще приключи за вас, а след нея се задават успешни дни.

Сънувате, че сте в болница – някой осъзнава, че се е държал пренебрежително към вас и ще се постарае да коригира това. Не отказвайте протегнатата ръка, няма нужда от излишни врагове.

 
Билки

Ако сънувате, че пиете билкова отвара, това означава, че сте човек, който умее да извлече полза от всичко.

Берете билки в съня си – значи ви предстои да си намерите работа. Не бързайте да заемете първото предложено ви място, възможно е да имате много по-изгодни предложения.

 
Целувка на Близнаци

За хората от зодия Близнаци се знае, че думите „вярност” и „постоянство” са наистина само думи по отношение на любовния им живот. Те не са способни на преданост спрямо партньора, но докато са влюбени, се раздават изцяло.
Мъжете Близнаци умеят да целуват страстно, знаят това и много се гордеят с тази своя способност. Те обаче не осъзнават, че тяхната самовлюбеност понякога им пречи. За да се докажат като майстори на целувката, те търсят различни позиции, измислят си  нови техники, но ако имат чувствителна или много умела партньорка в любовната игра, тя долавя този стремеж към изобретателност и може да се обиди, че вместо да се отдадат на страстта, си играят на откривателство.

Целувка на Близнаци - продължава
 
Целувка на Рак

Хората от зодия Рак са стеснителни, нежни, но се отличават с някакъв странен инат. Понякога се държат като малки деца и се сърдят, ако не стане тяхното. Решат ли да демонстрират несъгласието си с вас, няма начин да сломите съпротивата им.
Ако търсите големи страсти, няма да ги намерите в целувките на мъжа Рак, но ако търсите нежни целувки, романтични вечери, значи сте на правия път. Ракът целува дълбоко, продължително, деликатно.

Целувка на Рак - продължава
 
Ангелаки

Ангелаки м. (умал. гръц. Angelaki) – Ангелчо.

 
<< Start < Prev 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 Next > End >>

Page 304 of 335

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68