Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Овен - хороскоп за април 2018

Април на 2018 година ще бъде един много динамичен месец за вас, представители на зодия Овен. Месечният хороскоп вещае голямо разнообразие в отношенията ви с хората около вас – едни ще ви обвиняват, че сте несериозни, други ще ви смятат за много точен човек. Важното е вие да живеете в хармония със собственото си аз и да не съжалявате за някои свои постъпки. Ще са ви нужни много сили да се справите с всичко, което сте запланували. Затова не се отказвайте от помощта на близките и приятелите си. Не говорете всичко, което ви хрумне, а внимателно преценявайте ситуацията. Не можете да очаквате, че всички ще ви разбират и ще прощават моментите, в които ви обхващат гневни изблици.
В деловата сфера не бъдете авантюристи, не се захващайте с неща, които не разбирате. Бъдете по-стриктни в изпълнението на преките си задължения, ако сте служители.

Овен - хороскоп за април 2018 - продължава
 
Хороскоп - 13 март

Овен – 21.03 до 20.04
Денят няма да е от най-успешните за вас и работата ви ще върви малко трудно, ако е свързана с вземане на решения и творчески задачи. Занимавайте се предимно с документацията си – това ще ви спори, защото ще бъдете съсредоточени.  Ако се налага да вземате важни решения, мислете повече за последствията от тях, тъй като е много вероятно за момента да ви се вижда правилно нещо, но във времето да се получат негативни резултати. Любимият човек ще ви поднесе малка изненада, но вие не пропускайте да изразите радостта си.

Хороскоп - 13 март - продължава
 
Хороскоп - 11 март

Овен – 21.03 до 20.04
Неделята ще ви донесе много положителни преживявания, но е необходимо и вие да сте търпеливи. При ситуации на разногласия не бъдете твърдоглави и всичко ще се развие добре. Ако имате някакви претенции към близките си, няма да добре точно днес да ги предявите. Пазете се от простуда и не мислете, че сте неуязвими през през първите пролетни дни. Имате нужда да засилите имунната си система. Консумирайте листни зеленчуци и плодове в по-големи количества.

Хороскоп - 11 март - продължава
 
Хороскоп - 12 март

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще е успешен за вашите делови занимания, особено ако не започвате нещо ново, а се опитате да приключите със задачи, които по някаква причина още не сте довършили. С много неща ще се справите по-лесно от предишните си опити. В емоционално отношение ще сте спокойни и уравновесени, доколкото това е възможно за вас. Следете кръвното си налягане. Проявете умереност в храненето.

Хороскоп - 12 март - продължава
 
Хороскоп - 10 март

Овен – 21.03 до 20.04
Днес не предприемайте важни стъпки, не вземайте съдбоносни решения. Ще чувствате непрекъснато колебание и безпокойство. Това може да ви изнервени. Няма да сте безпристрастни и когато се намесвате в чужди конфликти. Затова е по-добре да запазите неутралитет. Възможни са семейни разправии и то по ваша вина.

Хороскоп - 10 март - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 5 of 310

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68