Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 17 май

Овен – 21.03 до 20.04
Днес не бива да се дразните от това, което се случва около вас. По-добре ще е да се правите, че не чувате и не виждате. Излишно е да се подлагате на напрежение, което всъщност ще е негатив само за вас. Погрижете се да изпълните обещание, което сте дали на любимия човек. В противен случай ще го нараните, макар че той няма да ви упрекне за нищо.

Хороскоп - 17 май - продължава
 
Хороскоп - 16 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще е благоприятен за вас, ако се занимавате с творчески дейности. За другите представители на зодията нещата ще вървят умерено – не могат да се очакват големи успехи в начинанията, но крайните резултати ще са добри. Днес трябва да преценявате думите си, не бива да дразните околните с непремислени изказвания. Късно вечерта ще получите важна информация, която ще промени плановете ви за четвъртък.

Хороскоп - 16 май - продължава
 
Хороскоп - 14 май

Овен – 21.03 до 20.04
Не се захващайте с дела, които будят у вас съмнение за некоректност. Вярвайте на интуицията си и не се влияйте от настояванията на когото и да било. Ще научите новини за некоректно поведение на ваш колега, но застанете над подобен род неща и се движете по своите правила.

Хороскоп - 14 май - продължава
 
Хороскоп - 15 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят е подходящ за различни делови занимания. Ще имате много интересни хрумвания, ако се занимавате с литература, музика или друго изкуство. Пътуване ще ви донесе приятни преживявания и да ви вдъхнови. Особено полезна ще е разходка в планинска местност. Вечерта имате делова среща, трябва да сте на висота.

Хороскоп - 15 май
 
Хороскоп - 13 май

Овен – 21.03 до 20.04
Днес за жалост ще се сблъскате с човешкия егоизъм и стремежа на някои хора да се облагодетелстват за чужда сметка. Не се вълнувайте много и не разваляйте настроението си. Приемете хората такива, каквито са. Просто помислете кого трябва да допускате до себе си. Грижете се за здравето си и бъдете особено внимателни по отношение на гърба си.

Хороскоп - 13 май - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 5 of 327

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68