Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 11 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Вашият понеделник  ще бъде значително лек, но много от заплануваните неща ще се провалят поради липса на достатъчно воля от ваша страна. Свършете най-неотложното, а за другото не съжалявайте, имате нужда и да се поотпуснете малко. Днес сте склонни към размисли и философстване, само не досаждайте на околните. Събирайте информация от разговорите, но не я приемайте за абсолютно вярна. Когато му дойде времето, проверявайте всичко лично.

Хороскоп - 11 юни - продължава
 
Хороскоп - 10 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ви ще бъде твърде интересен, ако предприемете пътуване с близките си. Ще се разтоварите от ежедневието и ще се заредите с много приятни емоции. Ако обаче сте на работа, чака ви голяма досада.

Хороскоп - 10 юни - продължава
 
Хороскоп - 8 юни

Овен – 21.03 до 20.04
През този петък ще имате положителни емоции, ако успеете да се настроите позитивно. Бъдете толерантни към близките си в ранните часове на деня и така ще осигурите и своето приятно настроение. Тежки физически дейности не са препоръчителни, но пълното бездействие ще е по-лош вариант. Избягвайте силните горещини.

Хороскоп - 8 юни - продължава
 
Хороскоп - 9 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Денят е подходящ за изпълнение на всички ваши намерения. Особено благоприятен е за финансови начинания, сделки, преговори. Бъдете достатъчно инициативни и ще се радвате на значителни приходи. Ако ви предложат помощ, не я отказвайте, но и не споделяйте тайните си оръжия пред финансови конкуренти. В любовта също ви очакват големи радости.

Хороскоп - 9 юни - продължава
 
Хороскоп - 7 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Ще имате възможност в този четвъртък да общувате с приятни за вас хора. Това ще оправи до известна степен тягостното настроение, с което ще се събудите. Всъщност енергийният ви потенциал е нисък и по тази причина се чувствате отпаднали и апатични. До вечерта нещата ще се променят в положителна посока. Пазете се от горещините.

Хороскоп - 7 юни - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 5 of 335

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68