Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 3 декември

Овен – 21.03 до 20.04
В тази събота на изпитание ще бъде поставена вашата толерантност към бъбривците. Бъдете търпеливи и към човек, който ще се опитва да ви смае с възможностите си. Не му се доверявайте, но го оставете да приказва колкото иска. Ще съберете сведения, които ще ви свършат добра работата в бъдещ момент. Що се касае до направени предложения, не давайте никакъв отговор за момента. Бъдете мъдри и само слушайте.

Телец – 21.04 до 21.05
Вашата голяма активност на работното място може да ви донесе много полза, но и някои неприятности отстрана на колеги, които искат да си карат по-спокойно работата. Много е вероятно да ви обвинят в угодничество спрямо началниците, само защото се стараете да си вършите работата в съботния ден. Не обръщайте внимание на подобни приказки и действайте по своите правила и разбирания.

Хороскоп - 3 декември - продължава
 
Хороскоп - 2 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Ще имате много работа в този петък, но и много положителни преживявания. Трябва да сте организирани, ако искате да свършите всичко планирано. Обърнете повече внимание на постоянния си партньор. Ще имате леки спречквания заради вашето нехайно отношение към семейни ангажименти. Внимавайте с харченето на пари за лични удоволствия.

Телец – 21.04 до 21.05
Каквото и да захванете днес, ще го вършите бързо и с удоволствие. Нужно е обаче по-малко да се хвалите сами, въпреки удовлетвореността си от свършеното. Има вероятност да досадите на партньорите си, че накрая да се изпокарате за дреболии. Обърнете по-сериозно внимание на здравето си, ако имате някакви болки в коремната област.

Хороскоп - 2 декември - продължава
 
Хороскоп - 30 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Не се надявайте някой да ви отмени в служебните ви задължения. Могат обаче да ви се струпат още много неща, които не сте и мислели да вършите днес. Каквото и да сторите, няма да се отървете от голямата си заетост. Вечерта останете в дома си и помолете близките си да ви помогнат с някои служебни ангажименти, колкото и да не обичате да ги ангажирате с подобен род задачи. Ако им спестите тази тежест, в четвъртък се гответе отново за тежък ден.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес ще ви се отдаде възможност да откраднете малко от служебното време и да се видите с хора, от които ще научите твърде интересни новини. Предложение за новогодишните празници ще ви заинтересува много, но проверете добре условията на офертата. Все пак се погрижете да свършите и работата си, за да не се натъкнете на известни неприятности от страна на колегите си. Внимавайте тази вечер алкохола – едно прекаляване ще ви докара значителни стомашни проблеми.

Хороскоп - 30 ноември - продължава
 
Хороскоп - 1 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Пазете се от конфликти в този четвъртък, не бъдете заядливи, а ако някой се опита да ви предизвика, не му обръщайте внимание. Ако можете, го успокойте с шега или внимателен съвет. Не трябва да допускате никакви сблъсъци, особено в семейството. Независимо, че денят не налага строги ограничения в храненето, вие трябва да не преяждате и да не употребявате алкохол.

Телец – 21.04 до 21.05
В много романтично настроение ще сте днес от сутринта, но е възможно на работното място да се ядосате много и да забравите всякаква романтика. Не влизайте в пряк конфликт с никого, а се постарайте да се овладеете и да замълчите. Ако се налага да изяснявате нещо, направете го след време. Първо трябва да се успокоите.

Хороскоп - 1 декември - продължава
 
Риби - хороскоп за декември 2016

За вас, представители на знака Риби, през месец декември ще е важно да отстоявате позициите си на работното място и да докажете, че напълно заслужавате всичко, което сте постигнали досега  в кариерата си. Не проявявайте стремеж към нови постове, но и не позволявайте да ви  смятат за галеник на съдбата или човек на шефа. Вършете прецизно работата си, бъдете мили към колегите си и не се дразнете от някои подмятания по ваш адрес.
Първата декада на месеца ще ви коства немалко усилия и нерви, но постепенно ще приключите с важните делови задачи и след 20-то число на месеца ви очакват много приятни моменти.

Риби - хороскоп за декември 2016 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 5 of 378

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68