Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 9 март

Овен – 21.03 до 20.04
Бъдете дейни в този петък, за да се справите със задачите си поне до обяд. Ще бъдете малко разсеяни и мислите ви ще се отклоняват към плановете, които правите за събота и неделя. Творческите занимания ще са по-успешни днес, но хората, които имат за задачи нещо, свързано със сметки и с търговия, ще изпитват досада от работата си. В крайна сметка ще е добре да се владеете и да не изразявате постоянно недоволство.

Хороскоп - 9 март - продължава
 
Хороскоп - 8 март

Овен – 21.03 до 20.04
Вие ще сте в емоционален подем и ще проявите склонност да отделяте много време за обществени дейности. Не е изключено да се ядосате, защото хора, с които ще се наложи да работите, ще бъдат на противоположно мнение. Ако решите да наложите мнението си с кавги, е вероятно да загубите битката. Мъжете биха могли да намерят добри съюзници в лицето на свои колежки, но дамите няма да има на кого да се опрат. Можете да си позволите малко повече харчове за лично угаждане. Няма да ви липсват финансови средства. Само не забравяйте, че и утре е ден.

Хороскоп - 8 март - продължава
 
Хороскоп - 6 март

Овен – 21.03 до 20.04
В този вторник ще бъдете  заети с много разнообразни задачи и от вас ще се очаква да подкрепите свои колеги, които по-бавно работят. Никак не е лошо да окажете съдействие на другите, но внимавайте докато помагате на колегите си, да не пропуснете важна своя работа. Не бъдете разсеяни, ако работите с пари – няма да ви излязат сметките.  Не забравяйте още сутринта да поднесете поздрави на свой колега за постигнат от него успех. Той няма да ви прости подобен пропуск, а на вас ще ви е криво, че сте го засегнали, макар и неволно.

Хороскоп - 6 март - продължава
 
Хороскоп - 7 март

Овен – 21.03 до 20.04
Тази сряда ще бъде успешна в делови план за дамите от зодията. Те ще се справят лесно със задълженията си. Вие, мъже, ще се радвате на помощ и разбиране от страна на колежките си, но все нещо няма да ви върви точно. Огледайте планираните задачи, ще имате интересни хрумвания, но трудно ще ги реализирате без чужда помощ. Повечето представители на зодията днес ще имат интересни срещи и разговори. Денят ще премине неусетно, но пък е възможно да пропуснете нещо важно, което сте обещали на близките си.

Хороскоп - 7 март - продължава
 
Хороскоп - 5 март

Овен – 21.03 до 20.04
Ще ви бъде малко трудно в този понеделник. Няма да успявате да се съсредоточите върху текущите си задачи, а и те ще са твърде много. Потърсете начин да си осигурите спокойно място за работа днес, тъй като около вас ще бъде твърде шумно, ще възникват дребнави скандали. Не сте си починали добре и ще бъдете малко изнервени.  Ако не е наложително, не правете публични изказвания до обяд. Късно вечерта е възможно силно главоболие.

Хороскоп - 5 март - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 6 of 310

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68