Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 29 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Този вторник може да се окаже много успешен за вас. Денят ще ви предложи голямо разнообразие от положителни емоции, но и вие трябва да успеете да се нагласите позитивно. На служебното място ви чакат приятни изненади, работата ви ще е успешна, ще получите признание от колегите си, ще се появят и отдавна чакани пари. Не отклонявайте покани за разговори и почерпка, за да не пропуснете важна информация, а няма да е излишно да укрепите позициите си в колектива. Не си разваляйте настроението с излишни коментари от страна на ваши съседи.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще кипите от енергия, но внимавайте да не прибързвате с действията си на работното място. Бъдете любезни към колегите си, дори да не сте доволни от тяхната работа. Можете да споделите идеи за подобряване на общата ви дейност, но не критикувайте. Пътуванията ще са успешни за вас, само не бива да нервничите, ако попаднете в задръстване. Има опасност от конфликт с по-тежки последици. Не отказвайте днес никаква молба на хората от семейството си. Дори да се затрудните малко, откликнете и ще бъдете възнаградени.

Хороскоп - 29 ноември - продължава
 
Хороскоп - 28 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Този понеделник вещае хубави неща за вас, но все пак ще трябва да се контролирате по отношение на активността си в службата. Не бързайте да си казвате мнението, изслушвайте колегите си. Не поемайте инициатива да организирате каквото и да било. Бъдете предвидливи, за да парирате непочтени ходове от страна на някои колеги. В семейството всичко ще е спокойно и така ще бъде, ако вие не проявите дребнавост и не раздразните с мърморене близките си.

Телец – 21.04 до 21.05
Този понеделник ще е изпълнен с много и различни занимания, но няма да почувствате голяма умора, макар че ще тичате почти през целия ден. Заредени сте с позитивна енергия и заразявате и околните с нея. Само не се опитвайте да налагате мнението си с грубост, която може и да е оправдана заради нечие излишно упорство, но ще ви навреди. Някаква вест ще развали за малко настроението ви, но не й придавайте голямо значение. Избягвайте алкохола и пикантните мезета.

Хороскоп - 28 ноември - продължава
 
Хороскоп - 27 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще ви донесе приятни моменти в общуването с близките. Някои разговори ще ви накарат да се замислите, че трябва да сте по-демократични към разбиранията и проявите на децата си. Не спорете излишно с любимия човек за пари или други дребни неща.

Телец – 21.04 до 21.05
Много е вероятно да проумеете днес, че сте загубили контрол над някои ситуации в дома си. А може би така ви е било изгодно? Тогава не се сърдете, че близките ви вземат решения, без да ги съгласуват с вас. Днес не прекалявайте с алкохола.

Хороскоп - 27 ноември - продължава
 
Водолей - хороскоп за декември 2016

За вас, представители на знака Водолей, месец декември на 2016 година ще е много благоприятен във всяко отношение. Ще имате много силно обаяние върху околните. В същото време творческата ви енергия ще е значително повишена и ще ви хрумват интересни идеи, които околните ще приемат с желание. Нещо заразително и позитивно ще витае около вас, където и да се намирате.
Само внимавайте да не се увлечете по купони и творчески изяви и да забравите служебните си задължения. До средата на месеца ще имате всъщност много работа и не бива да пренебрегвате задълженията си.

Водолей - хороскоп за декември 2016 - продължава
 
Козирог - хороскоп за декември 2016

Нищо няма да помрачи вашия декември, Козирози. Вие трябва се придържате към обичайния си начин на живот и да довършите всичко, което сте започнали през 2016 година. Ако можете да изплатите и всички свои задължения, ще бъде идеално. Като цяло декември на 2016-та ще бъде един много добър период за вас. Трябва само малко да помогнете и вие. Не пилейте физическата си и духовна енергия в авантюристични начинание. Не обръщайте внимание на празни приказки по ваш адрес, а се съсредоточете в семейните си дела и добруването на близките ви.

Козирог - хороскоп за декември 2016 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 6 of 378

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68