Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 6 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Ще сте все недоволни от себе си и от околните днес, но всъщност сте значително уморени и това ви прави капризни. Опитайте се да се съсредоточите в работата си. Ако сте отпускар и ви е все нещо криво, значи скучаете. Намерете си някакво интересно занимание.

Хороскоп - 6 юни - продължава
 
Хороскоп - 5 юни

Овен – 21.03 до 20.04
В този вторник няма да се чувствате комфортно на работното си място и с много усилия ще изпълнявате задачите си. Добре ще е да ги приключите до обяд и след това да си дадете възможност за отдих. Ако сте в отпуска, позволете си малко лентяйство - нищо фатално няма да стане, ако се помотаете безцелно. Може би това е начинът да се разтоварите от стреса. Контролирайте кръвното си и избягвайте да сте навън във времето на големите горещини.

Хороскоп - 5 юни - продължава
 
Хороскоп - 3 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Твърде много задачи ще ви изненадат още от сутринта, а това няма да ви е приятно. Много е възможно да не се справите с всичко, новината няма да е само ваша.  Ако решите да си мълчите, ще ви се отвори още много допълнителна работа. При положение, че сте вече в почивка, не е лошо да организирате така дейностите си, че да не се претоварвате.

Хороскоп - 3 юни - продължава
 
Хороскоп - 4 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Това ще е един малко скучен за вас понеделник. Няма да съумеете да се мобилизирате напълно за работа, но и няма да сте изправени пред нищо спешно. Добре ще е да направите план за седмицата. Предстои ви среща с приятел, който ще ви поднесе интересна новина. Не бързайте да изказвате мнение и обмислете позицията си добре. Ако не знаете какво да кажете по въпроса, не казвайте нищо.

Хороскоп - 4 юни - продължава
 
Хороскоп - 2 юни

Овен – 21.03 до 20.04
В този ден трябва да намерите време и да се погрижите както за работата си, така и за дома, за автомобила си. Бъдете сериозни и проявете внимание даже към дребните проблеми. Внимавайте при шофиране. Много е вероятно да се увлечете по високите скорости.

Хороскоп - 2 юни - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 6 of 335

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68