Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 12 май

Овен – 21.03 до 20.04
Съботата ще мине спокойно независимо от многото ангажименти. Навлизате в един по-спокоен за вас период. Предстоят нови запознанства днес. По-интересен ще е интимният ви живот, в който се появява нова личност. Внимавайте накъде ще тръгнат нещата. Дръжте ги под контрол.

Хороскоп - 12 май - продължава
 
Хороскоп - 11 май

Овен – 21.03 до 20.04
Днес не се ядосвайте за нищо, което ви се струва неправилно в службата ви. Няма да промените нищо, а има вероятност да настроите срещу себе си част от колектива. Помислете дали и вие оценявате правилно ситуациите. Много е вероятно да ви мъчат странни болки в гърба и коленете, но не се притеснявайте. Една по-сериозна почивка ще ви е достатъчна.

Хороскоп - 11 май - продължава
 
Хороскоп - 9 май

Овен – 21.03 до 20.04
Бъдете оптимисти за важно свое намерение, което е свързано с професионалната ви реализация. Днес ще имате възможност да се покажете откъм най-добрата си страна като организатор на екип, а това ще направи добро впечатление. Бъдете внимателни, ако се налага да работите с режещи инструменти.

Хороскоп - 9 май - продължава
 
Хороскоп - 10 май

Овен – 21.03 до 20.04
В този ден е много вероятно да бъдете страшно изненадани от постъпката на ваш познат, чието поведение досега сте смятали за коректно към себе си. Не бързайте да изразите мнението си публично. Оставете си време да прецените добре ситуацията и си помислете дали с нещо не сте предизвикали такова отношение към себе си. Проявете грижа към собственото си аз - ще се чувствате изморени и отпаднали.

Хороскоп - 10 май - продължава
 
Хороскоп - 8 май

Овен – 21.03 до 20.04
Този вторник  може да ви поднесе изненада още в ранните часове, но реагирайте спокойно и изчакайте да получите по-подробна информация. До обяд се постарайте да свършите важните си задачи. В следобедните часове най-вероятно ще ви обхване умора. Пазете се от вирусни инфекции и реагирайте своевременно, ако почувствате неразположение. Макар че реално няма да ви е до общуване с много хора вечерта, най-вероятно ще трябва да изтърпите една доста шумна компания.

Хороскоп - 8 май - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 6 of 327

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68