Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 7 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще е уморителен за вас, но ще свършите много от задачите си успешно. Важно е днес да не влизате в конфликти с хора, от чиято работа зависите пряко. Ако сте материално отговорно лице, бъдете внимателни какви документи подписвате. Не приемайте на доверие нищо. Мечтаете за романтични преживявания, но такива не се очертават днес.

Хороскоп - 7 май - продължава
 
Хороскоп - 6 май

Овен – 21.03 до 20.04
Неделният ден ще бъде значително добър за вас. Повече резултати ще има, ако си направите една сериозна равносметка и огледате внимателно плановете, които сте начертали за идващата седмица.  Ако днес търсите документи дълго и неуспешно, помислете първо дали не сте ги дали на някого и сте забравили да си ги поискате обратно. Планината е добро място за вас, но не подценявайте времето, защото сте предразположени в момента към простуда, макар да не ви се вярва, че е възможна в това топло време.

Хороскоп - 6 май - продължава
 
Хороскоп - 4 май

Овен – 21.03 до 20.04
Ще бъдете с понижена енергия, трудно ще работите и никак няма да ви се занимава с водене на досадна документация. За жалост обаче точно систематизирането на документите ще е важно за вас в този петък. Не е изключено да ви върнат няколко пъти за неизряден екземпляр от документ, който трябва да предадете някъде. Не се ядосвайте и не създавайте у себе си чувство за вина. Грижете се за душевния си комфорт, за да не изпаднете в меланхолична криза.

Хороскоп - 4 май - продължава
 
Хороскоп - 5 май

Овен – 21.03 до 20.04
Ще сте непрекъснато наблюдавани в работата си тази събота. Имайте предвид, че ви оценяват и не бива да допускате грешки. Не се изнервяйте от дреболии, а гледайте по-мащабно на всичко. Все пак намерете време и за малко почивка, тъй като ще сте значително изморени от изтеклата седмица. Тези, които не са на работа, могат да прекарат един приятен ден, ако не проявяват постоянно капризи. Не е лошо да посетите събитие, което ще ви донесе приятни емоции - някакво спортно състезание, цирк или нещо друго, за което все не отделяте време.

Хороскоп - 5 май - продължава
 
Хороскоп - 3 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще е натоварен с някои неприятни задачи от служебен характер.  Ще ви бъде много досадно, но все някак трябва да изтърпите, а и това са ви задълженията. Не мърморете публично. Постарайте се бързо и точно да приключите задачите си. Все пак четвъртъкът ще е благосклонен към вас и ще изживеете много приятни моменти вечерта сред близките си хора. Помнете, че вечерта трябва да сте грижовни към здравето си и да не допуснете, увлечени в приятните настроения, да се простудите.

Хороскоп - 3 май - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 7 of 327

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68