Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 4 март

Овен – 21.03 до 20.04
Денят е много подходящ да преосмислите плановете си и да начертаете нови. Ще сте спокойни и трезвомислещи, защото духовната ви енергия е по-силна от физическата. Не бързайте, не се опитвайте да предвиждате развоя на събитията. Анализирайте всичко внимателно. През днешния ден не правете големи покупки. Погрижете се за здравето си, ако усещате болки, макар и слаби, в областта на кръста.

Хороскоп - 4 март - продължава
 
Хороскоп - 3 март

Овен – 21.03 до 20.04
Ще бъде прекрасен ден, макар че имате да вършите много работа. Стар приятел ще ви посети и ще сподели хубава новина с вас. Не се мръщете, ако възрастни роднини ви поканят да им помогнете. Пътуванията ще са успешни и ще ви донесат приятни изживявания.  Добре ще е да излезете сред природата с близките си хора, особено ако времето е слънчево.

Хороскоп - 3 март - продължава
 
Хороскоп - 1 март

Овен – 21.03 до 20.04
Изиграйте си добре картите в този ден. Ще имате идеалната възможност да повлияете на събитията в службата си, за развитието на бизнеса си, а и върху решенията на свои приятели.  От вас ще се излъчва обаяние и околните ще се вслушват в думите ви. Проявете инициатива и зарадвайте любимия човек с мил жест. Пазете се днес от травма в кръста – не вдигайте тежко, не правете резки усукващи движения, не стойте на течение. Никак не подценявайте проблема със здравето си.

Хороскоп - 1 март - продължава
 
Хороскоп - 2 март

Овен – 21.03 до 20.04
Никак няма да ви се занимава със служебни задължения в този петък, но от друга страна ще имате твърде много ангажименти.  Имате сили обаче да се справите с всичко и ако успеете да овладеете емоциите си, денят ще мине успешно. Бъдете по-мили днес с любимия човек и помислете какво забавление да му предложите вечерта.

Хороскоп - 2 март - продължава
 
Хороскоп - 28 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Няма да се чувствате комфортно днес на работното си място. Ще ви дразнят някои решения на началниците, празните разговори на колегите ви. Всъщност вие не сте в отлично здравословно състояние и е редно до вечерта да вземете мерки. Постоянното чувство за умора може и да не е толкова безобидно. Вечерта си останете в дома, уединете си и си починете добре.

Хороскоп - 28 февруари - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 7 of 310

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68