Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 26 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Днес не ви е ден за активна работа. Нещата някак няма да ви вървят, а ако се опитате да ги движите въпреки всичко, ще изразходите много енергия и ще се чувствате страшно изморени. По-добре ще е да свършите само най-належащото и да си дадете малко почивка. Не влизайте в спорове, възможни са конфликти. При възможност излезте на разходка, обиколете магазините, но само разглеждайте. Не гладувайте.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ви ще е интересен в личен план. Назряват неприятности, които можете да предотвратите, ако контролирате поведението си и проявите малко такт. У партньора ви се е натрупало недоволство заради еднообразието във връзката и вашата дистанцираност от неговите проблеми. Проявете внимание към любимия човек, направете нещо мило, предложете вечеря в уютно заведение. Осигурете си през деня час-два разходка на чист въздух. Яжте леки храни.

Хороскоп - 26 ноември -продължава
 
Стрелец - хороскоп за декември 2016

Вие, представители на зодия Стрелец, трябва да поставите в ред своите служебни дела, за да приключите 2016 година с точна и ясна представа какво сте постигнали. Не предприемайте рисковани начинания през този месец, а залагайте на сигурно. Не се надявайте да ви помогнат високопоставени личности, защото това няма да се случи – поне в края на тази календарна година. Имате нужда да си дадете малко почивка и да обмислите на спокойствие какво да предприемете през идващата 2017, така че не бързайте с новите си хрумвания.

Стрелец - хороскоп за декември 2016 - продължава
 
Хороскоп - 25 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
През деня ще бъдете обградени с добронамерени хора, обаче вие ще сте раздразнителни. Всъщност ви безпокои важен служебен проблем, но нищо няма да оправите с нерви. Действайте, бъдете оптимисти и се вслушвайте в съветите на колегите си. Вечерта останете в дома си и помогнете на по-младите членове от семейството да вземат важно решение. Можете да обмислите и плановете за съботата и неделята.

Телец – 21.04 до 21.05
Вероятно няма да се осъществи делова среща, уговорена отдавна. Не се ядосвайте и без това денят не е подходящ да водите делови преговори и да сключвате сделки. От друга страна имате твърде много работа и така ще си спестите едно напрежение и малко време. Не подценявайте студения вятър и носете шапка - уязвими са ушите ви.

Хороскоп - 25 ноември - продължава
 
Скорпион - хороскоп за декември 2016

На вас, представители на знака Скорпион, ви предстои един интересен декември през 2016-та година. Постарайте се да покажете на всички доброто у себе си, а това ще направи и вас щастливи. С каквото и да се заемете, ще имате добри помощници. Не отхвърляйте желанието на приятелите ви да помогнат, с каквото могат. Особено важна ще е помощта на авторитетен и влиятелен човек, който неизвестно засега защо, много иска да ви подкрепи.
През първата декада на месеца дръжте под контрол острия си език, не се гневете, а ако изпаднете в ярост, задължително е да се овладеете. Ако сте на ръководен пост, е много важно да не бъдете груби към подчинените си. Те няма да ви простят никаква грешка, ако си позволите да обидите някого.

Скорпион - хороскоп за декември 2016 - продължава
 
Везни - хороскоп за декември 2016

През месец декември на 2016-та вие, представители на зодия Везни, трябва повече да си почивате и да не се опитвате да проявявате голяма активност по различни поводи. Ако не се налага, не бъдете излишно инициативни в службата си. Вършете си работата съвестно, спазвайте сроковете, но не се самопредлагайте за изпълнението на различни задачи, особено ако те ще изискват от вас много време и усилия. Така ще съхраните енергията си, която и без това няма да е на нужната висота през този месец.
От друга страна не трябва да се страхувате от промени на служебното си място. Дори и да има такива, те ще са благоприятни за вас. В това ще се убедите в края на месеца, когато дойде ред да си направите равносметка.

Везни - хороскоп за декември 2016 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 7 of 378

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68