Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 1 юни

Овен – 21.03 до 20.04
В този ден е много вероятно да бъдете страшно изненадани от постъпката на ваш познат, чието поведение досега сте смятали за коректно към себе си. Не бързайте да изразите мнението си публично. Оставете си време да прецените добре ситуацията и си помислете дали с нещо не сте предизвикали такова отношение към себе си. Проявете грижа към собственото си аз - ще се чувствате изморени и отпаднали.

Хороскоп - 1 юни - продължава
 
Хороскоп - 31 май

Овен – 21.03 до 20.04
Добре сте планирали деня си, но за жалост не всичко зависи от вашата воля и някои от плановете ви ще се провалят. Това не е повод да нервничите и да смятате, че не ви върви. Може да се окаже, че денят ще мине много по-добре от предвиденото. Обърнете внимание на едно ново предложение за изява на възможностите ви. При повече далновидност можете много да спечелите, ако се включите в предложените ви инициативи.

Хороскоп - 31 май - продължава
 
Хороскоп - 29 май

Овен – 21.03 до 20.04
Днес трябва да сте много приобщени към колективните цели и да не проявявате твърдоглавие. Може и да не сте съгласни с всичко, което колегите ви решат, но не бива да се отлъчвате по какъвто и да било начин. Бъдете много внимателни към любимия човек, защото помежду ви назрява взривоопасно напрежение. Вероятно е привечер да усетите силно главоболие и виене на свят, но не бързайте да се притеснявате - една по-дълга разходка и повече вода ще ви помогнат най-добре.

Хороскоп - 29 май - продължава
 
Хороскоп - 30 май

Овен – 21.03 до 20.04
Много е вероятно днес да ви предложат да повишите квалификацията или образованието си. Обмислете добре дали има смисъл да предприемате такава стъпка с оглед бъдещето си в това поприще, на което в момента се изявявате и дали то не е нещо временно в живота ви. Не се поддавайте на емоции, а направете трезва преценка на временната ситуация и евентуално бъдещата си цел. Наложително е да се погрижите за състоянието на гръбнака си - пренебрегвате упорита болка вече дълго време, но това е голяма грешка.

Хороскоп - 30 май - продължава
 
Риби - хороскоп за юни 2018

За вас, представители на знак Риби, е важно през месец юни на 2018-та да бъдете умерени във всичко и да се владеете при всяка ситуация. Голяма вреда могат да ви донесат скандали на работното място и излишна агресивност от ваша страна. Избягвайте всякакви авантюри и пътувания, който решавате да предприемете в последния момент, нарушавайки планираното за деня. Особено рискована за вас ще е последната седмица на месеца, когато бихте могли да попаднете в сложна ситуация в службата, на пътя, дори в собствения си дом.

Риби - хороскоп за юни 2018 - продължение
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 7 of 335

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68