Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 27 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
В този вторник всичко ще ви върви лесно, но внимавайте да не подцените значително важна работа и да допуснете груби грешки. Вашите професионални качества ще бъдат оценявани много внимателно, тъй като предстои промяна на заплатата ви. Има вероятност да създадете нова връзка, но не възлагайте големи надежди на това запознанство. Много добре ще е за вас, ако в този ден започнете редовни спортни занимания.

Хороскоп - 27 февруари - продължава
 
Хороскоп - 26 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ви ще е успешен, особено ако сте от хората, които бързо съобразяват как да реагират на всяка ситуация. Съумеете ли да потиснете желанието си да правите забележки на близките си и се включите в семейните задачи, можете да смаете всички с чара си днес. Идеите ви ще бъдат оценени. Не флиртувайте  в този понеделник с непознати, може и да се затрудните после да се отървете от тях.

Хороскоп - 26 февруари - продължава
 
Хороскоп - 24 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Съботният ден ще е успешен, ако от сутринта не ви обхване лошо настроение и не започнете да се заяждате с близките си, без да има сериозен повод за това.  Не бъдете много подозрителни, ревниви и себични. Денят може да ви донесе приятно и успешно пътуване, мили срещи с роднини и приятели. Добре ще е да посетите някакво интересно място с близките си. Не подценявайте капризите на времето и пазете гърлото си от простуда.

Хороскоп - 24 февруари - продължава
 
Хороскоп - 25 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще ви донесе приятни моменти в общуването с близките. Някои разговори ще ви накарат да се замислите, че трябва да сте по-демократични към разбиранията и проявите на децата си. Не спорете излишно с любимия човек.

Хороскоп - 25 февруари - продължава
 
Риби - хороскоп за март 2018

През месец март на 2018 година вие, представители на зодия Риба, ще преживеете някои стресови ситуации. Само ви напомняме, че стресът може да бъде и положително явление, за да не се стресирате още при първите редове. Ще ви се случват неща, които ще оцените като необичайни и ще се вълнувате повече от обикновено. Първо, с каквото се захванете, ще върви с лекота, та чак ще се учудвате как толкова лесно се случват нещата около вас. Второ, много хора ще ви предлагат помощ даже без да сте ги молили за подобно нещо. И трето – самотните Риби е вероятно да срещнат своята голяма любов, която да завърши към есента с евентуален брак.

 

Риби - хороскоп за март 2018 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 8 of 310

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68