Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Водолей - хороскоп за юни 2018

На вас, представители на зодия Водолей, ви предстои един значително особен месец юни през тази година, като особено сложно ще бъде неговото начало. Ще сте напрегнати и свръхчувствителни в емоционален план. Всичко, ставащо в дома ви и в отношенията с близки и колеги, ще ви засяга силно, ще го обмисляте дълго и най-често ще изпитвате страдание и недоволство по дребни поводи. Добри би било да разсъждавате по-философски и да не драматизирате толкова. Влиянието на позитивно настроени хора ще ви помогне да не се взирате толкова в дреболии. В подобно състояние ще изпаднете и в последната седмица на месеца, но тогава умората от много работа поне може да ви бъде извинителна причина.

Водолей - хороскоп за юни 2018 - продължава
 
Козирог - хороскоп за юни 2018

Месец юни на 2018 година за вас, представители на зодия Козирог, ще се яви като подготвителен период за промени в кариерата ви. Трябва да работите достатъчно усърдно, но и да помните, че не бива да започвате нови проекти.  Всяка ваша стъпка трябва да е добре премерена, тъй като ще бъдете подложени на строга преценка. За съжаление някои от вас няма да получат висока оценка от началниците си, особено ако не внимават какво говорят и започнат да критикуват всичко и всеки. Не е лошо да се сещате често през месеца, че не сте последна инстанция и не вие вземате важните решения в службата. Колкото по-дипломатични сте, толкова по-добре. Това не означава да се превръщате в малодушен човек без мнение, но никаква агресия не ви е позволена.

Козирог - хороскоп за юни 2018 - продължава
 
Стрелец - хороскоп за юни 2018

За вас, представители на зодия Стрелец, юни на 2018-та ще бъде един благодатен месец, но ще изисква от вас и значително внимание в някои ситуации. Ще имате възможност да покажете големите си способности и уменията си да се разбирате с околните. Вашият блестящ ум ще ви даде възможност дори да манипулирате хората, които ви заобикалят, но правете това само за добро. През месеца ще пътувате доста, ще имате многобройни контакти и това ще ви осигури възможности да сключите изгодни сделки. През първата декада на месеца бъдете много внимателни към информацията, която ви подават. Проверявайте всичко лично и не разчитайте на чужда преценка. Пазете се от заблуди и не преценявайте фактите по човека, който ви ги е поднесъл, а според реалността. Има вероятност, макар и не целенасочено, да ви заблудят. През втората и третата декада не мързелувайте, за да не изпуснете златни шансове за своето развитие в кариерата или бизнеса.

Стрелец - хороскоп за юни 2018 - продължава
 
Хороскоп - 28 май

Овен – 21.03 до 20.04
Ще се наложи да вземате решения почти мълниеносно и това може да създаде у вас едно голямо напрежение. Повече вярвайте на инстинктите си и не се страхувайте, че ще сбъркате. Важно е в момента да сте на правия път, а по-късно ще можете да доизгладите нещата. Пазете се от прекаляване с лекарства днес. Много е вероятно да прекалите с обезболяващите хапчета.

Хороскоп - 28 май - продължава
 
Скорпион - хороскоп за юни 2018

За вас, Скорпиони, месец юни  на 2018 година ще започне малко нервно, ще имате поводи за недоволство от бюрокрацията около себе си, а и от някои колеги. Старайте се да не изпускате нервите си, владейте думите, които изричате. Постепенно всичко ще се успокои и още през втората декада ще бъдете в отлично настроение и ще имате възможност успешно да приключите с някои свои делови задачи. Помнете, че това не е благодатен период за нови начинания. Довършете всичко започнато, сложете в абсолютен ред документацията си, защото са вероятни някои проверки. Не се двоумете, ако някой пожелае да ви предложи по-изгодна служба, направо откажете. Не е време да сменяте работата си или поне не по чуждо предложение. Ако вие сами се стремите към подобна промяна и сте кандидатствали за нова работа, това е друг въпрос. Само внимателно четете договора, който ще подпишете.

Скорпион - хороскоп за юни 2018 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 8 of 335

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68