Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 2 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ви ще бъде изпълнен с комбинация от успехи в делови план и напрежение в личен. Сами сте си виновни за неудачите в отношенията си с близките и постоянния партньор. Изрекли сте лъжи и сега събирате плодовете от това си деяние. Не бъдете агресивни, а търпеливо изяснете причините за постъпката си. Предстои ви делова среща, на която е вероятно да получите предложение за промяна на работата.

Хороскоп - 2 май - продължава
 
Хороскоп - 1 май

Овен – 21.03 до 20.04
Днес трябва да сте много оперативни при вземане на решения. Може да се окаже, че вашето колебание или забавяне ще навреди на цялостната ви работа. Не се заблуждавайте обаче, че всяко ваше решение ще е правилно. Мислете бързо, но не забравяйте да прецените дори най-малките подробности. Трябва и да сте предвидливи с оглед бъдещите ситуации. Макар и времето да е топло, пазете се от простуда и не подценявайте вечерните захлаждания.

Хороскоп - 1 май - продължава
 
Хороскоп - 29 април

Овен – 21.03 до 20.04
Вярвайте на късмета си. Някои ваши планове ще трябва да се променят, но реагирайте според ситуацията. Ще имате силна интуиция, която в съчетание с късмет и логика, ще ви доведе до успехи. Бъдете съсредоточени в главното, за детайлите ще мислите после. И все пак не забравяйте, че човек не трябва да се възгордява от постиженията си.

Хороскоп - 29 април - продължава
 
Хороскоп - 30 април

Овен – 21.03 до 20.04
Още сутринта ваши колеги ще се опитат да ви приобщят към личните си драми, породени от недоволство към някои решения на преките ви началници. Не се поддавайте на техните внушения. Ако лично нямате оплаквания, не давайте възможност на никого да ви натоварва с мрънкане. Ще имате достатъчно отговорна работа, която ще ви принуди да търсите информация. Важно е да намерите най-достоверните източници.

Хороскоп - 30 април - продължава
 
Хороскоп - 28 април

Овен – 21.03 до 20.04
Ще бъдете в центъра на вниманието за голяма група от хора в този ден и макар това да не ви е много приятно, трябва да проявите търпение. Постарайте се да бъдете лъчезарни и добронамерени към всички. Късно вечерта ще се чувствате изморени, но доволни от себе си и случилото се през деня. Допълнителна радост ще ви донесе новина, свързана с успех на ваш близък човек. Не се излагайте дълго време на силно слънце.

Хороскоп - 28 април - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 8 of 327

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68