Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Дева - хороскоп за декември 2016

През месец декември на 2016-та годинавие, Деви, ще се грижите основно за уреждане на домашни задължения и да укрепите позициите си на работното място. Ако за битовите проблеми ще сте основното отговорно лице, то в службата ще имате много помощници и единомислещи. Трябва да посрещнете новата година с поразчистена къща. освободете се от ненужни мебели, довършете някои дребни и изоставени ремонти. Дори да не очаквате гости по празниците, добре ще бъде да уредите дома си. Всичко това свършете през първата половина на месеца. Втората половина на декември ще бъде по-неблагоприятна за вас в личен план. Ще се случват неочаквани събития в службата, които ще искат бърза реакция и може и да не ви остане време да се занимавате със своите неща.

Дева - хороскоп за декември 2016 - продължава
 
Хороскоп - 24 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Можете да се посветите на деловите си задачи днес. Ще работите успешно, ще вземате бързо правилни решения. Ако ви предложат помощ, не я отказвайте. Бъдете внимателни при работа с изчисления. Ще сте малко разсеяни, трябва да проверявате всичко. Денят е подходящ за срещи с близки и приятели, които са ви помолили за помощ. Ще сте много добронамерени към по-слабите от вас. Можете много успешно да се занимавате със спорт.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще имате много физическа и емоционална енергия и ще се справяте лесно със задачите си. Хората на изкуството ще бъдат особено активни по отношение на идеи и реализацията им. Добре ще е да изслушвате внимателно коментари на приятели и близки по повод вашите идеи и работа. Ще чуете значително умни и полезни предложения. Внимавайте при правене на сметки, вероятността от грешки е голяма.

Хороскоп - 24 ноември - продължава
 
Рак - хороскоп за декември 2016

През месец декември на 2016 година вие, представители на зодия Рак, ще бъдете настроени много авантюристично, но трябва да знаете, че ще е по-добре да проявявате повече благоразумие. Ако решите да поемете рискове в дадено начинание, сами ще сте си виновни за последиците. Трябва предварително да сте наясно, че е вероятно и да не ви помогнат, ако оплескате нещата  само защото не искате да се вслушате в здравия разум.
Не се опитвайте да хитрувате на работното си място и да правите опити да прехвърлите задълженията си на друг човек. Номерът ви няма да мине, а и ще изгубите завоювани вече позиции. Ако толкова не ви се работи, намерете някои да ви помогне, но не хитрувайте на дребно.

Рак - хороскоп за декември 2016 - продължава
 
Лъв - хороскоп за декември 2016

Декември на тази година ще бъде един двойствен месец за вас, представители на зодия Лъв. Ще имате периоди на много силна активност. През тях ще излъчвате и особено очарование. През първата декада на месеца ще сте като магнит за всички, които общуват с вас.  Втората декада ще е с друго лице – постоянно нещо ще ви дразни, има опасност да влезете в ненужни конфликти с колегите си. После нещата постепенно се успокояват. Трябва да бъдете по-овладени, да се контролирате и да правите компромиси в името на коректното общуване.

Лъв - хороскоп за декември 2016 - продължава
 
Хороскоп - 23 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Очаква ви една много динамична и не съвсем лесна сряда. Много работа, изнервени колеги, а и вие ще сте значително напрегнати поради кратките срокове, в които трябва да свършите определена задача. Владейте нервите си и не допускайте да влезете в дребнави разправии. Можете да започнете ново начинание, но само ако сте убедени, че всички подробности са обмислени добре. Вечерта може да възникне в дома ви конфликтна ситуация по финансов проблем.

Телец – 21.04 до 21.05
Бъдете много уверени днес, ако имате намерение да започнете ново начинание. Най-малката несигурност от ваша страна може да разколебае партньорите ви в бизнеса. По същество ще е по-добре да отложите началото на този проект, но налага ли се да го стартирате, действайте решително. Вечерта отново ще се занимавате с делови задачи. Помислете как да осигурите достатъчно финанси на семейството си заради някакво тържество.

Хороскоп - 23 ноември - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 8 of 378

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68