Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 27 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ви ще мине великолепно, особено ако не се налага да се занимавате с досадна за вас работа по подреждане на дома. Но дори и такива задачи да се наложи да изпълните, неделята ви ще е приятна. Вие просто ще се чувствате положително настроени към всичко и всички. Пазете здравето си в това променливо време.

Хороскоп - 27 май - продължава
 
Везни - хороскоп за юни 2018

За вас, представители на знака Везни, месец юни на 2018 година ще бъде твърде интензивен и ще имате възможност успешно да реализирате някои свои намерение, предимно с творчески характер.  Ще бъдете енергични и ще имате достатъчно сили да се справите със задачите си, но трябва да се пазите от прекалена емоционалност. Не изпускайте нервите си, защото често ще сте раздразнителни по повод забавяне на някои решения от страна на началниците ви или делови партньори. Особено внимателни трябва да сте, ако се наложите да пътувате по повод работата си и различни обстоятелства бавят завръщането ви. Не се конфронтирайте с хората около себе си в такъв момент.

Везни - хороскоп за юни 2018 - продължава
 
Лъв - хороскоп за юни 2018

Вие, представители на зодия Лъв, ще имате много работа през месец юни на 2018-та година и по тази причина трябва да сте в пълна мобилизация. Може да се каже, че няма да ви стига постоянно време, а и сили да свършите всички свои задачи. Не отказвайте помощ, а ако сте на ръководен пост, осланяйте се на своите помощници. Периодът ще бъде много подходящ и да повишите своята квалификация, да стартирате някои по-малки проекти. Колкото и да сте натоварени, няма да е добре да пропускате шансовете си. Особено плодотворни ще бъдат втора и трета декада на месеца.

Лъв - хороскоп за юни 2018 - продължава
 
Дева - хороскоп за юни 2018

За Девите месец юни на 2018-та ще бъде изпълнен с много делови дейности и възможност да разширят своя бизнес, особено ако се занимават с търговия, туризъм и други услуги. Залагайте обаче само на сигурно. Периодът няма да е подходящ за сделки с недвижими имущества. Тези, които все още се занимават с образованието си, ще имат значителни успехи и добри предложения за квалификационни дейности. Добре би било да се включват в повече курсове за изучаване на чужди езици.
Макар и да се възползвате от помощта на колеги и партньори, дръжте всичко под личен контрол, а когато подписвате финансови документи, бъдете много внимателни. Не се предоверявайте на никого. Проверете цялата си документация и ако има пропуски, ги отстранете.

Дева - хороскоп за юни 2018 - продължава
 
Рак - хороскоп за юни 2018

Месец юни на 2018 година за вас, представители на зодия Рак, ще бъде изпълнен с разнообразни преживявания. През първите две декади няма да се чувствате много комфортно, ще ви обхващат апатични настроения, но през последната декада на месеца постепенно ще възвърнете доброто си настроение и ще се радвате на всичко около себе си. От друга страна деловите ви планове ще се реализират успешно, макар че вие самите няма да работите на високи обороти. Не започвайте нови проекти, не се претоварвайте физически и емоционално, но все пак не се отдавайте на лентяйство, колкото и да се чувствате изморени.

Рак - хороскоп за юни 2018 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 9 of 335

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68