Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 22 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Този вторник ще е благодатен за вас в много отношения. С каквото се захванете сериозно, ще върви. Бъдете дейни, няма да усещате умора. Събирайте днес информация, ще научите важни неща, от които ще имате трайна полза. Важно е да намерите човек, с когото да имате общи идеи за бъдещ проект. Не бива да допускате простуда на краката, защото евентуално заболяване ще се усложни. По-добре се пазете.

Телец – 21.04 до 21.05
Днешният ден ще ви разкрие, че имате големи възможности, за които и сами не сте подозирали. Можете да се справите с всичко, което ви наложат обстоятелствата. Ще бъдете много енергични и много обаятелни. Помогнете и на другите да си свършат работата. В личния ви живот се очертават интересни и приятни срещи с хора, които ще ви изненадат с широките си интереси.

Хороскоп - 22 ноември - продължава
 
Близнаци - хороскоп за декември 2016

За вас, представители на зодия Близнаци, месец декември на 2016-та ще бъде твърде емоционален, а вие ще проявявате нестабилност в чувствата си. Ще бъдете малко нервни и често ще имате емоционални изблици. В интерес на истината ще е по-добре да си спестите някои изказвания по адрес на началниците си, а и пред постоянния си партньор. Просто помнете, че никой не ви мисли нищо лошо, а вие реагирате с голяма чувствителност на всичко около себе си.
Колкото повече нервничите, толкова по- трудно ще ви бъде. Само ако си наложите спокойствие, ще успеете да се справите с многото си задължения в работата и в дома си. Разбира се, не бъдете и мекушаваи. Не приемайте да вършите чужда работа – имате си достатъчно своя и ако не съумеете да се справите, ще трябва да изтърпите остри критики.

Близнаци - хороскоп за декември 2016 - продължава
 
Телец - хороскоп за декември 2016

Вашият месечен хороскоп, представители на знака Телец,  показва, че декември може да се окаже незабравим. Много неща е вероятно да се развият благоприятно за вас в делови план. Трябва само и вие малко да помогнете за това. Изпълнявайте точно служебните си ангажименти и не се самоизтъквайте. Който трябва, ще забележи вашето усърдие. Не започвайте важни делови проекти през този месец. Ще имате достатъчно работа и без да стартирате нещо ново точно в този момент. Приведете в абсолютен порядък документацията си, ако се занимавате с частен бизнес или работата ви е предимно с книжа. Всички сметки е добре да са изчистени и точни, постарайте се да нямате дългове.

Телец - хороскоп за декември 2016 - продължава
 
Хороскоп - 21 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
За този понеделник имате големи планове, но не всичко ще успеете да реализирате. Не бъдете прекалено взискателни към себе си и към колегите си и проявявайте търпимост към дребните грешки на по-неопитните. Енергийното ви ниво няма да е високо и макар че ще се опитвате да свършите всичко по правилата, това просто няма да се получава. Излишните нерви няма да помогнат. Ако страдате от безсъние, опитайте да си помогнете с билки. Не бързайте с лекарствата.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес няма да успявате със задачите си изцяло, но това не бива да ви притеснява. Старайте се да свършите неотложното. Твърде неприятни ще ви бъдат някои задачи, свързани със справки, отчети и други документи. В личния ви живот назрява напрежение и ако покажете своето недоволство от партньора си по твърде неделикатен начин, гответе се за скандал. Искате ли да избегнете усложнения от подобен род, проявете малко повече търпение.

Хороскоп - 21 ноември - продължава
 
Овен - хороскоп за декември 2016

През месец декември на 2016 година вие, представители на зодия Овен ще бъдете много активни. Ще ви се иска да реализирате много неща, които по една или друга причина сте отлагали във времето. Планирате и пътувания, но най-добре ще е да ги осъществите през първата декада на месеца.
Ще имате възможност да сключите и добри сделки. Истината обаче е, че пак няма да свършите всичко планирано. Просто сте прекалили с плановете – не може всичко, което ви се иска да се осъществи в рамките на един месец и то твърде празничен и наситен и със семейни ангажименти.

Овен - хороскоп за декември 2016 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 9 of 378

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68