Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Водолей - хороскоп за март 2018

За вас, Водолеи, хороскопът за март показва, че периодът ще бъде определено много спокоен. Самите вие ще се чувствате бодри, изпълнени с енергия, ще гледате оптимистично на всичко, което се случва около вас.
Ще кипите от желание да променяте обстановката около себе си и то само защото ви  се иска нещо да сътворявате, да разнообразявате и да се забавлявате. Все пак се съобразявайте с околните, за да не ги раздразните с това, че нарушавате техния ред. Поне се консултирайте с тях, ако промените ги засягат.
Що се касае до деловите ви планове, те ще се реализират успешно, макар и с известни закъснения в някои моменти. Занимаващите се с търговия, медицина, науки и образование ще имат възможност да докажат големия си професионализъм и ще получат признанието на по-висшестоящите в йерархията.

Водолей - хороскоп за март 2018 - продължава
 
Хороскоп - 23 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Последният петък  на февруари ще бъде значително спокоен за вас. Само не се поддавайте на провокации и обещания за лесни печалби. Бъдете отворени за делови предложения, но и много внимателни. Ако някой ви дразни с поведението си, не правете забележки, не влизайте в конфликти. Просто го игнорирайте или напуснете тази среда.

Хороскоп - 23 февруари - продължава
 
Козирог - хороскоп за март 2018

Месец март за вас, представители на знака Козирог, ще е свързан с много грижи и задължение, някои не съвсем приятни, но неизбежни. Като цяло обаче месецът ще се окаже успешен за бизнеса и кариерата ви. Само не бързайте да вземате решения, а добре обмисляйте всеки свои ход, особено когато ще започвате работа с нови партньори. Бъдете максимално реалисти. Не се лакомете за бързи печалби, не бъдете безкрайно доверчиви. Проверете дали всичко казано от новите ви познати е точно както се опитват да ви го представят. Не е задължително умишлено да ви мамят, може и те самите да са жертва на наивността си или на желанието да приемат някои неща за истина, без да са си направили труда да проверят получената информация напълно.  Не поемайте риска да се впуснете в авантюристични проекти, за да не понесете много голяма финансова загуба.

Козирог - хороскоп за март 2018 - продължава
 
Хороскоп - 22 - февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Още от началото на работния ден ще трябва да се мобилизирате и да работите доста интензивно. Приемете нещата такива, каквито са и дайте всичко от себе си за успеха на колектива. Не проявявайте критичност към другите, следете за точността на своята дейност. Ако имате неплатени сметки, оправете ги. Не задлъжнявайте днес към никого с нищо.

Хороскоп - 22 - февруари - продължава
 
Стрелец - хороскоп за март 2018

Стрелци, за вас месец март на 2018 година няма да е особено труден и по-важно е, че ви се предоставя възможност да организирате личните и служебните си дела по свое усмотрение. Както сметнете за добре, така подредете ангажиментите си, но не забравяйте, че е нужно лично да контролирате как се движат плановете ви.
Хората, които отдавна мечтаят да сменят работното си място, биха могли да сторят това през този месец. Не прибързвайте обаче и не се ръководете само от желанието си за нова обстановка и нов колектив. Това може да донесе някои загуби, а и не е сигурно, че новата работа ще ви удовлетворява абсолютно. А няма да имате възможност да се върнете на предишната си работа, дори да имате подобно желание.

Стрелец - хороскоп за март 2018 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 9 of 310

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68