Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 27 април

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ви ще е в крайна сметка успешен, но ще трябва да преодолеете някои трудности. Ще похабите нерви с хора, които не изпълняват задълженията си, а това ще бави вашата работа. Въоръжете се с много търпение и не се отказвайте от идеята си да приключите задачите си успешно. Не пръскайте пари днес, колкото и да ви изкушават някои интересни неща. Ако се явявате на изпит, забравете бързането. Някой дребен детайл може да съсипе труда ви.

Хороскоп - 27 април - продължава
 
Хороскоп - 26 април

Овен – 21.03 до 20.04
В днешния ден е важно да изпълнявате всички обещания, които сте дали. Дори да се окаже, че условията за някои предишни уговорки са се променили, ни се отмятайте от дадена дума. Всяко разминаване между думи и дела ще ви донесе негативни дългосрочни последици. Бъдете активни, не си позволявайте да мързелувате.

Хороскоп - 26 април - продължава
 
Водолей - хороскоп за май 2018

На вас, Водолеи, през месец май на 2018 година няма да ви е много лесно, но не се опитвайте и сами да си създавате трудности, като упорито се мъчите да застанете против всички обстоятелства. По-добре ще е трезво да преценявате ситуацията и да подредите делата си така, че да приключите с тези, за които обстановката е благоприятна. Бъдете търпеливи, ако искате да успеете. Вероятно ще ви се иска да отхвърлите всички свои задачи и да осъществите плановете си, но дали няма да платите висока цена за нетърпението си. Предстоят ви и срещи със стари познати, на които ще трябва да отделите повече време. Особено внимателни бъдете през третата декада на месеца. Не започвайте ту едно, ту друго. Така е възможно да не свършите нищо. Не ви е съдено да сте краен авантюрист, затова действайте по-обмислено.

Водолей - хороскоп за май 2018 - продължава
 
Риби - хороскоп за май 2018

Месец май на 2018 година ще е значително благоприятен за представителите на зодия Риби. Като цяло всички начинания, започнати от вас, Риби, ще завършват успешно, макар и да се наложи да преодолеете някои дребни пречки. По-скоро не бива да се дразните от спънки, които ще възникват от някои наредби и установени правила. Спазвайте всичко точно, не се натоварвайте с отрицателни коментари и ще се справяте по-бързо и по-лесно. Ще бъдете настроени творчески, ще реагирате точно, ще намерите и съмишленици, които ще ви помагат с идеи и с дела.
Последната декада на месеца ще бъде по-напрегната. Внимавайте какви и колко ангажименти поемате, за да не се претоварвате, гонейки сроковете и дадените обещания.

Риби - хороскоп за май 2018 - продължава
 
Козирог - хороскоп за май 2018

За вас, представители на знака Козирог месец май на 2018 година ще е значително благоприятен за всичко, което възнамерявате да предприемете. Дори най-смелите ви мечти могат да се превърнат в реалност, ако сте последователни в намеренията си. Хората на изкуството ще бъдат най-облагодетелствани и ще имат вдъхновение. Нужна е само смелост и увереност в собствените сили.
Втората половина на месеца ще е по-силна за вас. Тогава ще движите успешно както някои поизостанали от миналото проекти, така и новите си начинания. Ще създадете ползотворни контакти. Ще имате точен усет кога какво да правите, за да бъде най-ползотворна работата ви. За сметка на това не е желателно да пътувате след 15-ти май, така че ако имате неотложни пътувания, опитайте се да ги осъществите през първата половина на месеца.

Козирог - хороскоп за май 2018 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 9 of 327

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68