Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Скорпион - хороскоп за март 2018

През месец март на 2018 вие, Скорпиони, ще имате възможност да промените някои неща в живота си. Колкото и да обичате всичко да ви е ясно, да сте си направили точно плановете, вие сте и човек на изненадите и приключенията, така че сега е времето да предприемете някое внезапно пътуване, да създадете нови приятелства, независимо, че в делови план ще бъдете много ангажирани. Вярно е, че ще имате и много работа, но каквито и усилия да положите, няма да достигнете някакви небивали висоти, следователно можете да се позабавлявате. Първата десетдневка на месеца, ще е по-спокойна в емоционален план, затова се опитайте през нея да свършите повече от деловите си задачи.

Скорпион - хороскоп за март 2018 - продължава
 
Везни - хороскоп за март 2018

Вие, представители на зодия Везни, месец март на 2018 година ще преодолявате бюрократични спънки, ще доказвате пред колегите си своята правота и волята си за вземане на правилни решения. И ако сте на ръководен пост, постарайте се да правите това спокойно и без конфликти.
Въпреки че няма да е лесно, вие ще се справите и в края на периода ще отчетете успех както в професионален план, така и в създаване на едно полезно за вас обкръжение от съмишленици.
През месеца много хора ще потърсят и помощ от вас. Не отказвайте. Използвайте опита и знанията си да помагате на по-младите си колеги. Това ще укрепи авторитета ви, а и вие ще изпитате удовлетворение, че знанията ви са полезни за мнозина. Това до голяма степен ще намали напрежението от ежедневната работата.

Везни - хороскоп за март 2018 - продължава
 
Хороскоп - 21 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Денят днес не е подходящ за нови начинания, нито за пътуване. Всички са значително напрегнати, а едновременно с това разсеяни, така че не можете да разчитате на качествена помощ от никого. Постарайте се да се съсредоточите и да свършите поне най-важното. Макар и да ви е малко трудно, не се включвайте в спорове, а от конфликти се пазете много. Вечерта прекарайте в дома си, занимавайте се с ваши дела и не се месете много в работата на другите. Пазете се от простуда. Възможно е да усетите странни болки в ставите. Увеличете приема на белтъчини.

Хороскоп - 21 февруари - продължава
 
Дева - хороскоп за март 2018

През март на 2018 вие, Деви, ще имате възможност да се убедите, че можете да се справите с много неща, за които дори не сте смятали, че са по вашите възможности. Ще импровизирате, ще намирате нестандартни решения. Не бива обаче да поемате големи рискове, а в интерес на истината няма и да ви се налага. В професионален план не се притеснявайте да търсите помощ за неща, които са извън вашата компетентност. От това няма да пострада авторитета ви на професионалист, защото всички са убедени, че вие си разбирате от работата.
Ще имате възможност в началото на месеца да стартирате нов проект, но бъдете внимателни, когато го представяте. Не се изхвърляйте с големи приказки и обещания, бъдете реалисти. Ще имате съмишленици и не е редно да ги въвеждате в заблуда, макар и да не влагате зла умисъл. Не занемарявайте текущите си задачи, само защото новото ви е по-интересно. Пазете основните си източници на доходи.

Дева - хороскоп за март 2018 - продължава
 
Хороскоп - 20 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Този вторник ще е твърде напрегнат за вас във всяко отношение. Трудно ще работите с колегите си, а и всички около вас ще бъдат прекалено емоционални. Опитайте се да избегнете конфликтните ситуации, но не премълчавайте истината, за да не понесете после вие вината. От вас ще зависи дали работният колектив да приеме предложение за промени. Кажете си искрено мнението, но го аргументирайте добре. Вечерта почивайте в дома си, не е време за събиране с много хора. Трябва обаче да се предпазвате от остри забележки спрямо партньора си - иначе скандалът ще пламне изведнъж, а после ще съжалявате.

Хороскоп - 20 февруари - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 10 of 310

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68