Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 20 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
В тази неделя ще се наложи да се потрудите много, за да угодите на семейството си. Фантазията ви ще работи, ще имате много идеи, но все пак помислете дали е нужно да осъществите всичко, което ви хрумне. Трябва да намерите баланс между желано и приложимо. Харчете разумно и не  угаждайте на всички желания. Помислете как да организирате вечерта, за да не се окаже, че всички скучаят.

Телец – 21.04 до 21.05
Много внимателно слушайте днес, ако ви дават указания за някаква работа. Има вероятност да излезете виновни само защото не сте разбрали добре нечие желание.  Не си струва да се карате с близките си по незначителни поводи и да си разваляте настроението в почивния ден. Ако се налага да шофирате, спазвайте всички правила на безопасността. Вероятно е вечерта да получите главоболие - помислете дали въобще сте пили вода в този ден и не бързайте да вземате хапчета.

Хороскоп - 20 ноември - продължава
 
Хороскоп - 19 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
В този ден ще е добре да сте сред хора, които ви ценят и няма да се опитват да ви провокират за нищо. Малко ще сте нервни и неуместни въпроси или изказвания биха могли да ви предизвикат и да изречете неприятни думи. Ако обаче около вас няма дразнители, ще изкарате един хубав съботен ден даже и да сте на работа. Много добър ефект върху психиката ви ще има една дълга разходка сред природата.

Телец – 21.04 до 21.05
Колкото и да сте кисели сутринта, когато станете, ще подобрите настроението си бързо и ще имате един хубав и успешен ден. Дори да ви съпътстват дребни затруднения, на всичко ще погледнете откъм веселата страна. Ще влияете позитивно и на околните и не се чудете, ако около вас днес има много хора.

Хороскоп - 19 ноември - продължава
 
Хороскоп - 17 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Не се захващайте този четвъртък с проблеми, за които знаете, че са нерешими в рамките на деня. Подредете задачите си така, че да изпълните всичко най-належащо и после се заемете с такива, които ще наложат няколкодневна работа. Потърсете помощ от човек, за когото добре знаете, че мисли по-нестандартно. Силно главоболие може да ви сполети привечер, но не пробвайте да се лекувате с алкохол.

Телец – 21.04 до 21.05
За вас в този ден на първо място ще са финансовите проблеми. Ще се почувствате много обидени от решения на прекия ви началник по отношение на работната ви заплата, но за жалост нищо не можете да промените. В интерес на истината няма смисъл даже да поставяте на дневен ред проблема си. Погрижете се повече в семейството ви да се реши нещо, по което отдавна спорите и все не стигате до общо мнение, а трябва да намерите начин да се споразумеете.

Хороскоп - 17 ноември - продължава
 
Хороскоп - 18 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Днес ще ви завладее по-весело настроение от сутринта и това е чудесно, но се постарайте да не пропуснете важна служебна среща. През целия ден ще сте малко несериозни, което би могло да ви подтикне към непремислени изказвания. Преценявайте дали всичко, което ви хрумне, трябва да казвате на момента.

Телец – 21.04 до 21.05
Колкото и да сте заети днес, намерете време за среща със стари приятели. Това ще повиши настроението ви, а е много възможно да бъдете поканени за участие в нов проект. Има хора, които високо ценят способностите ви и точно един разговор с тях може да ви отвори вратите за нова изява в края на годината. Не се поддавайте на желанието си да харчите пари за щяло и нещяло.

Хороскоп - 18 ноември - продължава
 
Хороскоп - 16 ноември

Овен – 21.03 до 20.04
Бъдете много внимателни в работата и не позволявайте на нищо да ви разсейва. Има опасност да объркате важни документи и да провалите работата на много хора, които силно ще се разгневят, ако обезсмислите труда им. Не бързайте да предавате документи, преди да натиснете бутон на компютъра, премисляйте, въобще дръжте се като крайно внимателен човек. Тази сряда може да ви донесе и печалба, която не сте предвиждали.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес можете да се окажете в доста неловка ситуация, ако съдбата ви постави между прекия ви началник и колегите, с които работите ежедневно. Макар и да не сте от най-хитрите хора, ще трябва да намерите решение, което да е изгодно за всички. Погрижете се да осигурите за членовете на семейството си интересно занимание за вечерта. В противен случай е възможно да избухнат дребни кавги, породени от скука.

Хороскоп - 16 ноември - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 10 of 378

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68