Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 25 април

Овен – 21.03 до 20.04
Тази сряда ще имате задача, която ще изисква от вас особено голяма концентрация. Бъдете внимателни и към най-малките  детайли. Не коментирайте с всеки над какво работите. Вечерта ще се чувствате много изтощени - постарайте се да си починете добре. Нервната ви система може да не издържи на напрежението.

Хороскоп - 25 април - продължава
 
Стрелец - хороскоп за май 2018

През месец май на 2018 година вие, Стрелци, сте изправени пред голямата опасност да се изпокарате с много от своите другари, дори с някои от близките си, ако не съумявате да се владеете. Реално сами ще предизвиквате хората да се отнасят недоброжелателно към вас, защото ще допускате излишна грубост и нервничене. Не е лошо по-често да си напомняте, че всеки си има мнение, че хората са различни и никой не е длъжен да приема за даденост, всичко, в което се опитвате да го убедите. До вас неизменно ще бъде любимият човек, но това не означава, че можете да го товарите със своите проблеми непрекъснато.

Стрелец - хороскоп за май 2018 - продължава
 
Хороскоп - 24 април

Овен – 21.03 до 20.04
Работете много отговорно, независимо какво мислите за поставената ви задача. Не коментирайте, не упреквайте никого. Нямате интерес да показвате недоволството си, а своето добро настроение е редно да съхраните. В дома ви ще има хубаво събитие – насладете се на щастието на близките си и се постарайте да не ги занимавате със служебни проблеми. Нещо хубаво ще ви се случи в късните вечерни часове - народът му вика "блага вест".

Хороскоп - 24 април - продължава
 
Скорпион - хороскоп за май 2018

За вас, Скорпиони, месец май на 2018 година ще бъде много напрегнат в делови план, особено в първите две декади. Не бива да разпилявате силите си, а максимално да се концентрирате в основната си дейност, ако искате да се справите с многото и разнообразни задачи. Ако сте човек, който се занимава с частен бизнес, или сте на ръководен пост, трябва да сте абсолютно концентрирани, за да не претърпите поредица от провали. Всички дадени от вас обещания трябва да бъдат спазени. Ако имате големи дългове, направете всичко възможно да ги върнете своевременно.

Скорпион - хороскоп за май 2018 - продължава
 
Хороскоп - 23 април

Овен – 21.03 до 20.04
През деня ще бъдете обградени с добронамерени хора, обаче вие ще сте раздразнителни. Всъщност ви безпокои важен служебен проблем, но нищо няма да оправите с нерви. Действайте, бъдете оптимисти и се вслушвайте в съветите на колегите си. Вечерта останете в дома си и помогнете на по-младите членове от семейството да вземат важно решение.

Хороскоп - 23 април - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 10 of 327

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68