Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Козирог - хороскоп за април 2018

За вас, представители на зодия Козирог, месец април на 2018 година няма да донесе големи изненади, но не може да се каже, че ще бъдете доволни от темпото, с което ще се движат нещата, които планирате. Не бъдете нетърпеливи и не се заемайте с нови начинания. Много важно ще бъде да доведете докрай всичко, което сте започнали. Не се доверявайте само на устни уговорки, а изисквайте документи за всичко, което купувате или уговаряте. Има голяма вероятност да вложите лични средства в служебни или общи с други партньори начинания и да се наложи дълго да чакате връщането на парите, което пък ще обърка ваши лични планове.

Козирог - хороскоп за април 2018 - продължава
 
Стрелец - хороскоп за април 2018

През месец април на 2018 вие, Стрелци, ще имате възможност да утвърдите своя авторитет даже да не направите кой знае какво в кариерното си развитие или в личния си бизнес. Просто така ще се стичат обстоятелствата, че ще се намесвате с точни решения или мнения в най-важния момент. От друга страна няма да ви се работи на пълни обороти и ще се постараете да намерите кой да изпълнява голяма част от задачите ви, но не забравяйте, че е нужен внимателен контрол от ваша страна, след като сте прекият отговорник. Да не се окаже, че трябва да поемете вината след време, а и не само вината.
Голяма част от служителите в различни ведомства съвсем неочаквано за самите тях ще имат възможност да се придвижат напред в кариерата си, не толкова заради постиженията си, колкото заради промяната във вижданията на ръководството.

Стрелец - хороскоп за април 2018 - продължава
 
Скорпион - хороскоп за април 2018

През месец април на 2018 година вие, Скорпиони, ще трябва по-малко да приказвате и да не настройвате срещу себе си хората. Ако си позволите да се отнасяте негативно към всеки и всичко, само ще загубите.
В делово отношение месецът няма да е много благоприятен за вас. Колкото и да се опитвате да ускорите някои събития в работата си, това няма да се получи, така че бъдете търпеливи. И не обсъждайте намеренията си за бизнес с хора, които не само че няма да ви помогнат, а и ще се опитат да ви навредят. Действайте по конкретните си задачи за деня и не правете големи планове. Така поне ще намалите загубите от бавния ход на събитията.

Скорпион - хороскоп за април 2018 - продължава
 
Хороскоп - 19 март

Овен – 21.03 до 20.04
Ще имате силна енергия в този понеделник, но не всичко ще се развие както сте го планирали. Това не трябва да е причина за ядове, нито за упреци към колеги и приятели. Може би вашите планове са прекалено амбициозни - помислете по такъв вариант. Интимният ви партньор може да ви поднесе малка изненада, съобщавайки ви свое намерение за вечерта. Днес внимавайте как натоварвате лявата ръка и лявото рамо - има вероятност от контузия.

Хороскоп - 19 март - продължава
 
Хороскоп - 18 март

Овен – 21.03 до 20.04
Ще бъде прекрасен ден за вас, макар че имате да вършите много работа. Не се мръщете, ако възрастни роднини ви поканят да им помогнете.  Пътуванията ще са успешни и ще ви донесат приятни изживявания. Добре ще е да излезете сред природата с близките си хора, особено ако времето е слънчево. Опитайте се да не се влияете от часовника днес.

Хороскоп - 18 март - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 2 of 310

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68