Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Дева - хороскоп за юни 2018

За Девите месец юни на 2018-та ще бъде изпълнен с много делови дейности и възможност да разширят своя бизнес, особено ако се занимават с търговия, туризъм и други услуги. Залагайте обаче само на сигурно. Периодът няма да е подходящ за сделки с недвижими имущества. Тези, които все още се занимават с образованието си, ще имат значителни успехи и добри предложения за квалификационни дейности. Добре би било да се включват в повече курсове за изучаване на чужди езици.
Макар и да се възползвате от помощта на колеги и партньори, дръжте всичко под личен контрол, а когато подписвате финансови документи, бъдете много внимателни. Не се предоверявайте на никого. Проверете цялата си документация и ако има пропуски, ги отстранете.

Дева - хороскоп за юни 2018 - продължава
 
Лъв - хороскоп за юни 2018

Вие, представители на зодия Лъв, ще имате много работа през месец юни на 2018-та година и по тази причина трябва да сте в пълна мобилизация. Може да се каже, че няма да ви стига постоянно време, а и сили да свършите всички свои задачи. Не отказвайте помощ, а ако сте на ръководен пост, осланяйте се на своите помощници. Периодът ще бъде много подходящ и да повишите своята квалификация, да стартирате някои по-малки проекти. Колкото и да сте натоварени, няма да е добре да пропускате шансовете си. Особено плодотворни ще бъдат втора и трета декада на месеца.

Лъв - хороскоп за юни 2018 - продължава
 
Хороскоп - 26 май

Овен – 21.03 до 20.04
Днес е много възможно сами да се поставите в затруднена ситуация. Бъдете по-сериозни и внимателни и не позволявайте да се възползват от разсеяността и добронамереността ви. А такива хора ще има около вас. Не се притеснявайте да им покажете, че сте наясно с намеренията им. Бъдете грижовни към здравето си - възможно е да усетите болки в ставите поради влажното време.

Хороскоп - 26 май - продължава
 
Рак - хороскоп за юни 2018

Месец юни на 2018 година за вас, представители на зодия Рак, ще бъде изпълнен с разнообразни преживявания. През първите две декади няма да се чувствате много комфортно, ще ви обхващат апатични настроения, но през последната декада на месеца постепенно ще възвърнете доброто си настроение и ще се радвате на всичко около себе си. От друга страна деловите ви планове ще се реализират успешно, макар че вие самите няма да работите на високи обороти. Не започвайте нови проекти, не се претоварвайте физически и емоционално, но все пак не се отдавайте на лентяйство, колкото и да се чувствате изморени.

Рак - хороскоп за юни 2018 - продължава
 
Хороскоп - 25 май

Овен – 21.03 до 20.04
Днес няма да бъдете достатъчно енергични и дейни. Опитайте се да изпълните поне неотложните си ангажименти, но бъдете внимателни. Възможни са груби грешки. Ново запознанство с човек от другия пол вероятно ще обсеби мислите ви. Бъдете по-умни, не бързайте да се хвърляте във вихъра на новото си увлечение.

Хороскоп - 25 май - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 2 of 327

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68