Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Стрелец - хороскоп за юли 2018

За вас, представители на знака Стрелец, през месец юли на тази година ще бъде най-добре да се отдадете на почивка. Пътувайте, занимавайте се с дома си, посветете се на близките си хора. Само не си позволявайте финансови авантюри, а внимателно разчитайте паричните си средства. Няма да ви липсват пари, ако съумеете да прецените за какво колко да отделите. Можете да си позволите и значителен лукс, който вие така много обичате.
Ако желаете да се занимавате с делови задачи, трябва да знаете, че всичко ще завърши успешно, макар че темповете няма да са много бързи. Приемайте помощ от близките си, от колеги и партньори, но не говорете много за плановете си.

Стрелец - хороскоп за юли 2018 - продължава
 
Скорпион - хороскоп за юли 2018

За вас, представители на зодия Скорпион, можем да кажем, че  месец юли на тази година ще бъде разделен на две части. През първата половина на месеца трябва да сте по-спокойни, да се стремите към уравновесеност във всяко своя действие. Не бързайте за никъде, не проявявайте излишно любопитство, не влизайте в безсмислени спорове. Постарайте се сами да си осигурите една среда, в която няма да имате излишни дразнители. Преценете собствените си постижения до този момент и помислете какво бихте могли да промените.
През втората половина на месеца ще бъдете в центъра на вниманието. Положете грижи за външността си, бъдете много точни във всичко. Ако сте на работното си място, работете точно и не допускайте да ставате уязвими с неизпълнение на задачи или с пропускане на срокове.

Скорпион - хороскоп за юли 2018 - продължава
 
Дева - хороскоп за юли 2018

За вас, представители на знака Дева, месец юли на 2018-та ще бъде много благоприятен. Ще имате успехи в деловите си занимания, ще бъдете изпълнени с нови идеи и много енергия да реализирате всичко, което желаете. Много ваши колеги, близки, а и непознати хора ще искат да ви помогнат според възможностите си. Не отказвайте помощ, защото благодарение на нея ще успеете да освободите време и за някои свои лични планове, касаещи уреждането на дома ви. Вие самите също ще имате желание да помагате на други, които се нуждаят от професионалните ви съвети.

Дева - хороскоп за юли 2018 - продължава
 
Везни - хороскоп за юли 2018

За вас, представители на знака Везни, месец юли na 2018-та ще бъде твърде двойнствен. От една страна ще успеете да спечелите всеобщо уважение, ще се справите успешно с много от задачите си, а от друга ще се наложи да преодолеете много препятствия по пътя към успеха. Не е желателно да сте прекалено инициативни. Повече се постарайте да довършите започнатите си дела, да изпипате всичко максимално точно и да не сте уязвими при проверки от началници и по-висши инстанции. Не проявявайте краен индивидуализъм и се включвайте в общите начинания на колектива.

Везни - хороскоп за юли 2018 - продължава
 
Хороскоп - 17 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Не се занимавайте през днешния ден с тежка физическа работа, но можете да се задълбочите в активна умствена дейност за усвояване на знания. Лесно ще се концентрирате,  лесно ще запаметявате факти. Свършете само най-неотложното до обяд, а през останалото време се отдайте на развлечения, разговори с приятели. Днес не бъдете заядливи, проявявайте толерантност към чуждото мнение.

Хороскоп - 17 юни - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 2 of 335

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68