Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 19 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Този понеделник ще се окаже твърде труден за вас и никак няма да ви се работи. Не вземайте важни решения по делови въпроси, не се напъвайте да свършите работата, която не е спешна - няма да успеете. Правете планове, обсъдете ги с доверени хора. Бъдете по-внимателни в разговорите с близките си. Всеки ваш съвет ще е важен за по-младите членове в рода ви. Има опасност да подцените студа, обличайте се подходящо и най-вече се грижете да не изстиват краката ви.

Телец – 21.04 до 21.05
Няма да сте в добро настроение през целия ден, но нищо съществено не е причина за това. Просто не сте в добра физическа и емоционална форма. Нужни са малко хитрини - намерете си помощници, разходете се на въздух, яжте леки храни. Ще почувствате как целия ви организъм се тонизира и настроението ви ще се подобри. Опитайте да мислите за нещо хубаво.

Хороскоп - 19 декември - продължава
 
Хороскоп - 18 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Този неделен ден за вас ще бъде малко странен. Ще имате достатъчно енергия да свършите много неща, но от друга страна няма да ви се прави нищо. Ще се отдадете на мечти и кроене на планове, за които предварително знаете, че няма да се сбъднат.

Телец – 21.04 до 21.05
Цяла неделя ще се помотвате, без да свършите нищо полезно. Ще сте разсеяни, ще фантазирате, макар че много добре знаете колко нереалистични представи за бъдещето градите. Могат да ви се случат неочаквани неща. Възможни са срещи с хора, които не сте виждали отдавна – не вярвайте на всичко, което ви говорят.

Хороскоп - 18 декември - продължава
 
Хороскоп - 16 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Прекрасен ден за работа и осъществяване на вашите идеи. Можете да разрешите проблеми, чийто изход досега не сте откривали. Случайно ще създадете полезни контакти и макар в момента да не очаквате от тези нови приятели нищо, след време те ще са ви твърде полезни. Финансовото ви положение ще се подобри, макар и малко.  Единствено здравето ви няма да е за отличен, но става дума за типични сезонни неразположения.

Телец – 21.04 до 21.05
Петъкът ще е успешен, ако преодолеете умората си от снощи.  Не се включвайте в конфликти между колеги. Може и да ви се иска да кажете мнението си, но то в момента няма да промени нищо, така че оставете спорещите сами да се разберат.  Ще получите допълнителни приходи, които няма да променят много финансовото ви състояние, но ще стабилизирате до известна степен семейния бюджет. Не бързайте да похарчите всичко следобед, има време до Коледа.

Хороскоп - 16 декември - продължава
 
Хороскоп - 17 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Бъдете внимателни в тази събота, тъй като има опасност да ви измамят, а вие да понесете трудно това. Ще ви коства много нерви една евентуална лъжа или финансова измама. Вслушвайте се в съветите на по-опитни хора, когато става дума за едри покупки или някакво парично вложение. Пазете се от простуда на краката.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят няма да се развие по-вашите планове, но всъщност промените ще ви донесат положителни емоции. Не съжалявайте, че няма да успеете да свършите някои от домашните си задължения. Нищо няма да се обърка, ако ги отложите. В живота ви днес може да се случи нещо много приятно, макар и непредвидено.

Хороскоп - 17 декември - продължава
 
Хороскоп - 15 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Ще сте заредени с много енергия и това ще ви позволи бързо и успешно да си свършите работата. Не е лошо да преосмислите поведението си към близките и да не смятате, че някой трябва да върши и вашите домашни задължения. Сега е моментът да се заемете с някои от тях, които сте позабравили отдавна. Проявете повече интерес към проблемите на децата и възрастните. Днес ще установите колко интересно може да е съвместното пазаруване с любимия човек - ще ви трябват малко по-здрави нерви, но се опитайте да погледнете откъм забавната страна на тази акция.

Телец – 21.04 до 21.05
Много натоварен ден ви очаква, но имате силна енергия и бързо ще се справите с всички задачи. Само не давайте съвети, ако не са ви поискани. В личния си живот можете да внесете малко повече разнообразие, ако се заинтересувате какви са плановете на близките ви за коледните празници. Май все още не сте наясно как точно ще ги прекарате.

Хороскоп - 15 декември - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 2 of 378

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68