Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 23 май

Овен – 21.03 до 20.04
Тази сряда ще бъде разделена на две половини. До обяд ще се чувствате енергични и ще свършите успешно деловите си ангажименти, а следобедът ви ще е малко тъжен и няма да сте мотивирани за работа. Успешни ще са пътуванията с развлекателна цел. Ще изживеете много приятни моменти по време на подобно пътуване, особено ако сте с любимия човек. Не е желателно днес да правите едри покупки, тъй като е вероятно да сгрешите в избора.

Хороскоп - 23 май - продължава
 
Хороскоп - 22 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят може да ви поднесе някои неприятни изненади, но трябва да намерите сили и да се справите с трудните моменти. Днес преценявайте добре думите си, не наранявайте околните  с безсмислени критики. Очакват ви и някои интересни неща. Има много голяма вероятност да спечелите от лотария. Вечерта - отново изненади от приятно естество. Може да се каже, че в този вторник ще изживеете много повече радости, отколкото ядове.

Хороскоп - 22 май - продължава
 
Хороскоп - 21 май

Овен – 21.03 до 20.04
Понеделникът ще бъде достатъчно интензивен, за да нямате време да си спомняте някои неприятности от неделния ден. Успешни ще бъдат преговорите и пътуванията, разговорите с близките ще носят позитивни емоции. Не обещавайте на никого финансова помощ, самите вие имате нужда от значителни парични средства.

Хороскоп - 21 май - продължава
 
Овен - хороскоп за юни 2018

През месец юни на 2018 година вие, представители на знака Овен, ще бъдете подложени на различните прищявки на съдбата. От една страна ще имате повод да се поздравите с много успехи, но от друга ще трябва да се справите с някои завистници, които ще положат не малко усилия да ви пречат. Внимавайте, защото някои от интригите, които недоброжелателите ви ще плетат около вас, могат да ви направят уязвими. Колкото и да ви е неприятно, ще загубите много време да изяснявате истината. И вие ще си имате вина за ситуациите, в които ще попаднете, защото е крайно време да разберете, че не бива да споделяте всичко с всеки.  Не се подавайте на провокации, не се ядосвайте, а действайте безкомпромисно, за да извадите истината наяве.

Овен - хороскоп за юни 2018 - продължава
 
Хороскоп - 20 май

Овен – 21.03 до 20.04
Днес не слушайте съвети за работата си, особено от хора, с които просто сте споделили нещо, но те смятат, че вече имат право да ви учат на ум. Помнете, че вие сте човекът, който е отговорен и това е достатъчно да вземате сами решенията.  В тази неделя е наложително да посетите по-възрастните си близки и ако се нуждаят от помощта ви, да я окажете без излишно мърморене. Това ще донесе удовлетворение и на вас самите.

Хороскоп - 20 май - продължава
 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 11 of 335

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68