Tyxo.bg counter
Телец - хороскоп за март 2013

За вас, представители на зодия Телец, месец март ще бъде твърде успешен и ще имате възможността да се разтоварите от напрежение, свързано с работата и някои семейни проблеми. За вас февруари не се оказа толкова приятен, но март ще компенсира някои от огорченията и ядовете ви.  На първо място ще бъдете в отлична кондиция, ще кипите от енергия и ще се пробуди вашата инициативност. Реакциите ви ще са точни  своевременни, а интуицията ви ще е безпогрешна.  Все пак бъдете нащрек, защото бързите ви реакции могат понякога да ви подведат и да се окаже, че премълчаването или даже бездействието ще са за предпочитане. Всичко, което объркате, ще успявате да оправяте бързо, но защо да губите време и енергия за „ремонтни дейности”, като можете да успеете от първия път, ако в някои моменти се позамислите.
Ще осъществите много от намеренията си в деловата сфера, но по-важното е, че пред вас ще се отворят нови възможности. Малко авантюризъм няма да навреди, стига да не се занимавате с търговия. Търговците ще трябва да изчакат по-добри времена. Хората, работещи в различни сфери на науката, ще са най-облагодетелствани – проектите им ще бъдат финансирани стабилно, усилията им ще са оценени. Мнозина дори ще могат да предложат проектите си извън страната. Особено силна ще е втората декада на месеца.
Финансовото ви положение ще е стабилно, но ще пилеете пари, защото ще се поддавате на импулсите си да купувате всичко, което ви хареса. Поне се свържете с магазини за втора употреба, в които да предлагате ненужните ви вещи, които необмислено ще натрупате из дома си. Шегата си е шега, но в края на месеца наистина ще се видите с много нови предмети, за които сами ще се чудите какво ви е накарало да ги купите. По-добре ще е да се въздържате от такова пазаруване, а да осъществите с тези пари кратко пътуване в планината, да покарате ски, да се разхождате и така да изразходите част от излишната си енергия.
В сферата на любовта всичко ще е спокойно, ако не се занимавате със запознанства в Интернет или поне се съобразявайте какво точно правите. Знайте, че за самотните Телци съдбата не е отредила нищо интересно.
Без да има някаква пряка заплаха за здравето ви, е възможно да изпитвате чести болки между ребрата. Посетете лекаря си и вземете мерки, независимо че положението няма да е обременително тежко.
На 22 и 23 бъдете внимателни при действия със стъкло – възможни са значителни порезни наранявания.

Благоприятни дни през март – 5, 11, 13, 21, 24, 28.
Неблагоприятни дни през март –
4, 8, 17, 22, 27, 31.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68