Tyxo.bg counter
Водолей – хороскоп за април 2013

Вие, представители на знака Водолей, ще трябва да понесете някои разочарования през месец април. Няма да има големи последствия върху цялостното ви служебно развитие, нито върху личния ви живот, но все пак ще се наложи да преглътнете неприятностите и да продължите напред. Не си позволявайте да драматизирате тези неуспехи и емоционални разочарования, за да не се вкарате сами в капана на депресията и отчаянието. Рецептата за успех отдавна е известна: падане – ставане и напред.
Всъщност по-трудна ще е първата половина на месеца, когато ще рухнат някои ваши бизнес планове, ще узнаете, че хора, на които сте вярвали, ви мамят.  Нищо драматично – може би ще загубите и за малко финансова стабилност, но още до края на месеца всичко ще се успокои и трябва да бъдете много дейни, за да нулирате загубите, а защо не и да излезете с печалба: натрупан опит, повече мъдрост по отношение на доверието в хората, финансова стабилност.
През целия месец е добре да се съобразявате и да контролирате хората, с които сте обвързани в делови план. Трябва да знаете, че не всеки умишлено ще иска да ви навреди. Понякога белите ще бъдат резултат от недообмислени действия или много излишно говорене. Затова ще е добре по-малко да споделяте намеренията и плановете си пред тези ваши колеги и партньори в бизнеса, за които нямате 100%-ва сигурност.
През месеца няма да ви липсва работа, а през втората и третата декада просто едва ще смогвате да осъществите всичко планирано. Служителите в различни ведомства буквално ще са заринати с документация, която на всичко отгоре все ще бъде от типа „спешно”. По-добре ще се чувстват работещите в сферата на науката, строителството, образованието, услугите – темповете на работа ще са малко по-умерени.
Това, което може да компенсира разочарованията от някои „издънки”, е високата оценка, която ще получите от преките си началници и радостта на близките ви хора, които силно ще ви подкрепят в трудните мигове.
В отношенията ви с любимия човек ще цари пълна хармония.
Самотните представители на знака нека създават нови контакти, тъй като е много възможно да срещнат човека, с когото да изградят една великолепна връзка занапред.
Здравето ви ще е в отлично състояние, особено ако не допуснете трудностите в професионален план да помрачават дълго настроението ви. Най-доброто средство да сте в отлично здраве ще бъде позитивната ви нагласа към ставащото.

Благоприятни дни през април – 3, 11, 12, 19, 24, 29.
Неблагоприятни дни през април – 4, 8, 13, 20, 25, 28.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68