Tyxo.bg counter
Овен – хороскоп за юни 2013

Като цяло първата половина на месец юни ще бъде по-сложна за вас, представители на зодия Овен. И в личния си живот, и в деловата ви дейност ще се сблъсквате с повече проблеми и постоянно около вас ще има напрежение. Трябва да запазите спокойствие, да преследвате целите си и да се ръководите от принципа, че трудностите са за това, да се се преодоляват. Втората половина на месеца ще е по-спокойна и по-благоприятна. Дори може да се каже, че късметът ще ви съпътства в много начинания. Тогава ще успеете да постигнете значителни успехи в работата си, ще сключите изгодни сделки много неочаквано даже за самите вас.
Финансовото ви положение през месеца ще е стабилно, но всъщност ще се наложи да харчите събрани пари. Вината, ако това въобще е вина, ще си е в самите вас. Няма да устоите на желанието си да си позволите няколко дни луксозна почивка извън планираното. В интерес на истината - ще имате нужда от едно такова развлечение. А и към 12-13 число на месеца ще получите допълнителни приходи, така че – събирайте куфарите и тръгвайте.
Именно през втората половина на юни ще успеете да подобрите отношенията си с любимия човек, които през първата декада ще се обтегнат малко. Постарайте се да загладите недоразуменията и не ги задълбочавайте, като постоянно припомняте поводите за кавги.
В края на месеца ще имате много грижи и около децата си, но те ще ви се отплатят с успехи  в обучението си. Ще бъдете един щастлив родител.
За да сте постоянно в добро здравословно състояние, се движете много през целия юни. Застоят ще ви действа потискащо. Не е добре да консумирате големи количества алкохол особено през първата половина на месеца.
Ако сте на море или друг воден басейн, през първите 10-12 дни на периода, внимавайте. Избягвайте да влизате във водата след употреба на алкохол. Също така се пазете  и от простуда на дихателните пътища.

Благоприятни дни през юни - 2, 11, 16, 25, 29.
Неблагоприятни дни през юни - 7, 10, 14, 20, 23, 27.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68