Tyxo.bg counter
Рак – хороскоп за юли 2013

За вас, представители на зодия Рак, месец юли ще бъде много активен и до известна степен напрегнат. Ще ви бъде малко трудно да устоявате интересите си, но това не означава, че трябва да се предадете. Тъкмо обратното – ако сте достатъчно борбени, ще успеете да защитите правата си, да постигнете целите си, а и да покажете, че не сте човек, който се предава. Не трябва да се озлобявате срещу хората, които ще се опитват да ви пречат. Просто не се съобразявайте с тях и действате по своите планове, които обаче трябва да са разумни и добре обмислени. Много важно е да не си усложнявате сами живота с различни нереалистични планове.
В интерес на истината горещите дни ще ви пречат на работата, защото ще бъдете малко изнервени, но това няма да е фатално. Ако редувате правилно активност с почивка, ще имате достатъчно сили да издържите. По-трудна ще е третата декада, но планирайте за тези дни отпуската си или поне се занимавайте повече с хобито си. Отговорните ангажименти нека приключат докъм 20-ти юли. Най-неблагоприятна за търговска дейност, за сключване на сделки и водени на преговори ще бъде последната юлска седмица, макар че точно тогава е много вероятно да получите малки допълнителни приходи за свършена от вас работа.
Избягвайте да пътувате по служба през този месец. Обикновено няма да успявате да свършите нищо и само ще се ядосвате.
В любовната сфера ще се наложи да преживеете много изпитания. В отношенията ви с постоянния партньор ще има постоянно дрязги, които няма да успявате лесно да забравите. Страстите ще поутихнат през втората половина на месеца, но пълно спокойствие няма да се възцари през целия период.
В последната седмица на юли ще се наложи да се занимавате постоянно и с възрастните си роднини, но не се вживявайте много в идеята да задоволявате всяка тяхна прищявка. Ще се опитат да ви манипулират постоянно и чрез здравословното си състояние.
По отношение на здравето ви ще е от първостепенно значение как натоварвате нервната си система. Успеете ли да приемате по-спокойно нещата, всичко ще е добре. Проявявате ли прекалена чувствителност, не са изключени колебания в кръвното, главоболие, дори депресивни моменти. Сещайте се колко добре се чувствате около водни басейни и ако не можете да изкарате поне седмица край морето, разхождайте се край реки, езера, ходете на басейн често, правете различни по вид вани, вземайте контрастни душове.

Благоприятни дни през юли –
2, 6, 7, 10, 15, 19, 24, 29.
Неблагоприятни дни през юли – 1, 3, 4, 8, 11, 21, 26, 27.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68