Tyxo.bg counter
Овен – хороскоп за септември 2013

През месец септември, вие представители на зодия Овен, ще имате значително спокойствие, ще се радвате на добри взаимоотношения с околните, но това може да ви донесе и скука. Опитвайте се да намерите повече разнообразие, обмисляйте някои нови проекти, за да подтикнете към действие творческата си фантазия.
На служебния фронт не ви очакват големи трудности, но ще трябва да доказвате често професионализма си, за да ви оставят да работите както сметнете за правилно. Виждайки резултатите от дейността ви, началниците ще ви окажат доверие и през втората половина на месеца ще работите още по-спокойно. Има голяма вероятност да бъдете повишени или да получите макар и малко увеличение на заплатата.
За хората с частен бизнес е важно да се заемат с нови проекти, но да не бързат със стартирането им. Всичко трябва да се обмисли в детайли и да се изчака подходящото време за начало на начинанието, а то не е през септември. Пълната готовност обаче ще ви позволи да действате много бързо в началото на следващия период.
И ако всичко ви се струва много безметежно, трябва да знаете, че спокойствието свършва в края на месеца – след 27-мо число ще настъпи кратък изключително напрегнат период, през който ще трябва да защитите абсолютно личните си позиции пред началници или бизнес партньори. Не го ли направите, ще претърпите загуби. Хубавото е, че проявите ли твърдост, ще докажете правотата си.
Финансовото ви положение ще е стабилно през месеца, дори можете да очаквате по-значими приходи около 6-ти септември, 17 -ти и в периода 25-26, но помнете, че е има вероятност в края на месеца да загубите много пари при положение, че проявите слабост в конфликта, за който ви предупредихме.
Любовните ви отношения няма да ви донесат огромни радости, но няма да претърпите и разочарования. Ще се радвате на разбирателство с любимия човек и по-важно е, че той неотклонно ще ви подкрепя през месеца. Малко по-изнервена ще бъде връзката ви именно след 27-ми, но причината за това ще сте вие, а не интимния ви партньор, който ще се мъчи всячески да ви успокои.
Здравето ви ще е в добро състояние. Само се пазете от нервен срив в края на месеца, но това зависи от вашата нагласа към ставащото. Запазите ли спокойствие, нищо не ви застрашава.

Благоприятни дни през септември
– 5, 6, 8, 14, 18, 19, 24.
Неблагоприятни дни през септември – 1, 4, 10, 13, 17, 20, 27.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68