Tyxo.bg counter
Дева - 2014

Вие, представители на зодия Дева, ще имате една напрегната 2014 година, защото ще се изправите пред много проблеми, които ще изискват от вас целеустременост, упоритост и мобилизация на цялата ви воля. Не може да се каже, че всички ваши начинания ще са успешни, но ако запазите оптимизма си и продължавате напред, в крайна сметка ще постигнете много.
През първата половина на 2014 е важно какви отношения ще поддържате с хората около себе си и предимно с тези, от които зависят бизнесът и кариерата ви. Ще трябва да се занимавате постоянно с финансови проблеми, с имотни въпроси и разширяване на започнатото вече на деловия фронт. Колкото и да не обичате компромисите, такива ще се налагат непрекъснато и ако не проявите достатъчно гъвкавост, ще се наложи да преглътнете някои неуспехи.
Тези от вас, които работят в административни институции ще имат проблеми с началниците си и непрекъснато ще се налага да защитават правата си. Ако проявите достатъчно гъвкавост, ще успеете да уредите всичко в своя полза. Това е периодът, в който ще получавате и по-добри приходи от своите начинания. Възможно е да продадете успешно недвижима собственост, но използвайте парите за разширяване на бизнеса си или за обучението на децата си. Спестяването в банка няма да донесе нищо значимо като приходи.
Макар и да преживеете малки неуспехи през месец май, не бива да се страхувате от загуби постоянно и да бездействате през лятото. Ако си мислите, че трябва да залагате само на сигурно, това ще е грешка. Известна доза умерен риск ще ви осигури повече печалби, особено след месец септември. Можете да си дадете известна почивка през август, но през есенните месеци трябва отново да сте в пълна мобилизация. Зимните месеци ще са значително по-спокойни за работещите, но ще са натоварени за хората, които продължават образованието си. Те обаче ще имат много успешни изяви.
Колкото и да сте улисани в деловите си проекти, бъдете внимателни в любовния си живот, особено ако имате постоянен партньор.  Не оставяйте нерешени проблеми и не се надявайте всичко да се оправи от сам себе си. Трябва да сте инициативни. При недоразумения помежду ви, създавайте предпоставки за откровени разговори и изяснявайте проблемите. Особено труден ще е месец юли, но при добро желание от ваша страна няма да допуснете дребни раздори да доведат до големи неприятности. През август и септември можете да се окажете в много нова за вас ситуация, ако не сте семейни. Ще трябва да вземете сериозно решение за бъдещето си. Не се страхувайте да се обвържете с любимия човек.
По отношение на здравето си трябва да сте внимателни, макар че не ви заплашва нищо сериозно. Много важно е да сте дейни, да не водите застоял начин на живот. Колкото повече сте в движение, толкова по-добре ще се чувствате. Бъдете позитивни. За вас е много важно да не допускате отчаяние, апатичност, да не губите вяра в себе си.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68