Tyxo.bg counter
Риби - 2014

За вас, представители на зодия Риби, предстои една много важна 2014 година, изпълнена с надежди, с позитивизъм и формиране на един нов светоглед. Очаква ви стабилност във всички сфери на живота. Трябва да осъзнаете, че имате голям шанс да преобърнете много от ситуациите през 2014 в своя полза, защото сте твърде интелигентни, а това е годината на интелектуалците. Съдено ви е да постигате всичко с труд и да изпитвате удоволствие от този труд. Няма да получавате даром почти нищо, но вие и не се стремите към това. Достатъчно ще ви е да виждате резултати от упоритата си работа.
Още през първото тримесечие на 2014 ще попаднете в ситуации, изискващи активна дейност.  През втората половина на месец януари вече ще сте задвижили някои свои проекти, но отначало те ще тръгнат малко бавно. Без да се страхувате от трудностите, бъдете упорити, обмисляйте всеки свои ход и скоро това ще даде резултат. Нещата ще се ускорят просто изведнъж. Хората с частен бизнес трябва да са внимателни какви сделки сключват, кого допускат до деловите си проекти, на кого разчитат. Работещи в различни институции ще са по-облагодетелствани, особено ако имат повече творчески задачи. Пролетта ще ви донесе ново вдъхновение и много по-лесно ще се ориентирате в обстоятелствата, по-бързо ще вземате правилни решения. Възможни са нови предложения за работа, очертават се пътувания в чужбина, нови запознанства, но скоростта на събитията може да ви притесни до известна степен.  Особено внимателни бъдете през месец май, когато ще ви се даде възможност да направите съдбовен избор за професионалната си кариера. Звездите вещаят, че ще имате значително израстване в кариерата, но за всичко ще трябва да се потрудите и то много внимателно. Поддържайте документацията си  изрядна – както  деловата, така и личната.  Това ще ви е от голяма полза в много моменти. След месец юни е наложително да бъдете още по-внимателни към всичко, което предприемате. Едва след първата половина на ноември можете малко да се разтоварите от напрежението, свързано с работата ви.
В личния живот на Рибите могат да се очакват различни промени. Многото и кратки връзки не са за предпочитане през тази година. Необвързаните представители на знака е много вероятно да помислят за сключване на брак, но по-добре ще е да не избързват. Дайте си време да проверите и своите чувства, и тези на партньора си. Семейните представители на зодията трябва да са наясно, че нищо не оправдава съсипването на един добър брак, независимо че понякога ще им минават мисли за прекратяване на такъв. Помнете, че под влияние на емоциите не бива да вземате крайни решения.
През 2014 бъдете много внимателни по отношение на здравето си. Не подценявайте неразположения, които ви се струват незначителни. Особено важно е да се грижите за нервната си система. Научете се да се разтоварвате от стреса, не преживявайте дълбоко дребните неудачи. Трябва да се приучите към едно позитивно отношение към света и това ще е най-голямото ви постижение в личен план.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68