Tyxo.bg counter
Сексуална характеристика – жена Телец

Покровителка на зодия Телец е планетата Венера. Това е причината дамите от тази зодия да знаят хиляди начини за съблазняване на мъжете, без да се налага да учат това от някъде. Изглеждайки съвсем невинни, те изпращат сексуални послания до всички мъже, намиращи се в близост до тях. Ако си наумят, че се интересуват от някой мъж специално, те просто насочват еротичната си енергия към него и почти е невъзможно той да не отреагира. Трябва да се знае обаче, че макар да съблазнява много мъже, жената Телец си има предпочитания и прави своя избор много прецизно. Помнете, че тя е ревнива и категорично заявява своите права. Може да устрои доста шумна сцена, ако нещо застрашава нейната собственост, а тя гледа на мъжа до себе си точно като на собственост. Действа прямо, не обича да чака удобен момент. Не се интересува къде е и кой е около нея, когато отстоява правата си. Ако имате връзка с жена Телец, трябва да помните, че или отстъпвате, или трябва да си тръгнете. Среден вариант няма.
Тази жена става направо опасна, ако долови презрение в поведението на някого. Важи принципът „Целта оправдава средствата”, а средствата тя не подбира, ако трябва да се бори с човек, който си е позволил презрение към нея. От друга страна тя е готова да отвърне на доброто с добро, на обичта с обич, на приятелството с приятелство. Може и да се престори, че не е забелязала някоя дребна лъжа, ако проумее, че е в името на спокойствието и обичта. Тя добре знае, че трябва да се доверява на интуицията си и е много практична в решенията си.
Жената Телец не вярва в платоническата любов. За нея любовта има само една основна форма и това е физическата. От млада тя се интересува от секса като форма на любов, но колкото повече научава, толкова по-взискателна става към партньора си. Ако един мъж не я удовлетворява, тя просто го изоставя. Не изпитва никакви угризения на съвестта, смята, че той сам си е виновен, щом като не се постарал да я заслужи. Не се опитва да намери разумни обяснения за някои неудачи в секса с определен човек.
Тя много цени разкоша, хубавите украшения, особено тези за шията, тъй като там е едно от най-чувствителните й места. Но не си мислете, че можете да я подкупите със скъпи бижута. Като нищо ще ги метне по вас, ако вие като мъж не сте на нужната висота. С удоволствие ще носи подарени от вас бижута, ако вие сте нейният желан партньор в секса, няма да се притеснява да заяви на всички, че дължи тези красоти на вас. Тя смята, че щом сте направили такъв жест към нея , значи го заслужава. Обича хубавата обстановка, хубавите вина. Умее да изненада своя любовник с прекрасна храна и уют. Може да създаде невероятна обстановка, но не си въобразявайте, че само това ще й бъде достатъчно. Нужни са й много ласки, хубава музика, великолепно спално бельо. Много е придирчива към любовната игра. Никакво бързане, никакво нетърпение, никакви изобретения. Тя не очаква вие да измисляте нещо в секса, а иска да получи удоволствие. Необичайните идеи не я интересуват, най-много да предизвикате гнева й с нещо. Ако искате нещо ново, не си мислете, че тя е невъзприемчива. Просто трябва да сте сигурни, че сте избрали нужния момент, че ще се справите и че за нея това ще бъде положително преживяване. Ако с нещо съсипете романтиката на сексуалното преживяване, може да се наложи да тичате по коридора с дрехи в ръце.
По-добре ще е да не бързате с новостите, тя сама ще ви поведе по пътя на удоволствията, а вие чакайте удобния момент.
Жената Телец винаги се грижи за безопасността в секса. В това отношение е безкомпромисна и вие можете да разчитате на нейния избор. Колкото и да обича секса, тя няма да позволи нещо да застраши безопасността й и винаги се подсигурява.
Сексулната съвместимост с другите зодии: Виж "Сексуална характеристика – мъж Телец".


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68