Tyxo.bg counter
Сексуална характеристика – мъж Близнаци

Мъжът Близнаци е в постоянно движение. Той не може да стои на едно място и жадува за динамика. Върши по няколко неща едновременно, за него е важно да действа. Той е самото противоречие. Никой не може да разбере какво му харесва и какво не, а често и сам не знае това. Понякога изглежда, че въобще не се интересува от жената край себе си, а после става ясно, че всичко е видял и има жив интерес към ставащото.
Имайте предвид, че той не понася точно определено разписание. Не можете да разчитате, че ще дойде на точно уговорена среща, както не можете да разчитате и на това да си говорите по една конкретна тема. Това е невъзможно. Близнакът толкова много обича да говори, че започва по няколко теми наведнъж, обяснява, пояснява, докато понякога сам се оплете, но не си въобразявайте, че ще си признае това. Най-добре ще е да не се опитвате да водите словесни битки с него – полза няма да има, а вие само ще се изтощите или ще изпаднете в ужас от словесните потоци. Имайте предвид, че тези мъже са и непредсказуеми. Те са толкова ентусиазирани от собствените си идеи, че се хвърлят доста слепешката да ги осъществяват, забравяйки за важни други задачи. Близнакът реагира на всеки неуспех доста драматично, но пък бързо му минава, защото е заразен от нова идея, която измества тягостните му чувства. Той се интересува от всякакви приключения, обича да се забавлява, да пътува и естествено обича новите връзки с противоположния пол. На него му харесва да е влюбен, да има около него интриги, драматични вълнения. Но от друга страна е много свободолюбив и не може да се подчини на една жена. А и всичко му омръзва твърде бързо. Ако една жена се съгласява с него за всичко, на него не му е интересно. Той трябва да се чувства победител.
От друга страна не е придирчив и не е много страстен. Обича да се раздава в любовните отношения. Винаги може да създаде добро настроение на партньорката си и да я предразположи. За него самият секс не е най-важното нещо, а емоциите, които ще преживее като цяло. Той изучава повече себе си. Явява се нещо като изпълнител и като зрител, които проучва собственото си Аз. Възпламенява се по-бавно, обича дългата любовна игра. След като получи това, което иска в секса, е много вероятно да се замисли дали си е струвало, но поне се сеща да премълчи този въпрос. За него обстановката не е от първостепенна важност. Може да прави секс на всяко място. Тъй като не се грижи много за удовлетворението на партньорката си, предпочита да говори. Вярно е, че знае какво да каже – винаги улучва да изрече онова, което жената иска да чуе. Затова му прощава и някой неудачи в секса. Така или иначе – не заслужава пълно доверие. Винаги в главата му се върти мисъл за следващото удоволствие, а то най-често е с друга дама, която още не е завоювал.
По-ниско интелигентните мъже от зодия Близнаци са склонни и към сексуални извращения, към грубости, дори садизъм.

Сексуална съвместимост с другите знаци:
БЛИЗНАЦИ - ОВЕН: И двата знака могат да се наслаждават на своите сексуални преживявания с пълни сили. Овенът е способен да направлява Близнаците, защото той се възбужда от своенравието им и също се стреми да е победител.  Навярно връзката няма да е дълга, но поне ще е много емоционална и запомняща се.
БЛИЗНАЦИ - ТЕЛЕЦ: Ревнивият Телец трудно ще възприеме стремежа на Близнака да флиртува с всички, а Близнаците със сигурност ще изпаднат в непреодолима досада от стремежа на Телеца да ги обсеби изцяло. В сексуален план Телецът е скучен за Близнаците. Любовните връзки обикновено са неудачни.
БЛИЗНАЦИ - БЛИЗНАЦИ: Връзката може да е много вълнуваща, но и нестабилна. С изключение на физическото привличане, няма какво друго да крепи отношенията. Ако двамата се виждат рядко, могат да преживяват бурни любовни нощи по-дълго време, в противен случай всеки започва да преследва своите нови цели.
БЛИЗНАЦИ - РАК: Тази комбинация е опасна. Ракът е прекалено чувствителен и крие своите истински чувства, а Близнаците могат и само да си играят на любов. Тези толкова различни темпераменти е по-добре да стоят на разстояние един от друг.
БЛИЗНАЦИ - ЛЪВ: Благородният и щедър Лъв може да бъде омаян от Близнака, но пък няма да има нищо против неговите разнообразни сексуални превъплъщения. Дори царствено ще разреши на Близнаците да си вървят по свой път. Връзката обикновено е прекрасна, хармонична и доста трайна.
БЛИЗНАЦИ - ДЕВА: Девата счита Близнаците за незрели любовници и което е още по-забележително, те се притесняват от нея и проявяват нерешителност. Странно е, но това са фактите!
БЛИЗНАЦИ - ВЕЗНИ: Много удачна комбинация! Връзките обикновено са интересни, хармонични. И двата знака обичат експериментите в секса, разнообразието и са щастливи.
БЛИЗНАЦИ - СКОРПИОН: Голямо сексуално привличане, но това не е достатъчно. Скорпионът е ревнив, а Близнаците са непостоянни. Обикновено след страстното начало, връзката се разпада. Стига се дори до непоносимост между двамата партньори.
БЛИЗНАЦИ - СТРЕЛЕЦ: Обикновено връзката започва бързо и бурно, но завършва още по-бързо. Близнаците се опитват да критикуват Стрелеца за поведението му в леглото, а Стрелецът не търпи това. Ако никоя от двете страни не положи специални усилия, всичко затихва, все едно че не е било.
БЛИЗНАЦИ - КОЗИРОГ: Близнаците са прекалено свободолюбиви за консервативния Козирог. Последният често е смутен от сексуалното поведение на Близнаците, а на тях пък им е прекалено скучно с него. Една по-продължителна връзка е възможно, но дълъг и щастлив брак си е направо чудо.
БЛИЗНАЦИ - ВОДОЛЕЙ: Двата знака се отнасят с уважение един към друг, оценяват взаимно своята чувствителност и непредсказуемост. Дори да се разделят, партньорите остават много добри приятели, готови винаги да си помогнат един на друг.
БЛИЗНАЦИ - РИБИ: И двата знака имат невероятни сексуални фантазии, но рядко ги реализират съвместно. Рибите са прекалено емоционални, но по-скоро проявяват голяма мнителност в една такава връзка. Близнаците се дразнят от обсебващата страст на Рибите и обикновено връзката завършва с раздяла


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68