Tyxo.bg counter
Число 19

Числото 19 е комбинация на числата 1 (Слънце) и 9 (Марс), в която качествата на Слънцето са доминиращи. Слънцето и Марс са приятели. Освен това Слънцето достига апогея си в Овен - зодиакален знак, който е управляван от Марс.
Хората, родени на 19-ти като цяло са големи късметлии. Те притежават всички качества на хората с число 1, но им върви повече в живота. Готови са винаги да се притекат на помощ, да сътрудничат, щедри са. Те са големи ентусиасти, жизнени са, излъчват щастие и вдъхновение. Благодарение на усърдната си работа и голямата си упоритост постигат успех във всичко, с което се занимават. Най-често  постигат материална независимост и значителна кариера. Околните ги ценят и търсят съветите им.

Слънцето ги дарява с мъдрост, а Марс - с борбеност. Но същата тази комбинация на планетите ги прави понякога прекалено упорити, избухливи, а това им създава проблеми в семейството, защото точно към близките си проявяват тези си качества. Те трябва да се овладяват, да не бъдат максимално критични, когато се почувстват изнервени и уморени. Добре е да си осигуряват достатъчен отдих, за да се проявяват откъм своята добра страна.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68