Tyxo.bg counter
Жена Козирог- Любов

Много е трудно да се определи точно нравът и характерът на жената козирог. Тя може да бъде секси както на плажа по бански, така и в лаборатория, правейки експериментални изследвания. Те обича сигурността, респектът и авторитетът.
Жената козирог е като козата, която се опитва да стигне до върха на хълма. Без значение от каква позиция започва похода си, дори и с бавно темпо, тя ще успее да постигне целта си. Ще го направи с такъв финес, че дори няма да забележите. Тя има своите амбоции, но те не са преди семейството. За жената козирог семейните ценности са най- важни. Тя се наслаждава на ролята си на домакиня и майка. Обича да е в крак с модата и има елегантен стил. Показвайте и, че я цените и я карайте да се чувства сигурна. Това ще и помогне да се разкрие пред вас напълно. Жената козирог не е мечтателка. Обича да тези мечти, които могат да се превърнат в реалност. Тя се качва на лодка само ако знае, че водата е спокойна.
Жената козирог много държи на етикета. Никога няма да я видите в неугледен вид. Понякога може да е прекалено самоуверена. Не я критикувайте освен ако не е конструктивна критика. Тя винаги ще е честна с вас и очаква същото в замяна.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68