Tyxo.bg counter
Жена Водолей- Любов

Нелогичност, непостоянство и често объркване описват най- добре характера на жената Водолей. Същите неща важат и за любовния и живот. Тя е много лоялна, но в същото време не е много емоционална. Когато се обвърже жената козирог оставя вярна, но не се опитвайте да я заслепявате. Оставете я да се наслаждава на свободата си и в замяна, тя ще се върне при вас щом свърши с изследванията си.
Нейните мечти са много по- различни от на обикновените жени. Жената водолей е като пеперуда, която минава през много цветчета, но не принадлежи на никого. Тя обича своята свобода и ако не можете да я приемете, тя ще ви обича още повече. Състоянието на духа и силата са по- важни за нея от парите и банковата сметка. Ако искате да се влюби във вас, бъдете искрени и честни не само с нея, но и със самите себе си. Не трябва да спазвате правилата на жената водолей. Формирайте собствен етичен кодекс според който да живеете. Страстта не е най- голямото и качество, но затова пък тя ще ви обича безусловно. Много е чувствена, но в повечето случай обича платонична любов. Социалните контакти са и любимото нещо и не пропуска парти или събиране. Не трябва да ревнувате прекалено много. Преди обвързване жените водолей разучават до най- малки подробности характера на другия човек.
Като майки водолейте са много грижовни и внимателни. В началото може да са малко нервни, но веднъж привикнали с майчинските си задължения, те ще се справят страхотно. Понякога на жената водолей и е трудно да изрази любовта си във формата на целувки и прегръдки. Затова я научете, как да го прави, така че да ви харесва. Тя винаги е внимателен слушател на децата си и обича да дава съвети.
Не се заблуждавайте. Трудно ще накарате жената водолей да се омъжи за вас. Първо трябва да я научите на романтика, тъй като не изразява често чувствата си. Може да се държите за ръце, но не очаквайте да ви съзерцава с часове просто за удоволствие.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68