Tyxo.bg counter
Число 26

Родените на 26-ти обикновено са зависими от представителите на противоположния пол поради съчетаването на числата 2 (Луна) и 6 (Венера), които винаги зависят от другите. Тази тенденция често води до липса на късмет. Ако мъжете, родени на 26 изпитват враждебност към околните, те нерядко са жестоки и отмъстителни. Числото на душата 8 се управлява от Сатурн, който също наслагва своите вибрации. Благодарение на него родените на 26-ти се понякога са големи материалисти. Сами считат себе си за фаталисти, защото по принцип са усърдни и упорити, но се сблъскват по пътя си с много препятствия, особено в ранните години от живота си.

През младостта всичко им се отдава значително трудно. Едва на по-късна възраст постигат успех и високо положение в обществото.
На родените на този ден се препоръчва  много да внимават с кого ще създадат траен съюз. След като се обвържат с брак, хората с число 26 се успокояват, прекъсват всичките си предишни връзки и не допускат лицемерие в семейството си.
Ако сключат брак с някого, чието число на душата не е 1, 3, 6 или 8, то те много страдат и обикновено губят интерес към семейния живот. В противен случай могат да се радват на хармонични семейни отношения.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68