Tyxo.bg counter
Число 29

Смята се, че комбинацията между енергиите на числата 2 (Луна) и 9 (Марс) прави хората беззащитни и неуверени. Тъй като числото 29 се редуцира до 2, то влиянието на Луната в случая е значително по-голямо. Марс вселява у тези „двойки” безпокойство и ги подтиква да се съмняват във всичко. Те имат непостоянен характер и са сантиментални, но накрая постигат успех и заемат високи постове. Независимо от всичко винаги се чувстват незащитени и самотни. Като цяло всички хора с число 29  привличат другите с изтънчения си вкус. Личният им живот и особено семейният не ги удовлетворява.

 
Мъжете с число 29 трябва да са  внимателни при избора на интимен партньор, защото именно жените са основната причина за всичките им беди и неуспехи. В същото време е по-добре да не отлагат дълго женитбата, тъй като късният брак им носи нещастие.
Жените с число 29 трябва да се стараят да разбират чувствата на човека, с когото живеят и да не мислят само за себе си.
Ако числото на съдбата при родените на 29-ти е в хармония с числото на името, биха могли да попаднат на подходящ партньор в брака и бизнеса, с чиято помощ и подкрепа да напредват. Ако обаче числото на съдбата и името им са в дисонанс, те се отклоняват от общоприетите норми за етика и морал и се захващат с опасни дейности.
 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68