Tyxo.bg counter
Сексуална характеристика – жена Скорпион

Ако ви трябва урок как да съблазните един мъж, можете да се обърнете за съвет към жена от зодия Скорпион. Тя е изключително сексуална, само един напълно безразличен към секса мъж няма да откликне на сигналите, които изпраща. И не е нужно да говори с думи, нито да се напъва да флиртува, да привлича внимание с някакви специални средства. Тя просто привлича мъжкото внимание и това си е. А ако специално реши да примами един мъж, бъдете сигурни, че той е в мрежите й. И няма смисъл да се съпротивлява, нали знаете как кобрата хипнотизира жертвата си!
От друга страна жената Скорпион е твърде претенциозна към партньорите си. Тя бързо разбира, че е привлякла нечие внимание, но за нея това не означава нищо повече от поредната победа и въобще не проявява никакъв интерес, ако прецени, че този мъж не отговаря на критериите й, а те са твърде високи. Тя не обича скучни мъже, не понася някой да размахва парите си и да се опитва да я съблазни с тях, не понася самохвалците и много бързо ги поставя на мястото им, ако въобще им отдели някакво внимание.
Тези жени са много енергични, обичат да работят, умеят да се развличат. Те могат да са си достатъчни и без компания, защото просто никога не скучаят. И никой мъж няма да скучае с тях, но е напълно възможно в един момент да пожелае един по-спокоен живот, тъй като трудно се издържа около вечно дейната Скорпионка.
Както и мъжа Скорпион жените от тази зодия са много страстни, само че при тях не всичко е свързано със секса.

Те просто обичат живота, искат той да е осмислен и разнообразен. Отнасят се сериозно към любовта, но това не значи, че могат да се подчиняват на мъжа до себе си. Това е почти невъзможен вариант и всеки мъж, който иска да задържи жената Скорпион, трябва да помни, че тя прави каквото си иска. Може да е много нежна и мила, отстъпчива, по майчински грижовна към любимия, страстна любовница – но само ако иска. Безкомпромисна е в решенията си, когато прецени, че това не е нейния човек и нищо не е в състояние да промени това. Надарена е с остър ум и великолепна интуиция, а това й помага бързо да прозира същността на околните. В ранната си младост може да допусне грешка по отношение на партньор, но си извлича бързо поуки и не повтаря никога повече подобно нещо. Внимателно преценява кой може да бъде допуснат в нейния свят и доколко. Не позволява да се прекрачат границите, които е очертала, и е готова на раздяла, но не и на компромис. Има достатъчно търпение и постига целите си. Ако се случи някой да злоупотреби с нейното търпение, може да я превърне в безпощаден враг. А реши ли да спечели една битка, тя ще я спечели независимо какво ще й струва това.
При някои дами от зодия Скорпион ревността е силно проявяваща се черта по повод и без повод. Те могат да превърнат живота на един мъж в ад. Безсмислено е да бъдат убеждавани, че грешат. Някои умело се справят с ревността си, но мъжете не трябва да си въобразяват, че им се е разминало, ако са си позволили да флиртуват с друга жена. Чакат ги доста неприятни емоции, макар и отложени във времето, защото Скорпионът не забравя и ако не е атакувал веднага, това не значи, че не дебне удобен момент.
В секса жената Скорпион е твърде непредвидима. Ако харесва един мъж, може да го дари с истинско удоволствие. Тя ще направи всичко възможно той да запомни това преживяване и да я пожелае пак. Тя е изобретателна, обича експериментите. За нея няма забранени неща, няма бариери. Действа по инстинкт и винаги улучва подхода към определения мъж. Иска и той да се наслади на преживяванията с нея. Тя обича дългата любовна игра, умее да поласкае мъжа, да му внуши, че той е единствен и неповторим. Готова е да му помогне да съхрани силите си, ако е уверена, че ще последва ново силно преживяване. Няма забранени или невъзможни пози, няма ограничения във времето. Затова тя не обича бързия секс и не може да бъде изкушена за подобен.
Лошото е, когато мъжът нарочно или случайно покаже, че за него сексът е само секс и нищо повече. В такъв момент той може да изхвърчи полугол от стаята и да бъде сринат емоционално от презрението на тази жена. Да, тя знае, че понякога сексът е само секс, но това не може да й се показва демонстративно. За нея това е обида и отмъщението не закъснява.
Трябва да кажем, че тази жена може да се превърне и в „ледена кралица” в леглото, ако бъде обидена, преди сексът да започне, а никак не е трудно тя да се обиди. И колкото и да е странно, тя пренебрегва секса в името на гордостта си. В такъв момент е по-добре да не бъде увещавана, молена, заплашвана. Нищо няма се да промени.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68