Tyxo.bg counter
Сексуална характеристика - мъж Стрелец

Още при първата среща с мъж  Стрелец е вероятно да почувствате прилив на енергия, защото той е весел, очарователен, остроумен. И можете напълно да се заблудите, че сте най-очарователната жена, която той е срещал, а ако сте мъж – че този човек е готов да ви бъде най-добрия приятел.
Не се подвеждайте! Скоро ставя ясно, че той наблюдава внимателно всеки, а ако има жени около него много бързо преценява плюсовете и минусите им. Ако някоя жена го заинтересува, той много бързо ще научи всичко за нея и почти мигновено ще създаде контакт.
Той е много интересен по отношение на романтичните си връзки. И да се разочарова, не губи оптимизма си, че следващата ще е достойна за вниманието му. Без да е прекалено сантиментален, е твърде чувствителен. Предпочита връзки с жени, които имат известен опит и иска те да се радват на живота, колкото той самият. Ако някоя жена реши да го заплашва с раздяла, е много възможно да не й се даде възможност да повтори заплахата си, защото той вече ще е реагирал и ще е иззел правото на решение. Дамата си отива, а Стрелецът продължава по своя път, убеден, че го очаква нова любов.


По принцип мъжете от зодия Стрелец са прeми, общителни, но не винаги са тактични. Но дадат ли обещание за нещо, изпълняват го. Ако съдбата ги събере с жена, която не изпълнява дадената си дума, тя няма дълго да задържи вниманието на един Стрелец. Той не се примирява много,много с недостатъците на любимата си жена. Иска тя да се извиси до него, да е достойна за уважението му, а и това на неговото обкръжение. За него хармонията между двама влюбени е много важно нещо и той прави всичко възможно да я създаде. Понякога е твърде критичен, но не прави това злонамерено, а точно обратното.
Мъжът Стрелец прави впечатление на щедър човек, но пак е възможно някоя дама да изпадне в заблуда. Да, той е щедър и то много, но само към тези, които обича. Обича разкоша, обича жената до него да е великолепно облечена, но не си мислете, че можете да му измъкнете пари. Долови ли такава корист – няма ви в неговия живот!
Искате ли да сте спътница на мъж Стрелец, помнете, че той е много любознателен, свободолюбив, не може да стои на едно място, обича да пътува, обича малки компании, не понася дискотеките, независимо, че е любител на хубавата музика.
Помнете още, че той обича секса, но за него той не е най-важното нещо. Той се наслаждава на преследването, на любовната игра, не понася жени да му се предлагат сами, и може да поддържа няколко връзки наведнъж, ако не открива всичко желано у една жена. Е, не иска да е олицетворение на съвършенство, но тя трябва да е на достатъчна висота – тогава може да е много верен.
Нищо не го притеснява в секса, но предпочита приятна обстановка, изискани питиета, музика. Няма обаче да се захване да пали свещи, да глади чаршафи и т. н. Според разбиранията му това си е задължение на жената и толкова. Ако в леглото дамата започне да се оплаква, да мрънка или да недоволства, той може да стане и без никакви обяснения да си замине. И не се опитвайте да доминирате над него – той няма да допусне подобно нещо. Няма нищо против да задоволява капризите на любимата си жена, но да го командват, да му налагат ограничения в секса или да му се демонстрира прекалена разкрепостеност – абсурд.

Сексуална съвместимост с другите знаци:
СТРЕЛЕЦ - ОВЕН:
Те са добре съвместими, но са буйни натури и могат да се очакват и остри сблъсъци. На тях им харесва да са сексуални партньори и една дълга връзка е напълно вероятна. Имат и други общи интереси, което е идеално.
СТРЕЛЕЦ - ТЕЛЕЦ: Малко трудна работа, защото Телецът иска да господства, но Стрелецът има един господар – самият той. Стрелецът обича приключенията, а Телецът е домосед. По-успешни са деловите отношения, макар че и там не всичко е идеално.
СТРЕЛЕЦ - БЛИЗНАЦИ: Имат много близки интереси, но Близнаците обичат да критикуват, а Стрелецът не понася критика. Връзката е почти безнадеждна, освен ако е мимолетна.
СТРЕЛЕЦ - РАК: Двата знака са в двата края на зодиака. Ракът има нужда от безопасност и стабилност, а Стрелецът от свобода и приключения. Сексуална хармония съществува, но е по-добре да се поддържат приятелски връзки, защото по-дълга съвместимост в любовта е почти невъзможна.
СТРЕЛЕЦ - ЛЪВ: Възможна е една пълноценна връзка, изпълнена с общи интереси.
СТРЕЛЕЦ - ДЕВА: Много са различни, за да преживеят една дълга и красива връзка. По-добре ще е да се поддържат приятелски отношения, иначе Девата ще има да страда от волния дух на Стрелеца, а и от неговата прямота.
СТРЕЛЕЦ - ВЕЗНИ: Би могло да се очаква една интересна връзка, защото Везните са търпеливи. Стига Стрелецът да ги приеме, което е възможно само ако няма посегателство над личната му свобода.
СТРЕЛЕЦ - СКОРПИОН: Кратка връзка е вероятна, но по-дълга – едва ли, защото ревнивият Скорпион почва да се дразни от свободолюбието на Стрелеца. Приятелски отношения са за предпочитане, тъй като двата знака могат да се подкрепят в много направления.
СТРЕЛЕЦ - СТРЕЛЕЦ: Забележителна, но и непредвидима комбинация. Само те си знаят дали могат да издържат една дълга и романтична връзка.
СТРЕЛЕЦ - КОЗИРОГ: Козирогът е до известна интригант и се опасява от буйния характер на стрелеца. От друга страна той е твърде пестелив и стремежът на Стрелеца, който не понася ограничения, също го притеснява. Дълга връзка е трудна за вярване, просто те са твърде различни.
СТРЕЛЕЦ - ВОДОЛЕЙ: Може да се очаква нещо трайно, защото Водолеят би могъл да балансира в тази връзка. В сексуално отношение си допадат. Само водолеят трябва да помни, че не бива да се оплаква и мрънка – това дразни Стрелеца.
СТРЕЛЕЦ - РИБИ: Малко трудна работа, защото чувствителните Риби трудно понасят независимия характер на Стрелеца.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68