Tyxo.bg counter
Сексуална характеристика – жена Стрелец

Казват за нея, че е Дон Жуан в пола. Може да привлече представителите на мъжкия пол с поглед, с жест, с чувството си за хумор, с усмивката си и т.н. За тези жени се смята, че са твърде хазартни в любовта, че са капризни, сменят често настроенията си и не са способни на силни чувства. Ако някои мъж реши да се раздели с жената Стрелец, тя поглежда на това твърде философски и започва да живее с мисъл за нова връзка. Тези жени са и твърде суетни. Когато напреднат в годините, те често прибягват до пластични операции, защото искат да бъдат забелязвани, да привличат внимание и то не само на мъжете. Те просто имат потребност да бъдат харесвани.
Жената Стрелец обича развлеченията, за нея скуката е нещо много страшно. Те обикновено не са добри домакини, но това не ги притеснява. Считат, че животът им е даден да се радват на нещата около себе си, а не да бършат прах, да лъскат съдове или да губят часове около кухненската печка.
И да не си помислите, че у тези дами няма много достойнства. Напротив: те са откровени, не крият чувствата си, обичат свободата, приключенията, разнообразието ги вдъхновява и зарежда с енергия, не могат да са щастливи, ако са самотни. И не само ако са самотни, а и сами – около тях трябва да има хора, разговори и преди всичко смях. Един мъж трябва да знае, че ако се опита да затвори жената Стрелец в дома си, да я лиши от приятно обкръжение – загубен е.

Жената Стрелец привлича мъжете, но те не винаги разбират, че за нея сексът не е първостепенното нещо. Да, тя няма нищо против секса, но повече я интересува приятелството, духовното общуване и не на последно място – приключението, което един представител на силния пол може да осигури. Тя е способна да пренебрегне леглото в името на едно забавление, на едно пътуване или сбирка с приятели. Тя е добър слушател, другар в спорта, готова е да подкрепя партньора си във всичко. Няма и да го остави гладен, въпреки че предпочита да купи нещо готово от магазина, вместо да се върти около тенджерите.
И тук се стига до един интересен парадокс – тези жени често остават стари моми. Странно, но е факт. Техният импулсивен характер всъщност често създава противоречие с интересите им. Те рядко се интересуват как да се предпазят от недобронамерени хора, от измамници. Не се ръководят и от материалните си интереси. Казват, каквото мислят, правят, каквото смятат за добре. От друга стана си въобразяват, че могат да решават проблемите си сами, а не могат. И така попадат в един омагьосан кръг.
Стават жертва на непочтени мъже, а след това, стремейки се да се справят, се заплитат все повече в неподходящи връзки. Ако попаднат на точен и почтен мъж, тези жени просто са щастливки и могат да развият всички свои положителни качества.
Жените от зодия Стрелец обичат да правят секс на чист въздух, но умеят да създават романтична атмосфера и в своя дом. Те обаче се интересуват преди всичко от собственото си удоволствие. Палят свещи, чийто аромат те харесват, купуват спално бельо, чиито цветове им се нравят, без да се интересуват дали този цвят допада на партньора. Те не обичат дългата любовна игра, но нямат нищо против определена доза предварителни ласки. Някои мъже ги считат за нетактични, защото обичат да дразнят любовника си. Но не забравяйте – сексът не е първостепенното нещо. Ако мъжът не покаже, че е и добрият приятел, след първият акт той може да бъде зарязан да самотува в леглото, щом за него само сексът е важен. Тя няма угризения, че той не я разбира!
За разлика от мъжа Стрелец тя не обича експериментите. Предпочита традиционните пози, не и се занимава с нещо различно от стандартно установете неща. Щом удовлетвори нагона си, иска да си говори, да се забавлява по друг начин. А стане ли й скучно – няма спасение.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68