Tyxo.bg counter
Опознайте любимия по рисунка

Вие сте една влюбена жена, но ви се струва, че не познавате достатъчно любимия си човек и все нещо ви убягва. Накарайте го да рисува. Ако искате да проникнете в подсъзнанието му, оставете го спокойно да рисува каквото иска и не го притеснявайте, надничайки през рамото му. Направете му например кафе или нещо друго, което той пожелае. След поне 15 минути разгледайте внимателно рисунката – има какво да научите. Обърнете внимание на цветовата гама, която е предпочел.

Ако преобладава червеният цвят, вашият любим е страстно влюбен, мечтае да изживее великолепни моменти с вас. Само че, ако вие сте го накарали насила да рисува, червеният цвят може да е израз на стаена агресия, на гняв, че го занимавате с нещо против волята му.
Така че помислете и по въпроса с удоволствие или с досада той изпълни молбата ви.Ако преобладава синият цвят, вашият любим навярно е флегматик, който се чувства комфортно само когато всичко му е ясно. Той е привърженик на традиционното, не обича изненадите, експериментите, проблемните ситуации, които изискват бързи решения. Синьото може да е и знак за тревога, особено ако не сте приемливо приумицата си да го карате да рисува.

Преобладава жълтото – имате късмет. Той е един жизнерадостен, весел човек, настроен е позитивно към света. Прощава ви някои прегрешения, даже гледа на капризите ви като на детска работа. Готов е да ви угажда,  за да ви достави радост. Само не прекалявайте с търпението му, независимо, че то е значително голямо. Този така приятен мъж може да стане безразличен, ако прецени, че се опитвате да го „въртите на пръста си”.

Опознайте любимия по рисунка - 1, 2, 3, 4, 5

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68