Tyxo.bg counter
Опознайте любимия по рисунка - 2

Преобладава зеленият цвят – любимият ви се чувства, поне в момента, спокоен, вярва във вашата любов. Той смята, че вие му отговаряте със същите чувства, и е доволен. Само не забравяйте да му засвидетелствате любовта си с внимание, ласки, мили думи. Ако пропуснете тези знаци, той може бързо да се промени и да започне да се съмнява. Хората, които предпочитат зеления цвят, се нуждаят от признание както в любовта, така и в службата. Те не винаги се стремят към лидерство, но им е нужно да бъдат оценявани.Вашият любим отдава предпочитание на виолетовото. Той е фантазьор или мистик! Дано това не е прекалено! За него е важно да усеща, че постъпките му са правилни, а от вас очаква интимна и духовна близост. Би се измъчвал, ако си помисли, че не го разбирате, защото се стреми към пълна хармония. Ако с нещо не сте съгласни, бъдете много деликатни с него. Той е лесно раним човек.

Преобладава черният цвят – внимавайте. Не е изключено този мъж да мисли за раздяла с вас, да е с вас заради някакви материални облаги. Може би иска да доминира над някого и в момента това сте вие, когато си намери друга жертва, възможно е да останете сама.
Но пък не бъдете крайно подозрителна – ако е график, най-удобен може да му е черният цвят.

Ако любимият ви ползва всички цветове, може да си прави шега с вас: „Ха сега – разгадай ме!”, но може и да е все още малко объркан по отношение на чувствата си към вас. Не го притискайте, дайте му време да стане наясно със собствените си чувства. Повторете експеримента, но поне след 10 дни.

Опознайте любимия по рисунка - 1, 2, 3, 4, 5

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68