Tyxo.bg counter
Опознайте любимия по рисунка - 3

Важни са не само цветовете, а и фигурите, които рисува любимият ви мъж. Разчетете посланието, което отправят те.

Ако рисува сърца, любимият ви човек е в романтично настроение. На него може би му харесва това, че го изпитвате, доволен е, че е обект на вниманието ви, и постига вътрешен мир, рисувайки символа на любовта. Всичко е добре, ако не е избрал черния цвят за рисуване на сърцата. Това означава, че скоро може да ви напусне.Рисува експлозии, взривове - в главата му е хаос. Той не е наясно със собствените си чувства към вас. В такъв момент пазете неутралитет - не питайте, не настоявайте за нищо, камо ли за изясняване на взаимоотношенията. Целият му гняв може да се излее върху вас, тъй като мъжете не обичат състоянията на неяснота.

Той рисува автомобили - значи е човек с големи амбиции. За него е важно да бъде разбран и оценен. Всеки трябва да се съобразява със статуса и материалното му положение. Такъв човек може да бъде малко непредвидим по отношение на парите, които харчи: прави щедри подаръци в едни моменти, а в други се проявява като скъперник.

На листа се появяват цветя - той е добър и щедър човек. Открит е, обича да радва хората около себе си с добрини и подаръци. Радва се искрено, че сте заедно и често се чуди как да ви  изненада приятно и да ви ощастливи.

Опознайте любимия по рисунка - 1, 2, 3, 4, 5

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68