Tyxo.bg counter
Опознайте любимия по рисунка - 4

Любимият ви рисува телевизор, хладилник, печка или друга битова техника – той е прагматик. Няма да ви подари цветя, плюшена играчка, но може да ви донесе най-скъпия миксер и да е много горд, че ще облекчи труда ви. Ако не можете да оцените подаръка му, толкова по-зле за вас – така си мисли този човек. На такъв човек можете да разчитате при делови задачи, но не очаквайте да измисли нещо забавно или романтично. Това си е ваша задача, ако ви се иска романтика.Той рисува кораби с чайки над тях – романтик е, и то голям. Необходимо му е да знае колко го обичате, да е сигурен във вашата любов. Доказвайте му постоянно чувствата си, иначе може да се затвори в себе си и да страда тихомълком.

Мъжът до вас рисува военен кораб – той е човек на реда, обича всичко около него да е подредено и ясно. Това важи и за вашите взаимоотношения. Не понася недомлъвки, иска откровеност, прямота. Понякога е прекалено директен, но не може да постъпва по друг начин. Има вероятност на стари години да стане твърде досаден с изискванията си за порядък

Рисува мебели – разгледайте по-внимателно рисунката. Ако рисува маси, столове, гардероби, дивани – привързан е към домашния уют, иска да създаде един прекрасен дом, в който да цари радост и да има всички удобства.
Рисува ли скринове, ракли – това е потаен човек, който може да ви изненада с неща, за които нищо не сте подозирали.

Опознайте любимия по рисунка - 1, 2, 3, 4, 5

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68