Tyxo.bg counter
Сексуална характеристика – мъж Козирог

Мъжете от зодия Козирог не винаги знаят значението на думата „не” и ако една жена им откаже внимание, те ще се опитат да сломят съпротивата й. Те са сладострастни, любовта им е крайно необходима и са готови на всичко, за да имат жената, която харесват. За тях са изключително важни сексуалните отношения , независимо дали вярват в любовта или не. Те са прекалено чувствени, не ги интересува, че дадена дама иска да пококетничи, да бъде ухажвана, да й се засвидетелства повече внимание преди секса. От друга страна тези мъже имат потребност да чуват колко са обичани и желани. Искат цялото внимание на жените, способни са на силна ревност даже и когато нямат повод за подобно нещо. Ще си го измислят и на всичко отгоре ще си повярват! Ако са влюбени наистина, са предани. Тогава стават домошари, не търсят други развлечения. Сами могат да измислят много занимания за себе си и за любимата жена. Обикновено това са физически здрави и енергични мъже, не се изтощават лесно и постоянно имат желание за  секс, независимо от ангажиментите си. Така че ако съжителствате с мъж Козирог, не се изненадвайте от факта, че той може да прекъсне работата си и да ви уговаря настоятелно колко добре би било да прекарате известно време в леглото.


Колкото и да са сексуални, Козирозите имат и други изисквания към жената до себе си. Тя трябва да е добра домакиня, да ги подкрепя в служебните им дела, да ги изслушва, когато имат проблеми. Тези господа обичат парите и рядко могат да ги пилеят заради жени. Трябва да са много влюбени, за да направят подарък и да поглезят дамата до себе си. Често се женят според материалните си интереси, но никога не признават това. Като планират женитбата си, така планират всичко. Дори развитието на една сексуална връзка преминава през главата им като своеобразен план. Много често се опитват да се придържат към своите схеми и неочакваното ги обърква.
Мъжете от тази зодия много се гордеят със своите сексуални способности, но това понякога им изиграва лоша шега, тъй като не са много досетливи и невинаги прозират женското поведение добре. По принцип се стараят да задоволят партньорката си, стига да са наясно с нейните изисквания. Обичат романтична обстановка, но някой друг да я създаде. Не обичат липсата на удобства, но понякога се примиряват и с подобна ситуация. За сметка на това не обичат в леглото да се коментира секса. Това ги разсейва.

Сексуална съвместимост с другите знаци:
КОЗИРОГ – ОВЕН: И двата знака имат силна воля, упорити са и това е причина връзката често да се разпада въпреки сексуалното привличане между тях. Брак не е удачен и поради стремежа на двете зодии да доминират.
КОЗИРОГ – ТЕЛЕЦ: Сексът няма да е романтичен, но пък сексуалното привличане е достатъчно силно. Ако се обичат истински, ще преодолеят стремежа си за надмощие, в противен случай само сексътне стига за трайна връзка.
КОЗИРОГ – БЛИЗНАЦИ: Това са две напълно противоположни натури по отношение на секса. Близнаците са импулсивни, влюбчиви, а Козирогът е предан, ако е влюбен истински. Бракът е почти невероятен и приключва бързо.
КОЗИРОГ – РАК: Дългите връзки са трудна работа поради пълното различие в характерите.
КОЗИРОГ – ЛЪВ: И двата знака искат да господстват в леглото, да доминират във всичко и това прави връзката много напрегната и трудна.
КОЗИРОГ – ДЕВА: Практичността на Козирога и принципността на Девата добре се съчетават, но пък в сексуално отношение двата знака могат да проявят различия, които да доведат до разпадане на брачния съюз.
КОЗИРОГ – ВЕЗНИ: Очарованието на Везните е много привлекателно за Козирога, но пък Везните са твърде егоистични. Брак е възможен, ако Козирогът прецени, че има материална изгода от него.
КОЗИРОГ – СКОРПИОН: Отлични сексуални отношения, защото Скорпионът е много изобретателен, а Козирогът методичен. И двата знака имат силна воля, но Скорпионът е склонен към господство. Ако Козирогът прецени, че това не му пречи, брак е вероятен дълго време.
КОЗИРОГ – СТРЕЛЕЦ: Стрелецът е труднопоносим за Козирога със своето свободолюбие, с динамичността си. Стрелецът пък едва понася методичния Козирог, който му се струва твърде дребнав. Обикновено браковете са неудачни.
КОЗИРОГ – КОЗИРОГ: Браковете могат да са трайни, макар и твърде скучни.
КОЗИРОГ – ВОДОЛЕЙ: Свободолюбивият Водолей не може дълго да е влюбен в скучния Козирог, а и предпочита нетрадиционния секс. За Козирога Водолея не е лесен партньор и той инстинктивно го избягва.
КОЗИРОГ – РИБИ: Любящите и нежни Риби могат да направят един Козирог щастлив, а ако той има и материална изгода, връзката ще е значително трайна.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68