Tyxo.bg counter
Сексуална характеристика – жена Козирог

Каквото и да говорят, жената Козирог е много страстна, независимо че често изглежда прекалено сдържана. На нея просто не й достига смелост да покаже своите желания. Тя се съобразява с моралните правила на обществото, в което живее. Тревожи се какво ще кажат хората, а вътрешно се бунтува срещу всичко, което ограничава свободата й. Не й е много лесно. Това често я лишава от възможността да изживее напълно радостите на любовта, макар че за нея е истинско удоволствие да се чувства обичана. Тази жена е здраво стъпила на земята, не е импулсивна, но е способна на истинска обич. Тъй като изглежда доста резервирана, мъжете често смятат, че не знае какво иска. Чак когато се убеди, че един мъж държи на нея, че близките й го приемат, жената Козирог може да покаже открито любовта си, макар да прави това деликатно. Много често тя се заблуждава, че умело прикрива връзката си, а всички останали говорят зад гърба й, но за нея е важно тя да смята, че спазва нормите на поведение, които не рушат авторитета й. Малко като в омагьосан кръг, но е така.
Трябва да се знае, че тя иска или всичко, или нищо от своя любим. Самата тя е предана, способна е на много жертви в името на любовта, готова е да угажда на любимия човек. Търпелива е, но е и честолюбива. Не бива да се засяга нейното чувство за достойнство, защото макар и да премълчи, тя страда силно. Тези жени са твърде пресметливи – избират си мъже, които да ръководят, искат да разполага с парите им, но не за да ги пилеят, а да ги пестят. Те обичат да чувстват материална сигурност и не одобряват разточителството, дори когато партньорът им харчи да им угажда.
В секса са много всеотдайни и бързо се възпламеняват. Обичат ласките, радват им се и могат да покажат цялата си пламенност, когато са насаме с любимия. На улицата или на обществено място не очаквайте жената Козирог да покаже и най-малка ласка, но в уединение тя се превръща в една изключително страстна и изобретателна любовница. Не й е нужна дълга любовна игра, възбужда се бързо и се отдава с удоволствие на секс, но иска да играе водеща роля в леглото. Като че ли е друг човек в сравнение със сдържаността, която демонстрира пред хората в обществото. И ако си мислите, че ще я изненадате с някоя поза, лъжете се. Тя е наясно, може даже да изненада вас. Обича да сменя местата за секс – на пода, в леглото, в различна стая, но няма да успеете да я накарате да прави секс на място, където чуждо око може да я види – в колата, в гората – никога.
Тя обича да контролира ситуациите, да регулира темпото, не бърза, иска да се наслади напълно на изживяванията си. Ако любовникът й е прибързан, тя ще му покаже, че така няма да стане, макар и да прояви търпение и разбиране. Не понася някой веднага след акта да стане и да си тръгне – нищо добро не го чака.
Мъжът до тази жена трябва да знае, че тя обича да драска, да хапе, да рови пръсти в косата на любимия си, а понякога се случва и да подръпне косите му по-силно. Всичко това може да се случи, ако е прекалено възбудена и не достига пълно задоволяване на страстта си. Това трябва да са сигнали за мъжа и е нужно той да се постарае повече, за да я задоволи напълно.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68