Tyxo.bg counter
Сексуална характеристика – мъж Водолей

Представителите на зодия Водолей не са самотниците мъже, макар че понякога изглеждат точно така. Те по същество обичат компаниите и имат приятели. Обичат да обсъждат своите и чуждите проблеми. Но една жена трябва да знае, че са и много егоистични, когато действително смятат, че имат важен проблем. Те говорят постоянно за него, искат мнение и съвети, после започват ново обсъждане и т.н. Просто им е приятно някой да се занимава с тях и да ги обгрижва. Ако доловят досада у партньорката си, се обиждат и се държат като сърдити малки деца.
В любовта обикновено чакат жената да направи първата крачка. Така че още на първата среща дамата трябва да поеме инициативата в свои ръце, но без да проявява агресивност, защото мъжът Водолей може да се почувства изплашен, ако не е готов за по-сериозна връзка. Той в никакъв случай не е безразличен, но не обича да се напряга, пък и му харесва да бъде в положение на ухажван. Всяка жена, която създава връзка с Водолей, трябва да знае, че той не обича да дава обяснения, дразни се, ако го разпитват. Оставете го на спокойствие и ще ви разкаже даже това, което не искате да знаете по никакъв повод.
Тези мъже са способни на голяма нежност, лесно се влюбват, а когато са завладени от чувствата си, могат да станат много изобретателни. Те са и големи мечтатели в такива моменти, фантазират си сексуални сцени, могат да изненадат любимата си с много страни предложения. Проблемът е в това, че когато трябва да действат, ентусиазмът им се изпарява, освен в леглото.
По принцип Водолеите са верни, но това не значи, че не обичат да флиртуват, да опознават нови жени. Ако в сексуално отношение жената им допада, те не й изневеряват физически, но пък си търсят друга, за да си споделят с нея. Въобще са малко странни индивиди, все нещо не им стига, все се разпъват между навика и новото.
В секса Водолеят не обича да бърза. Харесва му дългата любовна игра, щедро дарява ласки и изисква същото отношение към себе си. Той е много търпелив в леглото и изчаква жената да е готова да го приеме. Не му пречи да прави секс навсякъде, но предпочита романтични места или своя дом. Така се чувства по-уверен. Няма пози, които да го затруднят, и ако жената с него е неопитна, той може да бъде добър учител. Ако попадне на опитна и изобретателна жена, с удоволствие се оставя да бъде ръководен, това му харесва.
Водолеят няма нищо против романтични елементи – свещи, музика, атрактивно бельо, но ако чакате той да осигури всичко това, може и да не дочакате нищо. За сметка на това с удоволствие ще отвори бутилка хубаво вино, може да направи салата, да приготви дори интересно ястие. За него яденето си една добра увертюра към леглото и той не се отказва от това удоволствие.

Сексуална съвместимост с другите знаци
ВОДОЛЕЙ - ОВЕН: В спалнята няма да е скучно, но Овенът винаги ще се стреми да доминира. Ако Водолеят прецени, че това не му пречи, което най-вероятно ще стане, връзката би могла да е дълга и щастлива.
ВОДОЛЕЙ - ТЕЛЕЦ: И двата знака са много сексуални, но Телецът обича да си седи у дома, а Водолеят е твърде свободолюбив. Перспективата за брак не е твърде добра.
ВОДОЛЕЙ - БЛИЗНАЦИ: Двата знака се отнасят с уважение един към друг, оценяват взаимно своята чувствителност и непредсказуемост. Дори да се разделят, партньорите остават много добри приятели, готови винаги да си помогнат един на друг.
ВОДОЛЕЙ - РАК: Връзките са кратки, макар и доста емоционални. Водолеят не може да удовлетвори потребностите на емоционалния Рак, защото твърде много обича себе си. Той е склонен да избягва емоционалните преживявания, а около Рака това не е лесно. Не е желателен брак.
ВОДОЛЕЙ - ЛЪВ: Дълга връзка е почти невъзможна, но докато Лъвът се изнерви от анализите на Водолея в леглото, могат да се преживеят няколко романтични срещи, изпълнение с много плам.
ВОДОЛЕЙ - ДЕВА:
Девите имат много пуританско отношение към любовта и секса, а Водолеят безотговорно и свободолюбиво. Кратки връзки са възможни, но дълъг и щастлив брак – много рядко, тъй като Водолеят започва да си търси нови и по-емоционални връзки.
ВОДОЛЕЙ - ВЕЗНИ: В леглото всичко е много пламенно, забавно и привлекателно. Щастлив брак е много вероятен.
ВОДОЛЕЙ - СКОРПИОН: Трудна работа. Скорпионът проявява ревност и чувство за собственост, а Водолеят се стреми да запази свободата си.
ВОДОЛЕЙ – СТРЕЛЕЦ: Може да се очаква нещо трайно, защото Водолеят би могъл да балансира в тази връзка. В сексуално отношение си допадат. Само Водолеят трябва да помни, че не бива да се оплаква и мрънка – това дразни Стрелеца и той става агресивен.
ВОДОЛЕЙ - КОЗИРОГ: Това е лоша съвместимост в сексуален план. Обикновено връзките са кратки.
ВОДОЛЕЙ - ВОДОЛЕЙ: Това е една добра комбинация както в леглото, така и в живота. Бракът обикновено е щастлив и продължителен.
ВОДОЛЕЙ - РИБИ: Тази връзка ще е изпълнена с дребнави битки по различни поводи. Накрая Рибите се чувстват изморени и обидени, а на Водолея му става досадно и си тръгва.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68