Tyxo.bg counter
Сексуална характеристика – жена Водолей

На жените от зодия Водолей не им е приятно, когато на тях гледат само като на сексуален обект. Те имат значително високи потребности от духовност. Всеки мъж би трябвало да помни това и да се отнася с уважение към тези дами.
Жените от зодията не обичат прибързаността. На първата среща никой не бива да мисли, че може да се отзове в леглото им. На тях им е необходимо да опознаят мъжа, да преценят струва ли си да създадат връзка с него. Те не са много чувствени, предпочитат да запазят своята свобода, ако сметнат, че от този кандидат няма да получат нищо друго освен бърз секс. Интелигентни и аналитични, жените Водолей бързо намират слабостите на мъжете, могат да са добри слушатели, могат дори да окажат изключително силна подкрепа на нуждаещ се. Подобно на мъжа Водолей те обичат да коментират своите проблеми и по тази причина твърде често издават свои тайни пред чужди хора. Достатъчно бъбриви са, поради което им се налага понякога да съжаляват, че не са проявили повече разум, преди да споделят тайните си.


Важна тяхна черта е любовта им към красиви вещи. Способни са да трупат какво ли не само защото им харесва. Техните спални често са препълнени с вазички, картини, нощни лампи и всякакви други предмети, на които не са устояли. Чекмеджетата са пълни с бижута, бельо, красиви кутийки, а понякога и с доста ненужни неща като салфетчици, флакончета от използвани парфюми и т.н. Това обаче не означава, че тези жени нямат амбиции. Напротив, те градят умело своята кариера, често достигат високи постове и се радват на уважение от страна на колегите си.
В секса дамите от зодията се държат малко странно. При тях няма големи страсти, не се възпламеняват лесно и предпочитат нежността и ласките. Никога не забравят да се контролират в леглото, но не им се налага постоянно да се грижат за самоконтрол. И въпреки всичко са любопитни, приемат нови идеи за секс, искат да направят избраника си щастлив. Не им е лесно, защото те самите трябва да поставят неговия интерес преди своя. Иначе с удоволствие биха си лежали в леглото, обсъждайки някой проблем или съветвайки любимия си как да се справи с нещо, което го затруднява. И тъй като обичат да угаждат на любимия човек, жените Водолей са готови да изтърпят всичко, което той смята за важно и интересно по време на секс. Нямат свои предпочитания за музика, за светлината, за мястото. Все им е едно, стига той да се чувства комфортно.
Много мъже не са наясно с тази им особеност и си правят погрешни изводи. Обикновено не са допуснати веднага в леглото; когато са вече там, се натъкват на неинициативност от жената, липсва голяма пламенност. Това ги озадачава и те пропускат нещо много важно – тази жена се стреми да ги направи щастливи. В такъв случай – толкова по-зле за тези мъже.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68