Tyxo.bg counter
Сексуална характеристика – мъж Риби

Мъжете от зодия Риби са страстни, емоционални и недостатъчно стабилни. Те могат да поднесат на жените много странни неща, защото сами се разкъсват от противоречия. Така е в живота им, така е в работата им, естествено и в любовта.
Те са изключително чувствителни, дори мнителни. Не възприемат света такъв, какъвто е, а както им се иска да го видят. Идеализират хората, които обичат, а при разочарование дори не си дават сметка, че са си съградили един образ на идеален човек, без някой дори да се опитвал да ги подведе. За тях любовта е не само романтика, а и домашен уют, безопасност, сигурност. Сексът е нещо много лично, не обичат да говорят за тези неща с когото и да било.
От друга страна мъжете Риби не са най-верните любовници. Те могат лесно да бъдат омаяни и подведени, тъй като нямат бърза и реална преценка за човека срещу себе си. Ако една жена съумее да ги привлича постоянно, да ги контролира, те нямат нищо против да се поставят под нейно влияние. За тях е важно да знаят, че някой се грижи за удобствата им, че ги разбира, че държи на тях. Това обаче не гарантира един траен брак, защото тези мъже са твърде странни.  Те могат да бъдат находчиви, обичат да пътуват, харчат с лекота пари за любимите си, но могат и да се затворят в себе си и да се превърнат в невероятни скъперници – въпрос на емоции. Обикновено са творчески натури, обичат изкуствата, имат изискан естетически вкус.
В секса се опитват да лидерстват, прибързани са и проявяват нетърпеливост, ако не получат веднага това, което искат. Най-често се обиждат, ако жената откаже да бъде с тях в леглото точно когато са заявили желанията си. Харесват им тайни срещи, мистични стаи, осветление на свещи – това ги тласка обикновено към омъжени жени – криенето ги изпълва с емоционален заряд. Не признават сексуални ограничения и предпочитат опитни партньорки. Нравят им се всякакви странни пози и места за правене на секс. Но, жени – не забравяйте, че трябва постоянно да се възхищавате, даже и да не ви е до възхищение! Иначе тези добри сексуални партньори се отдръпват и ще сте изправени пред ситуация или да ги успокоявате, или да си тръгнете.
Мъжете Риби се опитват да реализират еротичните си фантазии, но не винаги могат да преценят дали това е точната жена за определен модел секс. Това понякога довежда до големи недоразумения, въпреки че те искрено се стремят да задоволят партньорката си.

Сексуална съвместимост с другите знаци
РИБИ - ОВЕН: Овенът обикновено е много заинтригуван от интуитивните Риби в леглото, но трябва да е по-деликатен в изявите си. Могат да се получат отлични сексуални отношения, защото Рибите често имат вълнуващи сексуални фантазии, които искат да осъществят. Пък и не се борят да доминират, което е много удобно за Овена. Вероятен е успешен брак, ако партньорите съумеят да пренебрегнат други различия в характерите си.
РИБИ - ТЕЛЕЦ: Те са почти еднакво чувствени, но и двата знака са прекалено чувствителни и често се стига до дребнави спречквания. Прекалено емоционалните Риби страдат от постъпките на пракватичния и капризен Телец. Ако сексуалното привличане надделее, е възможен успешен съюз.
РИБИ - БЛИЗНАЦИ: И двата знака са много нестабилни и само сексът може да ги приобщи, но това обикновено е временно. На тях са им нужни силни партньори, които да ги водят твърдо в живота.
РИБИ - РАК: Може да се очаква дълга и романтична връзка, в която Ракът поема ролята на силната личност, но рибите нямат нищо против. Няма да е лесен подобен съюз, който ще е изпълнен с постоянни и дребнави разправии, но пък на двата знака това не им пречи да съжителстват.
РИБИ
- ЛЪВ: Тази връзка на практика може да се окаже значително сложна поради основните различия в характерите на двата знака. Лъвът е общителен, прям, а Рибите са затворени, изпадащи в меланхолични състояния. Те никога не биха споделили своите преживявания, а Лъвът пък не се отличава с безкрайно търпение. За предпочитане са делови съюзи.
РИБИ - ДЕВА: За Рибите любовта е едно от най-големите очарования в живота, а за Девата далече не е така. Това изнервя Рибите, те страдат от скука и обикновено напускат Девата, търсейки по-голямо разнообразие. Браковете рядко са успешни.
РИБИ - ВЕЗНИ: Много трудно съчетание! Двата знака се харесват, допадат си, но Рибите са прекалено чувствителни и страдат в тази връзка. Може да се осъществи брак, но Рибите ще бъдат вечните мъченици в него. Това ще ги подтикне да потърсят друг партньор скоро.
РИБИ - СКОРПИОН: Двете зодии се привличат силно и трайни съюзи са възможни както в личен план, така и в делови. Рибите са изобретателни и успяват да се приобщят към капризния характер на Скорпиона, а той пък е доволен, че не му противоречат. Вероятен е един дълъг и качествен съюз.
РИБИ - СТРЕЛЕЦ: Малко трудна работа, защото чувствителните Риби трудно понасят независимия характер на Стрелеца. Възможни са кратки и пламенни връзки, но един брак обикновено е катастрофа.
РИБИ - КОЗИРОГ: Любящите и нежни Риби могат да направят един Козирог щастлив, а ако той има и материална изгода, връзката ще е значително трайна. Козирогът обаче не трябва да дава повод на Рибите за мнителност, тъй като тогава те стават затворени и меланхолични.
РИБИ - ВОДОЛЕЙ: Тази връзка ще е изпълнена с дребнави битки по различни поводи. Накрая Рибите се чувстват изморени и обидени, а на Водолея му става досадно и си тръгва. За предпочитане са делови съюзи.
РИБИ - РИБИ: Сексуалното привличане е голямо, но прекалената чувствителност и на двамата често довежда до разпадане на връзката. По-добре приятелство, отколкото брак.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68