Tyxo.bg counter
Сексуална характеристика – жена Риби

Тази жена е управлявана от Нептун, планета на красотата и тайнствеността. Жената Риби е много женствена, очарователна, с добре развита интуиция. Тя не се стреми да измами, а преживява искрено душевните вълнения на заобикалящите я хора. Не се вълнува много от външния вид на мъжете, а от тяхната душевност. Тя притежава странна притегателна сила за представителите на силния пол, но едновременно с това е силно зависима натура. Ако някой мъж очаква да намери в нейно лице човек, който да го води, ще остане излъган. Жената Риби по-скоро ще подкрепя и следва един силен мъж.
Тези жени са доста суетни. На тях трябва да им се повтаря, че са обичани. Тогава те отвръщат с една безкрайна преданост. Не са конфликтни, не се борят за власт, но по някаква странна прищявка на съдбата се обкръжават с властни и влиятелни хора. И ако им е нужна помощ, ще съблазнят тези авторитетни мъже, без обаче да бъдат нагли и груби. Изглеждат понякога толкова безпомощни, че на мъжете просто им се иска да им помагат.
Жените Риби мечтаят за силен и много сексуален любовник, а практически се женят за по-слабохарактерни мъже, които не са блестящи в леглото. И така сами се набутват в капана на противоречията, заживяват с мечти и често се откъсват от реалността. Но те са добри артистки и ако наистина обичат постоянния си партньор, не го нараняват по никакъв повод.
Тези жени обичат секса и умеят да се възползват от чара си, предразполагат любовника си, могат да го ощастливят дори когато не са доволни от уменията му в леглото. Те обичат да бъдат галени, да наблюдават еротични сцени. Дългите любовни игри им харесват, но получават често предварително оргазъм и трябва да мине дълъг период, докато отново изпитат желание за секс. Артистичните им способности им помагат да не раздразнят или обидят партньора си. За тях няма забранени места и пози. Могат да правят секс навсякъде, всяка поза е по силите им. Много мъже са очаровани от уменията им и тук идва ред да се спомене един парадокс – колкото и да са добри любовници и да привличат мъжете, именно жените от зодия Риби изпадат в положение на робини – те стават зависими от мъжете. Липсва им борбеност, предпочитат някои да ги ръководи и да се грижи за тях, дори ако той си позволява грубости.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68