Tyxo.bg counter
Александър – тайни на името

Мъжете с име Александър имат крехко здраве в детството си, често боледуват, но постепенно укрепват, особено ако се занимават със спорт. Те се превръщат в целеустремени мъже, които отрано се научават да постигат целите си.
Имат способности на организатори, могат да заемат успешно ръководни длъжности, но не може да се каже, че се отличават със стопроцентова почтеност. Околните ги смятат за справедливи, но много често тази справедливост е продиктувана от личните интереси на човека с това име. Обичат охолния живот, умеят да печелят пари, но лесно ги харчат.
Ако се отдадат на пороци, могат да станат и неуправляеми, да провалят собствения си живот, а и този на близките си. Те са достатъчно самоуверени, дори не допускат, че е възможно да не се справят с нещо и това ги кара да отхвърлят всякаква помощ.
Обикновено възпитани кавалери, те се харесват на жените, а умеят и да правят комплименти по един невероятен начин. Вярват в това, което говорят пред дамите и дори най-мнителната не може да ги обвини в коварство и лицемерие. В интерес на истината мъжете с това име наистина обичат да кавалерстват и да правят услуги на жените около себе си. Не са най-верните съпрузи, влюбчиви са, но съумяват дълго да пазят в тайна връзките си извън брака.
Родените през лятото много обичат децата, угаждат им, стараят се да им отделят достатъчно внимание. Родените през другите сезони са по-сдържани, но винаги са отговорни бащи


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68