Tyxo.bg counter
Анастасия – тайни на името

Името Анастасия в превод от гръцки означава „възкръснала”, „завърнала се към живота”.
През годините на детството си тези момичета са нежни, красиви, любвеобилни. Те са всеобщи любимки. Имат голямо въображение, мечтателни са, често си фантазират. Беззащитни са пред злото и имат нужда от закрила, но никога не са отмъстителни и не отвръщат на злините.
В детството си тези момичета често са злояди и създават проблеми на родителите си в това отношение. Има и друг проблем – не обичат да прибират играчките си, разхвърляни са. По-късно обаче стават подредени домакини. Обичат изящни вещи, красиви дрехи, но тяхна слабост са цветята.
Жените с това име са добри психолози, вникват в душевността на околните, склонни са да им помагат. Те обикновено се омъжват рано, обичат силни и властни мъже. Верни съпруги са, не си позволяват флиртове и странични връзки. Разбират се с роднините на съпруга си. За жалост браковете им не са много дълги, тъй като тези дами са прекалено чувствителни и лесно раними. Те не могат да игнорират и най-елементарни обиди, не могат да отвърнат грубо и предпочитат самотата. Рядко се омъжват втори път.
Хората уважават тези деликатни жени, които често живеят със своята и чуждата болка, без да ангажират никого със своите проблеми.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68