Tyxo.bg counter
Ана – тайни на името

Името Ана (Анна) означава „милост божия, миловидна”. В детството си тези момиченца са много красиви, артистични, обичат красивите вещи, но и много плачат. Ти се обиждат бързо, но и бързо си възвръщат доброто настроение. Проявяват голяма милостивост към бездомни животни и обикновено се опитват да ги подслонят в дома си. Готови са да помагат и на възрастни хора, на по-малки от тях деца и на всеки болен човек. Добротата и отзивчивостта им са пословични и възрастните понякога ги товарят с по-тежки задачи отколкото връстниците им. От малки тези момичета проявяват усет за красивото, обичат да рисуват, да пеят, умело бродират и плетат. Могат обаче да се включват и в момчешките игри, да са достойни противници дори в битки.
С израстването жените с това име се превръщат в красавици, които правят впечатление с добрия си вкус. Външно са кротки, но имат достатъчно сила на характера да бъдат достойни съпруги. За тях е добре да свързват живота си със силни и властни мъже, защото могат да ги следват неотклонно, да им помагат при нужда. Те умеят да проявяват разбиране, да оценяват човека до себе си, да не се себеизтъкват. Стават грижовни майки и много добри свекърви, тъй като най-често раждат момчета.
В работата си проявяват търпение и са стриктни. Държат да изградят авторитет, но правят това не по пътя на агресията и клюките, а тихо и кротко.
И колкото и да са кротки, не се заблуждавайте, че са безволеви. Понякога волята им е толкова силна, че в името на децата си са способни да изтърпят един съпруг пияница, грубиян или непоправим женкар.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68