Tyxo.bg counter
Андрей – тайни на името

Името Андрей означава „мъжествен, здрав, кален”. От малки момчетата, носещи това име, са хитри и мечтателни. Те никога не са доволни от това, което имат, и желаят да получат всичко, което притежават другите деца. Буйни са, не изпълняват нарежданията на родители и учители. Умели конструктори са, имат технически умения и са сръчни. Порастват някак между другото, но се оказва, че са успешни млади мъже.
Умеят да вършат много неща, обичат да изучават технически науки, създават свои бизнес. Голяма част от тях въпреки любовта си към техниката, се посвещават на различни видове изкуство. Стават популярни артисти, певци, писатели и др. Свързаните с изкуствата са родени обикновено през зимните месеци. Тези, които са родени в късното лято и есента, са прагматични, рационални и изкуството слабо ги вълнува. Пролетните Андреевци обичат изкуствата, но не се посвещават на тях изцяло.
Мъжете с това име са малко непредсказуеми и импулсивни. Те вземат странни решения, после се чудят сами как са могли да постъпят така, но не се разкайват гласно. Не се вслушват в чужди съвети. Не може да се каже, че са любимци на околните поради вроденото им високомерие.
Обичат красивите жени, често имат поне 2 брака. Тъй като са значително егоистични и имат висока самооценка, трудно живеят хармонично с партньорката си. Към децата си обаче са много отговорни и могат да пожертват себе си за тяхното добруване.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68