Tyxo.bg counter
Упес (Богиня на пламъка, пазещ боговете)

3 март – 19 март
Според египетския хороскоп Успес е богиня на пламъка, който унищожава враговете на боговете. Тя е изобразявана като жена със змия на главата. Тя символизира дълголетието и олицетворява благоразумието и добротата. Хората под нейна закрила са интелигентни, общителни, изискани в поведението и обноските. Те са справедливи и дружелюбни. Всичко това е така, докато не изпаднат в особените си настроения на мнителност и тогава стават раздразнителни, макар че се опитват да прикрият това. Не обичат да бъдат критикувани, това ги наранява, независимо дали критиката е справедлива. Трябва много деликатно да им се посочват грешките. В такъв случай могат да оценят деликатността на околните и се стараят да поправят грешката си. Постъпи ли се по-грубо спрямо тях, могат да бъдат доста лукави и отмъстителни. Като цяло те ненавиждат откритите грубости, предпочитат мирното разбирателство, но не са малодушни. Привидно кротки, понякога се оказват непримирими борци за постигане на целите си.
Тези хора умеят да печелят и да управляват парите си. Не се хвалят с материалното си богатство, но най-често са твърде заможни. Педантични са, стане ли дума за финансови документи, договори или документи, които засягат тяхна собственост. Изискват и от другите да бъдат точни при водене на документация.
Може да се каже, че хората на Успес приличат на котка – тихи, привидно кротки, но всъщност доста своенравни. Те не губят самообладание и успяват винаги да стоят здраво стъпили на краката си.
Добре се разбират с Нун, Мут, Себек, Мафдет, Ихи, Тефхут, Непри. Трудно общуват със Сет, Маат и Бену, но рядко демонстративно ще покажат това.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68