Tyxo.bg counter
Заек (Котка) - 2012

Годината на Дракона ще е успешна за голяма част от представителите на знака, ако те мобилизират силите си и не мързелуват. Спомнете си, че Драконът е готов да подкрепя Заека, да му помага в трудности, но той ненавижда мързеливците. Затова всички, които полагат усилия, печелят неговите симпатии и помощ.
Заекът е сред любимците на Дракона и ще има възможност успешно да реализира своите делови планове, но първо трябва да си даде точна сметка за допуснатите през изминалата година грешки, да ги поправи и да компенсира до известна степен някои загуби. Ако не реагира своевременно, е възможно да влезе в конфликти с бизнес партньорите си. Това важи с особена сила за първата половина на годината.
Известно е, че Заекът не е честолюбив и е готов да направи всичко за близките си хора и за приятелите. През годината той ще помага на всички, ще участва в благотворителни инициативи и няма да търси облаги от тези си дейности. Затова пък късметът ще го съпътства. Много от безработните представители на знака ще получат добри предложение. Хората, работещи в обществения сектор, дейците на изкуствата, учащите ще постигнат успехи през 2012. И тъй като Заекът не е материалист, най-голямата награда за него ще бъдат новите приятелства, уважението на околните.
Колкото до финансовото състояние – Заекът няма да живее в бедност, но не може да се очаква да подобри значително материалното си състояние. Това впрочем не го и вълнува толкова. През пролетта мнозина ще се размислят да сменят работното си място и да потърсят по-добро заплащане, но всъщност ще е по-добре да поставят проблема първо пред своите началници, а ако не се стигне до приемливо решение, чак тогава да се обмислят варианти за друга работа. Все пак късметът идва при тези, които го търсят.
Месеците юни, юли и август ще бъдат изпълнени с повече напрежение на работното място и съществува вероятност от голяма нервна претовареност, особено за чиновниците. Прекалената бумащина всъщност наистина изнервя Заека, но има варианти за разтоварване. Просто не е нужно да се наема с всичко сам плюс това да помага на всеки. След октомври се отваря вероятност за нов бизнес, но Заекът трябва да има добри партньори, защото сам едва ли ще се справи. Първоначалните успехи могат да го доведат до главозамайване, трябват му по-здраво стъпили на краката си съекипници.
Личният живот ще носи много радост на Заека, особено ако има постоянен партньор. Есенните месеци ще са кулминация на семейната хармония в дома.
Здравето на хората от този знак няма да им създава трудности, но е важно да помнят, че трябва да намерят правилния баланс между работа и почивка.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68