Tyxo.bg counter
Дракон – 2012

Представителите на знака Дракон през 2012 - годината на Дракона - ще бъдат твърде натоварени с делови задачи, ще проявяват голяма решителност, целеустременост, находчивост.  За тях ще бъде постоянно състояние на духа да се стремят към успехи и победи, да доказват на всички, че са родени лидери. Същевременно ще бъдат обладани от идеята да помагат на всеки, който упорито се труди за постигане на някаква цел. Без да жалят сили, Драконите ще се включват в различни инициативи, стига да съзрат в тях нещо благородно и смислено. Те не понасят високопарните слова, безсмислените начинания и по никакъв повод няма да бъдат спечелени за подобна кауза. Не се интересуват дали ще засегнат някого с отказа си, щом сами не са убедени в полезността на начинанието.
Годината ще е много благоприятна за развиване на духовните способности на Дракона, за изявата му в сферите на науката, политиката и изкуствата. Той ще има възможност да се развие и различни бизнес начинания, но трябва добре да подбира партньорите си и да не се поддава на ласкателства. Особено важно е представителите на знака да бъдат прецизни, когато влагат големи финансови средства в определени рискови проекти. Известно е, че Драконите не се плашат от риска, но не всеки риск е оправдан.
На много от представителите на Дракона ще се отдаде възможност да заемат ръководни постове и те трябва да се възползват от големите си способности на организатори. Нужно е да разгърнат интелектуалния си потенциал.
Занимаващите се с бизнес ще имат успешни преговори и сделки през летните месеци и ще успеят да реализират добри печалби, но е много вероятно да са им необходими добри сътрудници. А след септември ще настъпи период, през който Драконите трябва да си направят точна равносметка и да помислят за промяна в подходите си към колеги и партньори.
И в личния живот ще се наложат някои промени по отношение укрепването на отношенията с любимия човек. Особено ярко ще бъде изразена тази тенденция при Огнените Дракони, които никак не обичат да се вслушват в мненията на интимния си партньор, но това вреди на взаимоотношенията в семейството. Дребнавите домашни разправии могат да се избягнат, нужно е само повече внимание към любимия и зачитане на мнението му.
Драконът няма да е застрашен от тежки заболявания, той ще бъде значително енергичен и духовно силен. Нужно е само да не се стига до нервно пренапрежение, което важи с най-голяма сила за Огнения и Дървения Дракон, които трябва да намерят точния баланс между работата и отдиха.
 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68