Tyxo.bg counter
Змия – 2012

За представителите на зодия Змия 2012 година ще премине значително спокойно, ако те се възползват от своята мъдрост и проницателност. Хората от този знак трябва да вярват на интуицията си и да действат крайно ефективно, без сами да си създават усложнения с различни колебания. Известно е, че Змиите могат да понесат големи натоварвания както физически, така и психични, да намерят сили у себе си, за да се справят с много трудности. Ако обаче вярват на интуицията си, много по-малко ще им се налага да се мобилизират до крайност.
Във финансово отношение годината ще е благоприятна, особено ако представителите на знака следят внимателно събитията в икономическата сфера. Мнозина ще развият успешен бизнес, ще разширят досега съществуващия и ще имат значителни печалби. Важно е да действат, без да обявяват на всеослушание намеренията и действията си.

Най-големи постижения ще имат тези, които се занимават с предприемачество, търговия, недвижими имоти, банкерство.
Змиите трудно могат да бъдат измамени, което се явява голям плюс и за тяхната кариера, ако са служители. Способностите им да усещат измамата ще бъдат оценени от началниците. Повишение в кариерата очаква онези представители на зодията, които знаят да постъпват мъдро на работното си място – не критикуват шумно, но и не се правят, че не виждат грешките на другите.
За творческите личности годината също ще е много благоприятна. Те ще имат авангардни хрумвания, ще бъдат популярни, ще имат много фенове, ако са от музикалния бизнес.
Още в първите дни на месец февруари Змията трябва да подреди бизнес делата си, да прецени финансовото си състояние до момента, да направи някои корекции в плановете си, защото в средата на месеца ще се занимава вече с новите си проекти. И все пак не бива да остават недовършени дела, които са основа за новите планове. Летните и ранните есенни месеци ще са изключително напрегнати, но и плодотворни за всяко начинание, след което ще настъпи по-спокоен период.
Личният живот ще бъде спокоен, ако по някаква причина Змиите не станат агресивни към любимия човек. Огнената Змия ще има най-голям стремеж да командва, да не се съобразява с мнението на околните, но това ще бъде само един голям минус. Мъдрост и спокойствие ще са най-печелившите позиции и в семейния живот, както в деловия. Тези две качества ще обезпечат и доброто здраве на Змиите, които ще имат кратковременни периоди на преумора, но бързо ще се възстановяват.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68